• Samsun
  • Son Güncelleme 08:05
Samsunspor'da Başkan Yıldırım konuştu... İşte hedef ve planları Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Biz globalleşmek istiyoruz. Samsunspor farklılaşmak zorunda. Sıradan olan takımların sürdürülebilir ve kalıcı başarıları yok. Mühim olan sistemin kalıcı olması" dedi. 

TFF 1. Lig'de sezonu şampiyon tamamlayarak, Süper Lig bileti alan Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor.  

Samsunspor'un Süper Lig'e yükseliş sürecini anlatan Yüksel Yıldırım, "İnsan önemli şeyler yapmak istiyor. Yapamayınca morali bozuluyor. İçimi dökeceğim bugün. Şampiyonluktan dolayı insan mutlu. Ancak mutluluğu ne kadar yaşadın derseniz çok az yaşadım. Samsunspor bugün Eskişehir ve Bursaspor’un başına gelecek şeyleri yaşayacaktı az kalsın. Ben bir çılgınlık yapıp bu gidişata dur dedim. Elimi değil vücudumu taşın altına koydum ve yukarı doğru çıkış başlattım. Nihayet ait olduğumuz Süper Lig’e geldik. Samsunspor taraftarına sözüm vardı. Cumhuriyetin 100. Yılında şampiyonluk sözü verdik ve oldu. Parkede neden olmasın dedik sonrasında. Yağmurda çamurda şampiyonluk kutladık. Samsun tarihinin en iyi şampiyonluk kutlama şölenini yaptık, peşimize basketbol şampiyon oldu. Bir de onları kutladık. Bu Anadolu’da hiçbir kulübe belki de kısmet olmamıştır. 1 sezonda çifte şampiyonluk oldu. Bugün 2 takım da Süper Lig’de oynayacak. Ben ekibimi kutluyorum. Çok güzel bir çalışma örneği verdik" dedi.  

Samsunspor'da yaşanan teknik direktör değişikliği hakkında konuşan Yüksel Yıldırım, "İstemezdik ama bir hoca değişikliği yaptık. Takviyeler yaptık. Basketbolda da aynısını yaptık. Sonuçta cumhuriyetin 100. yılında Samsunspor en üst seviyede yoluna devam edecek. Sıfır borcumuz var. Yeni doğacak oyuncu ödemelerimiz var sadece. Samsunspor ileride örnek olabilecek bir çalışma olabileceğini düşünüyorum, bir kulüp kendi küllerinden nasıl doğdu gibi" ifadelerini kullandı.

Samsunspor'un global bir marka olmasını hedeflediğini belirten Başkan Yıldırım, "Biz globalleşmek istiyoruz. Samsunspor farklılaşmak zorunda. Sıradan olan takımların sürdürülebilir ve kalıcı başarıları yok. Mühim olan sistemin kalıcı olması" açıklamasını yaptı.

"Biz kadromuzu her gün ya da her hafta iyileştiriyoruz. Bir yandan hocam kampta takımı oturtuyor bir yandan biz 7-24 çalışıyoruz. Tabii bu sürdürülebilir bir şey değil. 15 Eylül'de transfer bittiğinde yaptığımız eseri seyretmek istiyoruz inşallah. Bu benim için çok önemli. Hayatımda ilk defa Süper Lig’de başkanlık yapıyorum. Hocamız da öyle. Acemilik olacak ama alt ligde attık acemiliği. Usta olmadık ama farklı olacağız. Bunun için de elimizden geleni yapacağız" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap