• Samsun
  • Son Güncelleme 19:39
Başkan Yıldırım'dan "Hazard" açıklaması... Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım,"Eden Hazard" iddialarının ardından açıklama yaptı. Yıldırım, "Ben Hazard ile görüşmüşüm ama benim bile bundan haberim yok. Benim ne bir konuşmam var ne başka bir şeyim" dedi. 

Yılport Samsunspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla sürüyor. Transferde bir çok oyuncu ile adı yan yana anılan Kırmızı-Beyazlılar'da yönetim temkinli hareket ediyor. 

Son olarak Real Madrid'ten ayrılan 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu Eden Hazard'da sosyal medyada Samsunspor ile sıkça anılan isimlerden olmuştu. Bu iddialara ise Başkan Yüksel Yıldırım açıklamalarda bulundu. 

Yıldırım, "Eden Hazard futbolu bıraktı. ‘Ben futboldan nefret ediyorum, seyretmek bile istemiyorum’ diye açıklama yapan bir adamı ben niye alıp getireceğim. Benim ne bir konuşmam var ne başka bir şeyim. Hazard, eskinden iyiydi. Herkes Hazard’ın geçmişine bakıyor. İki üç senedir Hazard yok oldu gitti. 

 

Şu an fiyatlar çok yüksek. Biraz sabırlı olmamız lazım yangından mal kaçırmıyoruz. Hızlı transfer yapıp kime hava yapacağım ben. Biraz ölçüyoruz biçiyoruz. Samsunspor’un yüzde 30 sapmayla 255 milyon TL, 9 milyon euro para yapıyor. Bunun içinde eldeki oyuncular var, teknik hocalar ve yapacağımız transferler var" dedi. 


 

0 Yorum

Yorum Yap