" />
  • Samsun
  • Son Güncelleme 14:49

Samsun Şehir Gazetesi uygulaması, gizliliğinizi korumak ve kullanılan teknolojik altyapıdan en üst seviyede yararlanmanızı sağlayabilmek amacıyla kişisel verilerinizin güvenliği için çeşitli gizlilik ilkeleri belirlemiştir. Kişisel Veriler Hakkında Aydınlatma Metni, size ait verilerin, ne şekilde ve hangi amaçla işleneceği konusunda bilgi sağlamayı amaçlamaktadır.

 

1. İletişim

 

Samsun Şehir Gazetesi.com ve Samsun Şehir Gazetesi mobil Uygulaması SAMSUN KÜLTÜR TURİZM TİC A.Ş adına hazırlanmıştır. Tüm hakları işbu işletmeye aittir. İletişim Bilgileri aşağıdaki şekildedir:

Adres: BELEDİYE CADDESİ/NO:18/ KAT:2/KÖRFEZ MAHALLESİ/55200 ATAKUM / SAMSUN

E-posta : [email protected],

Telefon : +90 (362) 457 66 33

 

2.Kişisel Verilerin Hangi Amaçla İşleneceği, Yöntemi, Hukuki Sebebi

 

Hukuki Sebepler: Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması ve www.samsunsehirgazetesi.com, açık rızanızın varlığı, tarafınızla sözleşme kurulması veya ifasıyla ilgili olarak, hukuki yükümlülüklerin yerine getirilmesi için, işbu gizlilik politikası uyarınca herhangi bir kullanıcı bilgisi, kaydı, verisi muhafaza etmeyecek ve barındırmayacaktır. Sınırlı olmak üzere bazı üçüncü parti uygulamalar istatistik verileri ve push bildirimleri gönderebilmek amacı ile veri işleyebilirler.

2.1 Verilerin Toplanma Yöntemi ve İşleme Amaçları:

• Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması ve www.samsunsehirgazetesi.com Kullanım Sözleşmesi’nin ifası kapsamında ve burada belirtilen kurallar ve amaçlar dışında herhangi bir şekilde veri barındırmayacak ve işlemeyecektir.

• Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması ve www.samsunsehirgazetesi.com, kullanıcıların Internet Protokol (IP) adresini, sistemle ilgili sorunların tanımlanması ve çıkabilecek teknik sorunların çözülebilmesi veya güvenlik için gerekli olması halinde tespit edebilir.

• Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması ve www.samsunsehirgazetesi.com, mobil uygulamadan başka sitelere, mobil uygulamalara bağlantı sağlayabilir. Anlaştığı üçüncü tarafların reklam ve duyurularını mobil uygulama içinde yayınlayabilir. Başvuru formlarını, duyurularını, anketlerini yayınlayabilir. Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması ve www.samsunsehirgazetesi.com, bu bağlantılar yoluyla erişilen diğer sitelerin veya mobil uygulamaların içerikleri veya gizlilik politikalarıyla ilgili hiçbir sorumluluk taşımamaktadır.                                          

 

3.Kullanım Koşulları

• Kullanıcı, dilerse Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması ve www.samsunsehirgazetesi.com web sitesi üzerinden kullanım şartlarını onaylayarak kullanımını başlatabilir. Kullanıcı, dilediği zaman, uygulamayı silebilir.

• Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulaması kullanım şartlarını kabul ettiğinizden itibaren haber bildirimlerini otomatik olarak alırsınız. , Web sitemiz için abone olma seçeneği tercihe bağlıdır.

• Kullanıcı, Samsun Şehir Gazetesi mobil uygulamasını yasalara uygun olarak kullanacağını baştan taahhüt eder. Aksi takdirde doğabilecek olan yasal ve cezai yükümlülükler Kullanıcıyı bağlayacaktır.

• Samsun şehir gazetesi mobil uygulaması üzerinde her türlü tasarruf yetkisi samsun Şehir Gazetesi’ne aittir. Samsun Şehir Gazetesi dilediği zaman mobil uygulamasında ve web içeriğinde değişiklik yapabilir. Bu değişiklikler verilen hizmetlere ve mobil uygulamaya dair kullanım koşullarına ilişkin olabilir. Bu değişiklikler mobil uygulamada yayınlandıkları anda yürürlüğe girecektir. Samsun Şehir Gazetesi, gerekli görmesi halinde bu değişiklikleri push bildirim yoluyla Kullanıcılara bildirebilir.

• Samsun Şehir Gazetesi web ve mobil uygulamasının siber saldırılardan korunması için Samsun Şehir Gazetesi gerekli önlemleri almıştır. Kullanıcı, kendi tarafında da nihai güvenliğin sağlanabilmesi için gerekli korumayı sağlamalıdır. Kullanıcının kendi işletim ve yazılım sisteminde oluşabilecek hata ve bunun doğrudan ve dolaylı sonuçlarından Kullanıcı sorumlu olacaktır.

 

4.Fikri ve Sınai Haklar

 

• Samsun Şehir Gazetesi web ve mobil uygulamasında bulunan bilgiler, yazılar, metinler, görseller, tasarımlar, resimler, markalar, grafikler, sloganlar ve tüm diğer işaretler, web sitesi, sayfa düzeni, ara yüzü, tasarımı, iş modeli ile sair sınaî ve fikri mülkiyet haklarının tamamı kendisine aittir. Kullanıcı haber uygulamasını bireysel amaçlarla sosyal medya üzerinden, bilgi amaçlı paylaşabilir ancak niteliği dışında ticari amaçla bu içerikleri çoğaltamaz, satışını yapamaz. Bu gibi amaçlarla kullanım durumunda, Samsun Kültür Turizm Ticaret A.Ş’ den izin alması gerekir. Kullanıcı belirtilen içerik paylaşma koşulları dışında yazılım, donanım ve içeriği çoğaltmayacağını, kopyalamayacağını, dağıtmayacağını, işlemeyeceğini kabul ve taahhüt etmektedir.

 

5.Uygulamanın Kullandığı 3.ncü parti eklentiler ve İzinler

 

•OneSignal: Kullanıcıya anlık push bildirimlerinin sağlıklı gönderilebilmesi için kullanılmaktadır.

•Android için (Permission.INTERNET) interneti kullanarak içeriğe ulaşabilmek içindir.