• Samsun
  • Son Güncelleme 11:16
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Birsen Tezer

Tür: Konser

Birsen Tezer, 4 Mayıs akşamı Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde sizlerle.

4 Mayıs 2024 Cumartesi – 20:30

Bilet Al

 

 

Fanatik

Tür: Tiyatro


Tanju ve Eda 5 yaşındaki oğulları Atlas’a o gün cenazesi olan dedesinin nereye gittiğini akılcı bir şekilde açıklamanın yolunu aramaktadırlar. Onu teselli etmek için kolay yola kaçmayıp gerçekleri anlatıp onun kendi çıkarımlarını yapmasını isterler ancak bu o kadar da kolay değildir. Tanju’nun annesi de öbür dünyayı kendi inancına göre anlatmak istemektedir. Tanju oğlunu karşısına aldığında duyup duyacağı en acı haberi alır. Dedesi ölmeden önce Atlas’ı gizlice Galatasaraylı yapmıştır. Fanatik Fenerli olan Tanju oğlunu bu illetten kurtarmak için her şeyi göze alır çünkü onun gözünde Galatasaraylıların öbür dünyada gittikleri tek bir yer vardır.

“Hayat bir yolculuksa, valizini ailen hazırlar”. Yaşamımızda kendimizi tanımladığımız, uğruna mücadele ettiğimiz kimliklerimizin çoğu ailemizden, çevremizden ve toplumdan, daha karar veremeyeceğimiz bir yaşta, kafamıza bir örs gibi bırakılır. Fanatik, küçük çocukları için en iyisini yapmaya çalışırken kendilerini birbirlerine karşı çatışma içinde bulan bir ailenin komedisidir. Herkes çocuğu kendi istediği yöne yeterince çekerse ya çocuk istedikleri gibi biri olacak, ya da çocuğun kolu ellerinde kalacaktır.

Yazan: Michael Önder
Yöneten: Çağrı Şensoy

6 Mayıs 2024 Pazartesi – 19:00

Bilet Al

 

 

Ağaçlar Ayakta Ölür

Tür: Tiyatro

Özlenen Nevra Serezli Tekrar Tiyatroda!
Çocuklarını bir uçak kazasında kaybetmiş olan bir ailenin tek varlığı torunlarıdır. Ancak, geleneklerine bağlı olan dede, hırsızlık yaparken yakaladığı torunu ile bağlarını kopartır.

Yıllar geçtikten sonra, büyükanne, sağlık sorunları nedeniyle yaşamdan ayrılmadan önce torununu son kez görmek isteğine kapılır. Ancak dede, torunun nerede olduğunu bilmediği için bir dilek tut derneğine eşinin bu isteğinin yerine getirilmesi için torun rolü oynayacak birileri bulması için başvurur. Kendisine oynanan bu oyunu sorgulamadan kabul eden ve bir yalan içinde yaşamayı acı gerçeğe yeğleyen Büyükannenin dünyası, gerçek torunun boy göstermesiyle yıkılacaktır. Casona, İspanya İç Savaşı’nın ardından yazdığı bu oyunda, yalan dünyasının içinde bile iyiliğe sığınmanın bir gereksinim olduğunu vurgulamıştır. Ülkemizde daha önce Devlet Tiyatrosu’nda ilk olarak Macide Tanır tarafından sahnelenen oyunun değişik bir versiyonu Yıldız Kenter’in başrolde oynadığı bir film olarak gösterilmiştir. Nevra Serezli, bu oyunla 11 yıl sonra sahneye dönmüş ve yedi farklı ödül kazanmıştır.

8 Mayıs 2024 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

 

Bahar Şarkıları Konseri

Tür: Konser

Şef: Özge ALTINTAŞ ÖZCAN

Konuk Sanatçı: Bülent OKAN 

3 Mayıs 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

İyi Ki Doğdun Mozart

Tür: Opera

Samsun Devlet Opera ve Balesi

"İyi Ki Doğdun Mozart"

9 Mayıs 2024 Perşembe – 20:00

Bilet Al

 

 

Alaaddin’in Sihirli Lambası

Tür: Çocuk Oyunu

Yaş Sınırı: 3 yaş ve üzeri
Süre: 55 dk.

Kötü kalpli büyücü vezir Cafer, esrarengiz Mucizeler Mağarası'na girebilmeye ve oradaki sihirli lambayı almaya layık olan tek kişinin Agrabah sokaklarında yaşayan, iyi yürekli, sokak çocuğu Aladdin olduğunu öğrenir. Aladdin, pazarda kılık değiştirerek gezen prenses Yaseminle tanışır ve ona aşık olur. Vezir Cafer'in ısrarı ile girdiği mağarada Aladdin önce uçan bir halı bulur sonra da sihirli lambanın gücünü keşfeder. Lambayı ovması ile hayatı değişen Aladdin'in şimdi çılgın ve şekilden şekle giren bir cini vardır. Cin ona üç dilek hakkı verir, ama kendisi de on bin yıldır esir olduğu lambadan özgür kalmayı hayal etmektedir. Cin ile bir anlaşma yapan Aladdin, ilk iki dileğinden sonra son dileğini onu serbest bırakmak için kullanmayı kabul eder ve ilk dileğini bir prens olmak için kullanır. Cin'in de yardımıyla Aladdin artık bir prenstir. Ama onu tanıyan ve tuzak kuran Vezir Cafer kendi hain amaçları için lambanın peşindedir. Şimdi Aladdin’in onları yenmesi, güzel prensesin kalbini kazanması, Cin'i serbest bırakması ve en sonunda görünüşte değil, yüreğinde prens olduğunu kanıtlaması gerekmektedir.

10 Mayıs 2024 Cuma – 18:30

Bilet Al

 

 

19 Mayıs Akşamları Konserleri ‘’Sıra Gecesi’’

Hazırlayan-Sunan
Şef Halil Nihat KOŞAR

10 Mayıs 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

11.Yeşiay Bisiklet Turu

Samsun Etkinlik

Türkiye Bisiklet Federasyonu, Türkiye Yeşilay Cemiyeti ve Yeşilay Spor Kulübü’nün İş birliği ile düzenlenen “11. Yeşilay Bisiklet Turu” heyecanı, 5 Mayıs 2024 Pazar günü Samsun’da başlıyor. Bu muhteşem etkinlik, sağlıklı yaşamı ve sporu destekleyen herkesi bisikletin keyifli dünyasına davet ediyor.

Yeşilay Bisiklet Turu, Atakum Gençlik Merkezi’nden başlayarak muhteşem bir rotayı kapsayacak ve Çobanlı İskele’de sona erecek. Katılımcılar, Samsun’un eşsiz manzarası eşliğinde sağlıklı bir etkinlik deneyimi yaşayacaklar.

Bisiklet tutkunları, spor severler ve sağlıklı yaşamı destekleyen herkes, 11. Yeşilay Bisiklet Turu’na katılarak unutulmaz bir deneyim yaşayabilirler.

Başlangıç: Atakum Gençlik Merkezi

Bitiş: Çobanlı İskele

Toplam mesafe: 3.5 km

5 Mayıs 2024 Pazar – 10:30

Kayıt için: http://yesilaybisikletturu.com/

 

 

Annem Hep Derdi Ki

Tür: Tiyatro

Katherine Di Savino’nun sevgi dolu komedisi “Annem Hep Derdi Ki”, izleyicileri evlilik hazırlıkları ve aile ilişkileri üzerine eğlenceli bir serüvene davet ediyor. Servet Aybar’ın dilimize kazandırdığı bu sıcacık oyun, taşınma telaşı içindeki bir çiftin yaşadığı olağanüstü deneyimleri konu alıyor.

Yeni bir eve taşınan bir çift, evlilik hazırlıkları yaparken İstanbul’da kiracı olmanın zorluklarıyla karşılaşır. Ancak her şey yolunda gitmekteyken, genç çiftin hayatını alt üst eden bir detay vardır: Bir zamanlar annelerinin daima haklı olduğunu söylediği şeylerin gerçekten de doğru olduğunu fark etmeleri! İşte bu noktada, kahkahaların ve düşündürücü anların başladığı komik ve dokunaklı bir hikâye başlar.

8 Mayıs 2024 Çarşamba – 20:00

Bilet Al

 

 

Sinemalar…

 

Dublör

Tür: Aksiyon

Filmde, fiziksel ve zihinsel sağlığına odaklanmak için bir yıl önce işi bırakmış, ancak eski sevgilisi Jody Moreno tarafından yönetilen yüksek bütçeli bir stüdyo filminin yıldızının kaybolmasıyla tekrar göreve çağrılan Colt Seavers’i izliyoruz. Filmde acımasız yapımcı Gale, yıldız Tom Ryder'ın kaybolmasını stüdyo ve medyadan gizlemeye çalışırken; Colt, Jody'yi geri kazanmak için filmin en çılgın aksiyon sahnelerini gerçekleştirir. Ancak kayıp yıldızın etrafındaki gizem derinleştikçe, Colt kendini bir dublörün yüzleştiği herhangi bir tehlikeden çok daha karanlık bir suç komplosunun içinde bulur.

Yönetmen: David Leitch
Oyuncular: Ryan Gosling, Aaron Taylor-Johnson, Emily Blunt

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Arınma

Tür: Korku

Amerikalı rahibe Cecilia, İtalya’daki göz alıcı bir manastırdan davet alır. Cecilia burada çok sıcak karşılanmıştır. Fakat bu kusursuz mekânın bazı karanlık ve korkutucu sırlar barındırdığını çok geçmeden anlar. Yeni evi, uğursuz ve anlatılamaz dehşetler yaşayacağı bir kâbusa dönüşür.

Yönetmen: Michael Mohan
Oyuncular: Simona Tabasco, Sydney Sweeney, Benedetta Porcaroli

Bilet Al

 

 

Cadı

Tür: Gerilim

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor.

Hüseyin Rahmi Gürpınar’ın aynı adlı romanından uyarlanan film, Osmanlı İmparatorluğu’nun çöküş günlerinde, genç bir dul olan Fikriye’nin zorla evlendirildiği Naşit Nefi Efendi ve yaşadığı köşk hakkındaki cadı söylentilerinin ardındaki gizemi çözmeye çalışırken gelişen olayları konu ediniyor.

Yönetmen: Erman Bostan
Oyuncular: Çağdaş Onur Öztürk, Buse Meral, Furkan Andıç

Bilet Al

 

 

Rekabet

Tür: Romantik

Film, yaşadığı sakatlık sonrası tenisi bırakmak zorunda kalan ve koçluk kariyerine başlayan Tashi'nin kendisini içerisinde bulduğu aşk üçgenini konu ediniyor.

Yönetmen: Luca Guadagnino
Oyuncular: Zendaya ., Josh O'Connor, Mike Faist

Bilet Al

 

 

Boy Kills World

Tür: Aksiyon

Çocuğun ailesi öldürüldüğünde çocuk, gizemli bir şaman tarafından çocuksu hayal gücünün bastırılması ve bir ölüm aracı haline gelmesi için eğitilir.

Yönetmen: Moritz Mohr
Oyuncular: Bill Skarsgård, Famke Janssen, Jessica Rothe

Bilet Al

 

 

Küçük Don Kişot’un Maceraları

Tür: Animasyon

Alfonso Kişot, büyük büyük büyük dedesi Don Kişot gibi, müthiş bir hayal gücüne sahip, 11 yaşında bir çocuktur. Tıpkı dedesi Don Kişot gibi çok sevdiği La Mancha kasabasını sadece kendisinin görebildiği tehlikelerden korumaktadır. Bir gün karanlık iş insanı Carrasso kasabaya gelir ve çeşitli bahanelerle La Mancha’yı ele geçirmeye çalışır. Alfonso artık sadece görünmeyen tehlikelere karşı değil aynı zamanda Carrasco’ya karşı da evini ve kasabasını korumak zorundadır. Alfonso, arkadaşları Pancho Panza ve Victoria’yı da yanına alarak heyecan ve sürprizlerle dolu bir maceraya atılacaktır.

Yönetmen: Gonzalo Gutierrez

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Zah-Har Cin Ahalisi

Tür: Korku

Kendi halinde inançlı bir genç olan Murat, son zamanlarda gördüğü kabus ve yaşadığı gerçek dışı olaylarla ilgili zor zamanlar geçirir. Yaşadığı bu korku dolu duruma bir anlam veremeyen Murat, Ömer Hoca isimli bir alimden yardım ister. Bu süreçten sonra yaşadığı şaşırtıcı olaylar onu dehşet dolu bir kabusa sokacaktır.

Yönetmen: Battal Karslıoğlu
Oyuncular: Mesut Gedikoğlu, Ümit Acar, Belma Mamati

Bilet Al

 

 

Siyah Çay

Tür: Dram

Usta sinemacı Sissako’nun dikkat çekici, gözlemsel ve duygusal yeni filmi, düğün gününde “hayır!” diyecek kadar cesur bir kadını izliyor. Aya otuzlu yaşlarının başındadır. Nikah masasında nişanlısını reddederek herkesi şaşırttıktan sonra, Çin’de yeni bir hayat kurmak için Fildişi Sahili’nden ayrılır. Guangzhou’da, Çinli bir adam olan Cai’nin sahibi olduğu bir çay dükkânında iş bulur. Dükkânın arkasında, gözlerden uzakta Cai, Aya’yı Çin çay demleme ve sunum usulüyle tanıştırır. Aya bu kadim sanatı öğrenirken, ilişkileri yavaş yavaş duyarlı bir aşka dönüşür. Ancak, filizlenen tutkuları geçmişlerinin ve önyargıların üstesinden gelebilecek midir? Hüznü neşeyle harmanlamakta usta Moritanyalı auteur’ün on yıl aradan sonra çektiği ilk film olan Siyah Çay, Şubat ayında Berlin Film Festivali’nde Altın Ayı için yarıştı.

Yönetmen: Abderrahmane Sissako
Oyuncular: Nina Mélo, Chang Han, Wu Ke-Xi

Bilet Al

 

 

İç Savaş

Tür: Aksiyon

Amerika Birleşik Devletleri'nin 19 eyaletin birlikten ayrılması sonrası çöküşün eşiğine gelmesini konu edinen filmde, iç savaş sırasında görev yapan bir grup gazetecinin hikâyesi anlatılıyor.

Yönetmen: Alex Garland
Oyuncular: Wagner Moura, Kirsten Dunst, Cailee Spaeny

Bilet Al

 

 

Çılgın Yolculuk

Tür: Komedi

Saleh ve Doria mutsuz bir yaşam süren bir çifttir. Sürekli sorun çıkaran problemli bir oğulları vardır ve bu sorunlardan dolayı sürekli birbirlerini suçlarlar ve sorumluluktan kaçınırlar. Bir gün, aralarında büyük bir kavga çıktıktan sonra, Doria evi terk eder ve Saleh yalnız kalır. Saleh, evinin çatı katında garip bir ışıklı kapının ortaya çıkışını keşfeder. Kapıdan geçerek, evinin, ailesinin ve yaşamının daha iyi bir versiyonunun bulunduğu paralel bir dünya bulur.

Oyuncular: Mohamed Tharwat, Hannah El-Zahed, Hesham Maged, Ahmed El Gendy

Bilet Al

 

 

Meraklı Kedinin 10 Yaşamı

Tür: Animasyon

Şımarık ve bencil bir kedi olan Beckett, ne kadar şanslı bir hayata sahip olduğunun farkında değildir. Dünyadaki arıları kurtarmak için deneyler yapan, tatlı ve çalışkan sahibi Rose’un aksine Beckett’ın hayatı sadece yiyerek ve yatarak geçmiştir. Bir gün 9.canını da kaybedince, eski hayatına geri dönebilmek için yeniden şans ister. Sempatikliği sayesinde bunu başarır, dünyaya geri döner ancak her seferinde farklı bir hayvan olarak.

Yönetmen: Christopher Jenkins

Bilet Al

 

 

Dali’yi Beklerken

Tür: Komedi

Yetenekli bir şef olan Fernando, 70'lerde uluslararası üne sahip Salvador Dalí'nin ikametgahı olan Cadaques köyüne gelir. Şef ile sanatçının yolları kesişecek ve yeni bir mutfak dehasının doğmasına neden olacaktır.

Yönetmen: David Pujol
Oyuncular: Clara Ponsot, José Garcia, Ivan Massagué

Bilet Al

 

 

Demon Slayer - To the Hashira Training

Tür: Aksiyon

Ünlü manga serisinden uyarlanan Demon Slayer'ın yeni filmiyle Tanjiro ve Üst Dörtlü'nün, Hantengu ile aralarındaki şiddetli savaşın sonucu ve Nezuko'nun güneşe karşı zaferini içeren Swordsmith Village Arc'tan 11. Bölüm ilk kez sinemalarda gösterilecek.

Yönetmen: Haruo Sotozaki

Bilet Al

 

 

Tutsak Abigail

Tür: Korku

Bir grup suçlu, yeraltı dünyasının güçlü bir figürünün 12 yaşındaki balerin kızını kaçırırlar. 50 milyon dolarlık fidyeyi almak için yapmaları gereken tek şey, kıza bir gece göz kulak olmaktır. İzole bir malikanede, kızı kaçıranlar giderek artan dehşet içinde birer birer azalmaya başlar ve malikanede normal olmayan küçük bir kızla kilitli kaldıklarını keşfederler.

Yönetmen: Tyler Gillett, Matt Bettinelli-Olpin
Oyuncular: Dan Stevens, Kathryn Newton, Melissa Barrera

Bilet Al

 

 

Üç Harfliler: Nazar

Tür: Korku

Zeliha, torun sahibi olma umuduyla üç harflilerle anlaşma yapar. Ancak, torunu Nazar'ı, adet olup kadınlığa ilk adımını attığında onlara vermek zorundadır. Oğlu ve gelini zamanı geldiğinde anlaşmaya uymaz, bu sebeple Nazar’a karşılık üç harfliler tarafından kurban edilirler. Zorlu bir kaderle yüzleşen Zeliha, büyüye tövbe edip torununa adanmış bir yaşam sürmeye karar verir. Ta ki Nazar, 17 yaşında cinsel istismara maruz kalıp acımasızca öldürülene kadar. Torununun acı dolu ölümü Zeliha’da intikam arzusunu uyandırır, ancak bu sefer daha derin ve karanlık bir yolda.

Yönetmen: Melodi Tözüm
Oyuncular: Hatice İrkin, Gülderen Güler, Elçin Atamgüç

Bilet Al

 

 

Kung Fu Panda 4

Tür: Animasyon

Ejderha Savaşçı Po’yu, eşsiz cesareti ve çılgın dövüş sanatları yetenekleriyle kötü adamları alt ettiği ölüme meydan okuyan üç maceradan sonra, kader yeniden çağırır...

Yönetmen: Stephanie Stine, Mike Mitchell
Oyuncular: Jack Black

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk

Tür: Macera

Godzilla ve Kong: Yeni İmparatorluk, insanlık tarafından yeni keşfedilen mistik yeraltı dünyasının iki devi Kong ve Godzilla'nın, bu kez hem insanlığın hem de kendilerinin varlığını tehdit eden bir tehlikeye karşı birleşmelerini konu ediniyor.

Yönetmen: Adam Wingard
Oyuncular: Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Dan Stevens

Bilet Al

 

 

Hep Yek: Aşiret

Tür: Komedi

Altan ve Gürkan, son filmde düğünden kaçmasına sebep oldukları İç Anadolu’nun en tehlikeli mafyasının kızı olan Yasemin’i, Hakkari’deki aşiretin elinden geri almaya çalışacaktır. Bir yandan Ejder, bir yandan Engizisiyon Cemal’in ölüm tehditleri altında olan Altan ile Gürkan, Aşiret’in can alıcı gücüne uyandıklarında yine bir çuval inciri berbat edecek saçmalıklara imza atacaklardır.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Oyuncular: Savaş Satış, Önder Açıkbaş, İnan Ulaş Torun

Bilet Al

 

 

Ekip: Siberay-Güneş Fırtınası

Tür: Animasyon

Dünyaya vuran güneş fırtınasıyla birlikte tüm dünyada internet kesilir. İnternetin kullanılamaz halde olmasından faydalanan kötü amaçlı bir bilgisayar korsanı birçok uygulamaya ve çevrimiçi oyunlara zarar verir. Ekip Siberay bu sorunla ilgilenmek için toplanan dört kişilik bir ekibe katılır. Kendini farklı alanlarda geliştiren çocuklar internet gelmeden kötü amaçlı bilgisayar korsanını bulmak ve zarar gören platformları onarmak için özel bir sunucu kullanarak Siber Dünya’ya geçer.

Yönetmen: H. Sinan Güngör
Oyuncular: Yunus Emre Çakır

Bilet Al

 

 

Hayalet Avcıları: Ürperti

Tür: Komedi

Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile ekip oluşturmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Ancak eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için yeni ve eski Hayalet Avcıları güçlerini birleştirmelidir.

Yönetmen: Gil Kenan
Oyuncular: Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace

Bilet Al

 

 

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm 2

Tür: Macera

Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya .

Bilet Al

 

 

*Bakkal Amca: Mahmut Tuncer

Tür: Komedi

Tevfik Gürol işleri yolunda gitmeyen bir yönetmendir. Kayınçosu Kuntiz ile hangi projeye el atsalar batırmışlardır. Ünlü yapımcı Taner Dişli’nin biyografi filmlerinden çok para kazandığını gören Tevfik Gürol, tefecilerden aldığı borcu ödeyebilmek için Mahmut Tuncer’e bir biyografi filmi çekmeye karar verir. Ancak bir sorun vardır, Mahmut Tuncer yaşıyordur ve ismi unutulmuş bir türkücüdür.

Yönetmen: Bilal Kalyoncu
Oyuncular: Mehmet Ali Kaptanlar, Mahmut Tuncer, Necmi Yapıcı

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Çocuk Kalbi

Tür: Aile

Şirin bir kasabada ailesiyle mutlu bir hayat yaşayan Emre, babasının işlerinin kötü gitmesi nedeniyle taşınmak, arkadaşlarını ve okulunu kaybetmek zorunda kalacaktır. Muhteşem ekip, Emre için bir araya gelecek ve babasının lokantasını Türkiye’nin en ünlü lokantası haline getirerek arkadaşlarını kurtaracaklardır. Tabii asıl mücadeleyi, her fırsatta başlarına bela olan okulun kötü çetesine karşı yapacaklardır.

Yönetmen: Sinan Biçici
Oyuncular: İlker Aksum, Eser Eyüboğlu, Alihan Türkdemir

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Şahsi Meselemiz

Tür: Dram

Öğretmen olan Erzurumlu Baran’ın ataması Hatay’a yapılır. Yaşadığı yerden ayrılıp, mesleği için Hatay’a yerleşen Baran, yıllar içerisinde Hatay’da evlenir. Baran, evliliklerinin yıldönümü olan 6 Şubat’ta Hatay’da meydana gelen depremde hayatını kaybeder. Oğlunu kaybetmenin acısını yaşayan Baran’ın babası, Atatürk’ün ‘şahsi meselemiz’ dediği Hatay’ı terk etmez.

Yönetmen: Gürsel Ateş
Oyuncular: İskender Bağcılar, Emre Özmen, Bülent Durgun

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Üç Günlük Dünya

Tür: Komedi

İstanbul’un arka mahallelerinden birinde tekel sahibi olan Muhittin geçim sıkıntısına düşünce çareyi kendi içkisini üretmekte bulur. Ekibe önce Korsan taksici Kısmet'in ardından kimya öğrencisi Furkan'ın da dahil olmasıyla, hayalini kurdukları dillere destan mavi rakıyı yapmayı başarırlar. Tam zengin olduk dedikleri anda ise başlarına gelmeyen kalmaz.

Yönetmen: Caner Erzincan
Oyuncular: Erkan Petekkaya, Bülent Emrah Parlak, Erkan Çelik

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Sinemada İtiraz Ediyorum

Tür: Komedi

Mandıra Filozofu ve Yaşamak Güzel Şey filmleriyle tanınan Müfit Can Saçıntı, beş yıldır sahnelediği tek kişilik gösterisini beyaz perdeye taşıyor.

Yönetmen: Müfit Can Saçıntı
Oyuncular: Müfit Can Saçıntı

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap