• Samsun
  • Son Güncelleme 05:41
Yılport Samsunspor sahasında Adana Demirspor ile 1-1 berabere kaldı Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Trendyol Süper Lig’in 33. haftasında Yılport Samsunspor sahasında Adana Demirspor ile karşı karşıya geldi.

Samsun Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 19:00'da başlayan mücadeleyi hakem Murat Erdoğan yönetti.

Karşılaşmanın ilk dakikalarında öne geçmek isteyen Yılport Samsunspor’da 13. dakikada kazandığı korner atışını Emre Kılınç kullandı. Kılınç’ın ön direğe ortasına iyi yükselen Marius Moundilmadji kafa vuruşu üst direğe çarparak dışarı çıktı.

33. dakikada ise Yılport Samsunspor sol tarafından kazandığı serbest atışı Zeki Yavru kullandı. Ön direğe doğru gönderdiği topu kaleci Magomedaliev iki hamlede kontrol etti ve gol olmasına izin vermedi.

41. dakikada Adana Demirspor'da sol kanattan dışarı çıkmak üzere olan topu Yusuf Erdoğan, ceza sahası içerisine çevirdi ve Rick van Drongelen'in kafayla dokunuşu sonrası topla buluşan Stiven Mendoza, sol ayağıyla vuruşunu yaparak takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarı konuk ekibin üstünlüğüyle 1-0 sona erdi.

İkinci yarıya Yılport Samsunspor iyi başladı. Arka arkaya Emre Kılınç ve Taylan Antalyalı’nın girdiği pozisyonlar sonuç bulmadı.

Yılport Samsunspor 57.dakikada bir fırsattan daha yararlanamadı. Kalesinde pozisyon gören kırmızı-beyazlılarda savunma topu kaptı ve kontra atağı başlattı. Muja cezasına kadar sürdüğü topu Ntcham’a gönderdi. Ntcham ise ceza sahası hemen dışından topu farklı bir şekilde dışarı gönderdi.

60.dakikada Taylan Antalyalı’nın ceza sahası dışından kale gönderdiği topu kaleci Magomedaliev kornere çeldi.

Yılport Samsunspor’un topu ikinci kez direkten döndü. 90.dakikada ceza sahasına yapılan ortada Dimata’nın kafa vuruşu direktön döndü ve istediği golü yine bulamadı.

Direkten dönen topun ardından dakikalar 90+2’yi gösterdiği Dimata ceza sahasında sakatlanma pahasına kafa vuruşunu gerçekleştirdi ve Yılport Samsunspor’a beraberliği getiren golü filelere gönderdi.

Yılport Samsunspor’un topu üçüncü kez direkten döndü. 90+9 dakikada ceza sahası içerisinde Marius Moundilmadji kafa vuruşu yaptı ama top yine direkten döndü. Direkten dönen top tekrar Marius Moundilmadji önüne düştü, vuruşunu yaptı ama topu dışarı gönderdi.

Bu pozisyonun ardından karşılaşmanın son düdüğü geldi ve karşılaşma 1-1 sona erdi.

Yılport Samsunspor bu karşılaşmanın ardından puanını 39 yaparken Adana Demirspor ise 41 yaptı.

Ligin ilk devresinde iki takım arasında oynanan karşılaşmayı Yılport Samsunspor deplasmanda 3-2 kazanmıştı.

0 Yorum

Yorum Yap