• Samsun
  • Son Güncelleme 17:44
Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu sunum yaptı, yönetimden neler istedi? İşte cevabı... Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun, geniş bir sunum eşliğinde Başkan Yıldırım ve icra kuruluna Erzurum kamp ve transfer değerlendirmesi yaptı. 

Yılport Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. 11 yıllık aranın ardından yeniden Süper Lig'de boy gösterecek olan Kırmızı-Beyazlılar'da transfer çalışmaları da devam ediyor. 

Başkan Yüksel Yıldırım ve İcra Kurulu Üyeleri Veysel Bilen, Suat Çakır ve Soner Soykan'a İstanbul'da detaylı bir rapor sunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu'nun kamp ve transfer değerlendirmesi yaptı.   

Toplantı da Hüseyin Eroğlu'nun yönetime, "Kadro ve oyun kalitesini arttıracak, Süper Lig'in zorlu, mücadeleci yapısına uygun oyuncu transferlerine ihtiyaç olduğunu vurguladığı ve 20 takımlı ligde çok önemli maçlar oynanacak olması sebebiyle kadro derinliğine mutlak ihtiyaç duyulacağını" söylediği öğrenildi. 

Eroğlu'nun ayrıca özellikle orta saha ve forvet anlamında bizi hücumsal bazda kalite gücünü arttıracak transferlere ihtiyacı olduklarının altını çizdiği iddia edildi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap