• Samsun
  • Son Güncelleme 10:49
Samsunsporlu Bedirhan, "Benim idolüm Çağlar Söyüncü" Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'un genç futbolcusu Bedirhan Çetin, milli futbolcu Çağlar Söyüncü'yü örnek aldığını ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun yıldız futbolcuyu yetiştirdiğini belirterek, ülkemizi Avrupa'da temsil etmek istediğini söyledi. 

Yeni sezon hazırlıklarına Bolu'da devam eden Süper Lig ekibi Samsunspor'un genç futbolcusu Bedirhan Çetin, Atletico Madrid'e transfer olan Çağlar Söyüncü'yü örnek aldığını ve teknik direktör Hüseyin Eroğlu'nun yıldız futbolcuyu yetiştirdiğini söyledi. 

Bedirhan Çetin, "Ben de Çağlar Söyüncü'yü örnek alıyorum. Ben de onun izinden gitmek istiyorum. Hocamın dediklerini yaparak onun gibi ülkemi Avrupa'da temsil etmek istiyorum" dedi.  

Çetin ayrıca, "Samsun'da başlayan çalışmalarımız Erzurum'da devam etti sonrasında burada sert bir giriş yaptık. En iyi şekilde Süper Lig'de kendimizden söz ettirmek istiyoruz. Burada gerçekten ağabey kardeş şeklinde çok iyi bir uyum var. Hüseyin hoca ile de çalışmak bizim için büyük bir şans. Gençlere çok önem veren bir hoca. Bunu geçen sene de gördük" diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap