SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:24
Samsunspor'da Kaptan Osman Çelik, "İple çekiyoruz" Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da tecrübeli kaptan Osman Çelik, "Sezona bomba gibi hazırlanıyoruz. Kamp süreci çok iyi geçiyor, ligin başlamasını iple çekiyoruz" dedi. 

Yılport Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Erzurum kamp etabını en iyi şekilde tamamlayan Kırmızı-Beyazlılar, Bolu'da hazırlıklarını sürdürüyor. 

Geçtiğimiz sezon ortaya koyduğu performans ile taraftarların sevgilisi olan tecrübeli kaptan Osman Çelik'te form grafiğini yükseltmeye devam ediyor.   

Kaptan net konuştu
Samsunsehirgazetesi.com'a özel açıklamalarda bulunan Kaptan Osman Çelik, "Fikstür belli oldu. Bizim için kolay veya zor diye bir şey yok. Biz sezona en iyi şekilde hazırlanıp sahada yapmamız gerekeni yapacağız. Kamplarımız çok verimli ve keyifli geçiyor. Takım içerisinde uyum iyi düzeyde, aramıza katılan arkadaşlarımızda bu süreci en iyi şekilde atlatıyor. Camiamıza yakışır şekilde Süper Lig'de performansımızı ortaya koyacağız. Bizim en büyük gücümüz taraftarlarımız. Yeni sezonda bizler sahada onlarda tribünlerde en iyi savaşı verecektir" ifadelerini kullandı.   
 

0 Yorum

Yorum Yap