SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 06:16
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Korona Günlerinde Aşk

Tür: Tiyatro

Oyun İstanbul'da Pandeminin son günlerinde Levantenlerin de yaşadı SOLE Apartmanında geçer. Apartmanın renkli kişiliklerinin terası bir yaşam alanına dönüştürmeye karar vermesi ile gelişen traji-komik olaylar ve filizlenen bir aşk hikayesini anlatır. Oyunun önermesi ise Korona ile gördüğümüz

" Biz küçük ve ölümlü canlılarız, bize verilen nimetlerin farkına varıp hayatı daha güzel yaşamak gerekir" şeklindedir.
Yazan: Murat Can Kibiroğlu Yöneten: Cem Kaynar. Komedi Tek Perde.

26 Nisan 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Meçhul Paşa

Tür: Tiyatro

Meçhul Paşa, seyircisiyle buluşuyor.
“Meçhul Paşa”, efsanevi mizah gazetesi Marko Paşa’nın masalsı günlüğünü tutan şenlikli bir ortaoyunu... 
Dönemin büyük yazarları Sabahattin Ali, Aziz Nesin, Rıfat Ilgaz ile karikatürist Mustafa Mim Uykusuz’un birlikte çıkardıkları Türkiye’nin ilk siyasi mizah gazetesi Markopaşa’nın 1946’da başlayıp meçhule giden serüveni... 
Bir cılız kalemden dile gelen hakikatin öyküsü... 
Toplam 7 isim, 8 sahip, 10 yazı işleri müdürü, 9 matbaa, 10 adres değiştirerek dönemin çetin koşullarında ‘devleri bile korkutan’ ve ‘fırsat bulabildiği zamanlarda’ her şeye rağmen çıkan 77 sayı... Bu sayılar aleyhine açılan 16 dava sonucu yatılan toplam 8 yıl, 2,5 aylık mahpusluk da cabası... Gökten düşen üç ilham perisi elmalarını yazarlarına paylaştırmış; muratlarına ermişler mi bilinmez, kerevete çıkmadan görülmez... “Gülmezsen cehennemdesin” İyi seyirler... 

 

Tiyatro Hayali 
Yazan: Ahmet Sami Özbudak
Yöneten: Emrah Eren

27 Nisan 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Dolu Kadehi Ters Tut

Tür: Müzik

Dolu Kadehi Ters Tut, KerkiSolfej organizasyonu ile sevilen şarkılarını sizlerle buluşturmaya hazırlanıyor.

Yerli sahnenin popüler bağımsız ekibi Dolu Kadehi Ters Tut, 2014 yılı sonunda Mürsel Oğulcan Ava ve Uğurhan Özay tarafından kuruldu. İlk albümleri “Polonya’nın Başı Belada”yı 2015 sonunda evde kaydeden ikili, asıl ivmesini 2016’da kazandı ve DKTT kısa sürede en çok dinlenen projelerden biri haline geldi. 
İlk stüdyo albümleri “Dünyanın En İyi Albümü”nü 2017’de, “Karanlık” albümlerini ise 2019’da yayınladılar. Kendi adlarını taşıyan ilk albümleri “DKTT”yi 19 Mart 2021'de tüm dijital platformlarda paylaştılar. İkili, 2023’te yayınlanmayı planladıkları yeni albümü üzerine çalışmakta. Gerek internet üzerinden yayınladıkları işleri gerek çektikleri klipleri gerekse de konserleriyle ilgi çeken grup ülkenin dört bir yanında milyonlarca aktif dinleyiciye sahip.

28 Nisan 2024 Pazar – 20:30

Bilet Al

 

 

39 Buçuk Basamak

Tür: Tiyatro

John Buchan’ın 39 BASAMAK adlı romanından;
Yazan /Yöneten: Oğuz Utku GÜNEŞ
Yönetmen Yardımcısı: Olga ÜNAL
Reji Asistanı: Gökhan Efe ŞENYAPAR
Dekor Kostüm Tasarımı: Makbule MERCAN
Işık Tasarımı: Ayşe AYTER
Müzik Tasarımı: Vehbi Can UYAROĞLU
Afiş Tasarımı: Sezen ÖZYILDIZ
Dekor Kostüm Asistanı: Semih BAŞARI

Oyuncular: Berk YAYGIN, Deniz ÖZMEN, Murat AKKOYUNLU, Pelin PELİN
Bluebandman: Vehbi Can UYAROĞLU
Blueman: Ömer DİNAR

‘’Ya olduğun gibi görün ya göründüğün gibi ol.’’  
‘’Neyin peşindeysen o’sun sen.’’

29 Nisan 2024 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Üç Eksi Bir

Yazan: Nermin Yıldırım
Yönetmen: Altuğ Görgü & Feri Baycu Güler

Bazı sözcükler ne ağır. Taş gibi. İnsanın üstüne çöküyor. Bazı anlamları sözlükler bile taşıyamıyor. Size de olur mu?
Sevdiğimiz biri hayatımızdan çıktığında bizden eksilen sadece onun varlığı mıdır? Yoksa giden yanında kendisinden fazlasını götürür mü?
Üç Eksi Bir her zaman iki eder mi? Sanmam…
OYNAYANLAR: DEVRİM YAKUT & ALTUĞ GÖRGÜ
Süre: 70 dak / 1 perde
Yaş sınırı: 13+

30 Nisan 2024 Salı – 20:00

Bilet Al

 

 

Şıngır Şıngır Beyoğlu

Tür: Tiyatro

Şıngır Şıngır Beyoğlu, seyirciyle buluşuyor...

Ali Poyrazoğlu’nun doğaçlama oyunu… 

Dram, trajedi ve yaşanmışlıklar hepsi aynı sahnede, muhteşem bir akış ve uzun süre etkisinden çıkamayacağınız bir sohbetle anlatılıyor. Ağlatıyor… güldürüyor.  
 

Ali Poyrazoğlu diyor ki;
‘’……Sahnenin tozu da tıpkı kar gibi inanılmaz bir büyüyle örter her şeyi. Kar yağıp örtse de izlerin zihnimizdeki uzantısı kalır. Giderken iz bırakır sevdiğimiz oyuncular, yazarlar, şairler, seyirciler… Bıraktığımız izler sizin içindir, sizlerindir… Düş gücü denizlerinin korsanıdır seyirciler, oyuncular. İstedikleri limana demir atarlar…’’

1 Mayıs 2024 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

 

Okulumuz Orman

Tür: Çocuk Oyunu

Samsun Devlet Opera ve Balesi
23 Nisan tarihli temsil prömiyerdir. 

27 Nisan 2024 Cumartesi – 14:00

Bilet Al

 

 

Kel Alaka

Tür: Stand-Up

Yaş Sınırı: 12+
Süre: 120 dk.

Atalay Demirci'nin alakasız yüzlerce hikayeyi tek bir alakada topladığı, her saniyesinde kahkahanın eksik olmadığı diyafram patlatan çene kası ağrıtan gülmekten yorgun düşülen bir daha olsa bir daha izlesem dedirten şahane gösterisi kel alaka ile yeniden sahnede.

27 Nisan 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Carmen

Tür: Bale

Eser Türü: Bale /2 Perde

İspanya'nın Sevilla kentinde bir tütün fabrikasında çalışan Carmen, güzelliği ile tüm erkekleri etkilemekte; kural tanımaz tavırlarıyla öne çıkmaktadır... Aşk ve sevda konularında savunmasız ve tecrübesiz asker Don Jose, kurallara bağlı biri olarak, nişanlısı Micaela ile evlenerek mutlu olmak hayaliyle yaşarken, Carmen'in cazibesine kayıtsız kalamaz, ona tutulur; kuralları hiçe sayarak sevgilisi uğruna her türlü yasa dışı davranışı sergilemekten kaçınmaz. Ancak Carmen kısa sürede Don Jose'den sıkılır; boğa güreşçisi Escamillo'yu sevmektedir artık... Bu durum onun ölümünü hazırlamakta olduğu halde, davranışlarını inadına pervasızca sürdürür…

Librettosu, Romantizm akımını kullanan Fransız yazar Prosper Mérimée’nin İspanya gezisinden yola çıkarak yazdığı Carmen isimli romandan uyarlanan ve Georges Bizet’nin aslında opera için bestelediği, İspanya’nın Sevilla kentindeki bir tütün fabrikasında çalışmakta olan asi güzel Carmen’in Don Jose ve Escamillo ile yaşadığı gelgitli ve kural tanımaz aşk ilişkisini anlatan “Carmen” eseri, bu sezon da muhteşem müziği ve sahneyi dolduran görselliğiyle izleyicilerin karşısında olacak.

27 Nisan 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Yeşilçam

Tür: Tiyatro Oyunu

Yaş Sınırı: 8+
Süre: 80 Dakika/Tek Perde

Aşık olduğu film aktrisine ulaşabilmek için kendi filmini çekmeye karar veren Arif, bu yolda gereken tecrübe ve paraya sahip değildir. Ancak şansı yaver gider ve çekimlere başlar. Planda olmayan aksiliklerle birlikte film yine de çekilir, ama nasıl?

2 Mayıs 2024 Perşembe – 19:00

Bilet Al

 

 

Bahar Şarkıları Konseri

Tür: Konser

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu

Bahar Şarkıları Konseri

Şef: Özge ALTINTAŞ ÖZCAN

Konuk Sanatçı: Bülent OKAN 

3 Mayıs 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Salih Tıraş Stand-Up

Tür: Stand-Up

3 yıldır çeşitli etkinlik ve mekanlarda Stand-Up performansları sergileyen Salih Tıraş, tek kişilik gösterisiyle izleyici karşısına çıkıyor. Yöresel esinti ve tatlarla bezeli bu gösteri sizleri Salih Tıraş’ın karizmatik olmayan yaşamına doğru bir yolculuğa çıkarıyor. Salih Tıraş, 26 Nisan Cuma 20.30’da Samsun COOL Sahne'de!

26 Nisan 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Sinemalar…

 

Kutsal Geyiğin Ölümü

Tür: Korku

Steven Murphy başarılı bir cerrah, eşi Anna ise göz doktorudur. Çiftin iki çocuklarıyla beraber mutlu ve sağlıklı devam eden aile hayatı, Steven'ın babasını kaybetmiş bir genç olan Martin'i himayesine almasıyla raydan çıkar. Beraberinde bazı karanlık sırlar da getiren Martin aile fertleriyle giderek yakınlaşırken, Steven'ın çocukları ansızın yemeden içmeden kesilir ve yürüyememeye başlarlar. Doktorlar, çocukların rahatsızlığını bilimsel olarak açıklayamamaktadır. Steven kendisini Martin'in dediklerini harfiyen yapmazsa aile fertlerinin sırayla öleceği esrarengiz bir oyunun içinde bulur.

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Oyuncular: Colin Farrell, Alicia Silverstone, Nicole Kidman

Bilet Al

 

 

İç Savaş

Tür: Aksiyon

Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu edinen filmde, iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikâyesi anlatılıyor.

Yönetmen: Alex Garland
Oyuncular: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Cailee Spaeny

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Demon Slayer – To the Hashira Training

Tür: Aksiyon

Ünlü manga serisinden uyarlanan Demon Slayer'ın yeni filmiyle Tanjiro ve Üst Dörtlü'nün, Hantengu ile aralarındaki şiddetli savaşın sonucu ve Nezuko'nun güneşe karşı zaferini içeren Swordsmith Village Arc'tan 11. Bölüm ilk kez sinemalarda gösterilecek.

Yönetmen: Haruo Sotozaki

Bilet Al

 

 

Tutsak Abigail

Tür: Korku

Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçırırlar. 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için yapmaları gereken tek şey, kıza bir gece göz kulak olmaktır. İzole bir malikanede, kızı kaçıranlar giderek artan dehşet içinde birer birer azalmaya başlar ve malikanede normal olmayan küçük bir kızla kilitli kaldıklarını keşfederler.

Yönetmen: Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin
Oyuncular: Dan Stevens, Kathryn Newton, Melissa Barrera

Bilet Al

 

 

Çılgın Yolculuk

Tür: Komedi

Saleh ve Doria mutsuz bir yaşam süren bir çifttir. Sürekli sorun çıkaran problemli bir oğulları vardır ve bu sorunlardan dolayı sürekli birbirlerini suçlarlar ve sorumluluktan kaçınırlar. Bir gün, aralarında büyük bir kavga çıktıktan sonra, Doria evi terk eder ve Saleh yalnız kalır. Saleh, evinin çatı katında garip bir ışıklı kapının ortaya çıkışını keşfeder. Kapıdan geçerek, evinin, ailesinin ve yaşamının daha iyi bir versiyonunun bulunduğu paralel bir dünya bulur.

Oyuncular: Mohamed Tharwat, Hannah El-Zahed, Hesham Maged, Ahmed El Gendy

Bilet Al

 

 

Dali’yi Beklerken

Tür: Komedi

Yetenekli bir şef olan Fernando, 70'lerde uluslararası üne sahip Salvador Dalí'nin ikametgahı olan Cadaques köyüne gelir. Şef ile sanatçının yolları kesişecek ve yeni bir mutfak dehasının doğmasına neden olacaktır.

Yönetmen: David Pujol
Oyuncular: Clara Ponsot, José Garcia, Ivan Massagué

Bilet Al

 

 

Harry Potter ve Ölüm Yadigarları

Tür: Fantastik

Harry, Ron ve Hermione, Voldemort’un ölümsüzlük sırrını içeren Hortkuluklar'ın peşindedir. Artık tek başlarına yola çıkmış olan 3 kişi şimdi daha da birbirlerine güvenmek ve birbirlerini kollamak zorundadırlar. Karanlık güçler de bu durumda boş durmuyordur ve onları yanlız olarak gördükleri için onları engellemeye çalışacaklardır. Korkulan savaş artık başlamıştır.

Yönetmen: David Yates
Oyuncular: Daniel Radcliffe, Ralph Fiennes, Rupert Grint, Emma Watson

Bilet Al

 

 

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı
Tür: Animasyon

Şımarık ve bencil bir kedi olan Beckett, ne kadar şanslı bir hayata sahip olduğunun farkında değildir. Dünyadaki arıları kurtarmak için deneyler yapan, tatlı ve çalışkan sahibi Rose’un aksine Beckett’ın hayatı sadece yiyerek ve yatarak geçmiştir. Bir gün 9.canını da kaybedince, eski hayatına geri dönebilmek için yeniden şans ister. Sempatikliği sayesinde bunu başarır, dünyaya geri döner ancak her seferinde farklı bir hayvan olarak.

Yönetmen: Christopher Jenkins

Bilet Al

 

 

Aşk Filmi

Tür: Romantik

Yaz, topmodellik yapan, çevresinde popüler, gece hayatı ve eğlenceye düşkün bir kadındır. Tesadüf eseri bir aşk filmi görüşmesine gider ve deneme çekimi sırasında filmin yönetmeni Uzay ile tatlı bir inatlaşmaya girer. Fakat bu inatlaşma ona hayatı boyunca unutamayacağı bir aşk acısı yaşatacaktır.

Yönetmen: Deniz Denizciler
Oyuncular: Cemre Baysel, Onur Büyüktopçu, İlhan Şen

Bilet Al

 

 

Robot Düşleri

Tür: Animasyon

Dog Manhattan’da yaşamaktadır ve yalnızlıktan bıkmıştır, bir gün kendine Robot bir arkadaş yapmaya karar verir. 80’ler New York’unda, dönem müziklerinin ritimleri eşliğinde Dog ve Robot şehrin keyfini çıkarır. Bir yaz gecesi Dog, Robot’u sahilde terk etmek zorunda kalır. Bir daha karşılaşabilecekler midir?

Yönetmen: Pablo Berger

Bilet Al

 

 

Arap Kadri

Tür: Komedi

Usta karikatürist Tekin Aral’ın Üsküdarlı Arap Yaşar’dan esinlendiği Arap Kadri’nin en önemli özelliği özgürlüğüne son derece düşkün olmasıdır. Ormanda yaşar, pek kural tanımaz. Ormanda ise, Tarzan’ın kurduğu bir düzen vardır. Aslında şehir hayatına uyum sağlayamayan Arap Kadri, ormana gelince de düzenli yaşamaya çalışan canlıları görünce, bu düzene çomak sokar. Tarzan ile aralarındaki çatışmanın en temel sebebi de buradan kaynaklanır.

Yönetmen: Emre Kavuk
Oyuncular: Ahmet Mümtaz Taylan, Necip Memili, Zeynep Çamcı

Bilet Al

 

 

Bulanık

Tür: Gerilim

Film, paralel evrenler arasında yaşayan genç bir kadının dejavularından ve sıkıştığı evrenlerden gerçek dünyaya geri gelme çabasını anlatıyor.

Yönetmen: Aykut Taşkın
Oyuncular: Zeus Kabadayı, Pelin Sönmez, Gökhan Tevek

Bilet Al

 

 

Kimsesiz

Tür: Komedi

Film, şarkıcı olmak için İstanbul'a gelen Nezir'in bu yolda geçtiği engebeli yolları anlatıyor.

Yönetmen: Rıdvan Ahmet
Oyuncular: Nezir Yıldırım, Şehnaz Dilan, Recep Bülbülses

Bilet Al

 

 

Nufer

Tür: Korku

Farklı iklim'de farklı zamanlar'da yaşanan üç mevsimde geçen geçmişe dayalı yapılan lanetli bir anlaşmanın tohumlarını zamanla büyüten evren,iki ayrı dünyanın varlığı olan Nefer ve Belis'i bir araya getirir. Bu anlaşmanın tek masum tohumu ay yüzlü Belistir. Kötü enerjiye sahip yer yüzünde hüküm sürmeye çalışan Kitavin, Halim’in korumasıyla gizlenen hançer belisin 18. Yaş gününe kadar saklama savaşı verir.

Yönetmen: Emrah Tarım
Oyuncular: Nazan Bayazıt, Ozan Güler, Selahattin Taşdöğen

Bilet Al

 

 

Omen: İlk Kehanet

Tür: Korku

Omen serisinin orijin hikâyesini anlatan film, kiliseye hizmet etmek üzere Roma’ya gönderilen genç bir Amerikalı kadının kendi inancını sorgulamasına sebep olan bir karanlıkla karşılaşması sonucu yaşanılanları konu ediniyor.

Yönetmen: Arkasha Stevenson
Oyuncular: Bill Nighy, Ralph Ineson, Charles Dance

Bilet Al

 

 

Üç Harfliler: Nazar

Tür: Korku

Zeliha, torun sahibi olma umuduyla üç harflilerle anlaşma yapar. Ancak, torunu Nazar'ı, adet olup kadınlığa ilk adımını attığında onlara vermek zorundadır. Oğlu ve gelini zamanı geldiğinde anlaşmaya uymaz, bu sebeple Nazar’a karşılık üç harfliler tarafından kurban edilirler. Zorlu bir kaderle yüzleşen Zeliha, büyüye tövbe edip torununa adanmış bir yaşam sürmeye karar verir. Ta ki Nazar, 17 yaşında cinsel istismara maruz kalıp acımasızca öldürülene kadar. Torununun acı dolu ölümü Zeliha’da intikam arzusunu uyandırır, ancak bu sefer daha derin ve karanlık bir yolda.

Yönetmen: Melodi Tözüm
Oyuncular: Hatice İrkin, Gülderen Güler, Elçin Atamgüç

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk

Tür: Macera

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, insanlık tarafından yeni keşfedilen mistik yeraltı dünyasının iki devi Kong ve Godzilla'nın, bu kez hem insanlığın hem de kendilerinin varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı birleşmelerini konu ediniyor.

Yönetmen: Adam Wingard
Oyuncular: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Kung Fu Panda 4

Tür: Animasyon

Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır...

Yönetmen: Stephanie Stine, Mike Mitchell
Oyuncular: Jack Black

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Hep Yek Aşiret

Tür: Komedi

Altan ve Gürkan, son filmde düğünden kaçmasına sebep oldukları İç Anadolu’nun en tehlikeli mafyasının kızı olan Yasemin’i, Hakkari’deki aşiretin elinden geri almaya çalışacaktır. Bir yandan Ejder, bir yandan Engizisiyon Cemal’in ölüm tehditleri altında olan Altan ile Gürkan, Aşiret’in can alıcı gücüne uyandıklarında yine bir çuval inciri berbat edecek saçmalıklara imza atacaklardır.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Oyuncular: Savaş Satış, Önder Açıkbaş, İnan Ulaş Torun

Bilet Al

 

 

Ekip: Siberay-Güneş Fırtınası

Tür: Animasyon

Dünyaya vuran güneş fırtınasıyla birlikte tüm dünyada internet kesilir. İnternetin kullanılamaz halde olmasından faydalanan kötü amaçlı bir bilgisayar korsanı birçok uygulamaya ve çevrimiçi oyunlara zarar verir. Ekip Siberay bu sorunla ilgilenmek için toplanan dört kişilik bir ekibe katılır. Kendini farklı alanlarda geliştiren çocuklar internet gelmeden kötü amaçlı bilgisayar korsanını bulmak ve zarar gören platformları onarmak için özel bir sunucu kullanarak Siber Dünya’ya geçer.

Yönetmen: H. Sinan Güngör
Oyuncular: Yunus Emre Çakır

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Küffar

Tür: Korku

Necati’nin ansızın ölümü, çocuklarının üzerinde karanlık bir gölge bırakırken, en küçük kardeş Ömer’in sakatlığının ağırlığına ise bir yenisini ekler. Ancak bu ailedeki sırlar ve büyü, beklenmedik bir dönüşümü mümkün kılar. İki kardeş arasındaki bağlar, sadece bedensel değil, ruhsal bir dönüşüme de kapı aralar. Anneleri Cevriye ise bu ailenin en karanlık noktasında yer almaktadır. Büyünün gizemli gücü, fiziksel bedenlerde değil, ruhların içinde bir yolculuğa dönüşür. Bu dönüşüm hem acı dolu geçmişle yüzleşmeyi hem de geleceği yeniden şekillendirmeyi gerektirecektir.

Yönetmen: Mesut Erbaş, Hakan Yusufoğulları
Oyuncular: Sema Sevinç, Nur Çiçek Özenir, Burak Küçük

Bilet Al

 

 

Hayalet Avcıları: Ürperti

Tür: Komedi

Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile ekip oluşturmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Ancak eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için yeni ve eski Hayalet Avcıları güçlerini birleştirmelidir.

Yönetmen: Gil Kenan
Oyuncular: Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace

Bilet Al

 

 

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2

Tür: Macera

Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya.

Bilet Al

 

 

*Dublör

Tür: Aksiyon

Filmde, fiziksel ve zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işi bırakmış, ancak eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılan Colt Seavers’i izliyoruz. Filmde acımasız yapımcı Gale, yıldız Tom Ryder'ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemeye çalışırken; Colt, Jody'yi geri kazanmak için filmin en çılgın aksiyon sahnelerini gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldızın etrafındaki gizem derinleştikçe, Colt kendini bir dublörün yüzleştiği herhangi bir tehlikeden çok daha karanlık bir suç komplosunun içinde bulur.

Yönetmen: David Leitch
Oyuncular: Ryan Gosling, Aaron Taylor-Johnson, Emily Blunt

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Arınma

Tür: Korku

Amerikalı rahibe Cecilia, İtalya’daki göz alıcı bir manastırdan davet alır. Cecilia burada çok sıcak karşılanmıştır. Fakat bu kusursuz mekânın bazı karanlık ve korkutucu sırlar barındırdığını çok geçmeden anlar. Yeni evi, uğursuz ve anlatılamaz dehşetler yaşayacağı bir kâbusa dönüşür.

Yönetmen: Michael Mohan
Oyuncular: Simona Tabasco, Sydney Sweeney, Benedetta Porcaroli

Bilet Al

 

 

*Boy Kills World

Tür: Aksiyon

Çocuğun ailesi öldürüldüğünde çocuk, gizemli bir şaman tarafından çocuksu hayal gücünün bastırılması ve bir ölüm aracı haline gelmesi için eğitilir.

Yönetmen: Moritz Mohr
Oyuncular: Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe

Bilet Al

 

 

*Küçük Don Kişot’un Maceraları

Tür: Animasyon

Alfonso Kişot, büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi, müthiş bir hayal gücüne sahip, 11 yaşında bir çocuktur. Tıpkı dedesi Don Kişot gibi çok sevdiği La Mancha kasabasını sadece kendisinin görebildiği tehlikelerden korumaktadır. Bir gün karanlık iş insanı Carrasso kasabaya gelir ve çeşitli bahanelerle La Mancha’yı ele geçirmeye çalışır. Alfonso artık sadece görünmeyen tehlikelere karşı değil aynı zamanda Carrasco’ya karşı da evini ve kasabasını korumak zorundadır. Alfonso, arkadaşları Pancho Panza ve Victoria’yı da yanına alarak heyecan ve sürprizlerle dolu bir maceraya atılacaktır.

Yönetmen: Gonzalo Gutierrez

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Rekabet

Tür: Romantik

Film, yaşadığı sakatlık sonrası tenisi bırakmak zorunda kalan ve koçluk kariyerine başlayan Tashi'nin kendisini içerisinde bulduğu aşk üçgenini konu ediniyor.

Yönetmen: Luca Guadagnino
Oyuncular: Zendaya ., Josh O'Connor, Mike Faist

Bilet Al

 

 

*Cadı

Tür: Gerilim

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor.

Yönetmen: Erman Bostan
Oyuncular: Çağdaş Onur Öztürk, Buse Meral, Furkan Andıç

Bilet Al

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap