• Samsun
  • Son Güncelleme 19:17
Ercan Kara imzaya geliyor Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Radyospor canlı yayınında 3 transferin bittiğini açıkladı. Ercan Kara'nın şu an uçakta olduğunu belirtti. Detaylar.

 

Trendyol Süper Lig'in yeni takımı Samsunspor, transfer çalışmalarına devam ediyor. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Radyospor'da Nazım Türknas'ın canlı yayın konuğu oldu. Yıldırım, 3 transferin bittiğini duyurdu.

 

Dimata, Holse ve Ercan Kara Samsunspor'da!

Yüksel Yıldırım, İspanya 2. Lig takımı Espanyol’dan Landry Dimata, Norveç Ligi'nde mücadele eden Rosenburg’tan Carlo Holse ve MLS ekibi Orlando City’den Ercan Kara'yı transfer ettiklerini açıkladı.

 

Ercan Kara uçakta, diğerleri sağlık kontrolünde

Sözlerine devam eden Yüksel Yıldırım, Ercan Kara'nın şu an uçakta olduğunu belirtti. Diğer iki transferin ise sağlık kontrollerinden geçirildiğini ifade etti.

 

Haftaya 3 transfer daha!

Samsunspor Başkanı, haftaya 6 ve 8 numara ile bir kanat olmak üzere toplam 3 transferin daha yapılacağını kaydetti. Yüksel Yıldırım, 3 oyuncunun da şu an imza aşamasında olduğu için isim vermek istemedi.

 

Marega 5-6 milyon Euro istedi, kabul edilmedi

Öte yandan Al Hilal'den ayrılarak bonservisini eline alan Moussa Marega ile ilgilendiği bilinen Samsunspor Başkanı Yıldırım, oyuncunun maliyeti nedeniyle transferden vazgeçtiklerini bildirdi. Manega, Samsunspor'dan yıllık 5-6 milyon Euro civarında maaş talep etti. Yıldırım ise tecrübeli santrforun isteğini kabul etmedi.

 

Moussa Marega'nın performansı

Moussa Marega, geçen sezon 28 maçta görev aldı. 6 kez rakip fileleri havalandıran futbolcu, 3 mücadelede sarı kart gördü.

 

Landry Dimata'nın performansı

İspanya'da Espanyol forması giyen Landry Dimata, 2022/23 sezonunda 32 maça çıktı. 26 yaşındaki forvet, 10 gol, 2 asist kaydetti, 1 maçta ise sarı kart gördü.

 

Carlo Holse'nin performansı

Carlo Holse, geçen sezon Rossenborg formasıyla çıktığı 17 maçta 3 gol attı. 24 yaşındaki on numara, 2 defa da takım arkadaşlarına son pası veren isim oldu.

 

Ercan Kara'nın performansı

Türk asıllı Avusturyalı futbolcu Ercan Kara ise Ocak 2022'de Rapid Wien'den Orlando'ya transfer olmuştu. 2022/23 sezonunda toplam 19 resmi müsabakaya çıkan gurbetçi futbolcu, 6 kez gol sevinci yaşadı. 27 yaşındaki santrfor, 1 defa da takım arkadaşlarına gol pası verdi. Ercan Kara, 1 mücadelede ise sarı kart gördü. Ercan Kara, Avusturya A Milli Takım formasını 7 kez giydi.

 

0 Yorum

Yorum Yap