• Samsun
  • Son Güncelleme 22:00
Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Suluova Sebatspor ile berabere kaldı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Bölgesel Amatör Lig’in 23.Haftasında Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü sahasında Suluova Sebatspor’u konuk etti.

Samsun Halim Batur Tesisleri’nde oynanan müsabakada Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ile Suluova Sebatspor 2-2 berabere kaldı.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü karşılaşmanın 4.dakikasında Kemal Sabri Bayraktar’ın kullandığı penaltıdan yararlanamadı.

İlk yarının son anlarına eklenen 4 dakika Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’ne birde gol kazandırdı. Penaltıda topun başına geçen Oğuzhan Yıldırım takımını 1-0 öne geçiren golü attı ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci yarıya da ataklarını sıklaştırarak başlayan Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü dakikalar 62’yi gösterdiğinde penaltı kazandı ve penaltıda bu kez topun başına geçen tecrübeli forvet Gökhan Demir takımını 2-0 öne geçirdi.

64.dakikada bu kez penaltı kazanan Suluova Sebaatspor oldu. Kaleci Kadir Kahvecioğlu’nun kurtarışında savunma topu uzaklaştıramadı ve Safa Eryurt topu filelere gönderdi. Karşılaşmada skor 2-1’e geldi.

Dakikalar 80’i gösterdiğinde yine Suluova Sebaatspor penaltı kazandı ve Furkan Han Cörüt takımına eşitliği getiren golü attı. Karşılaşmada durum 2-2 oldu.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nde ikinci yarıda oyuna dahil olan Seyid Ahmet Han karşılaşmanın hakemi tarafından kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

Müsabakada başka gol olmadı ve Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü ve Suluova Sebatspor 2-2 berabere kaldı.

 

0 Yorum

Yorum Yap