• Samsun
  • Son Güncelleme 21:40
Başkan Yıldırım, "Transferde yüzde 50’yi tuttursan başarıdır" Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Kırmızı-Beyazlılar'da Başkan Yüksel Yıldırım, katıldığı TFF Genel Kurulunda gündeme dair konularda açıklamalarda bulundu. Yıldırım, "Transferde hata yapmak istemiyoruz" dedi. 

Yılport Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, katıldığı TFF Genel Kurulunda açıklamalarda bulundu. Yüksel Yıldırım, “5 senedir ilk hedefim altyapı yapmaktı ve güzel tesis yaptık. Altyapı, A takımın tesisleri ile Samsunspor Süper Lig’e hazır. Şimdi sıra takım kurmakta. Onu yapmaya çalışıyoruz. Transfer resmi olarak başlamadı. Kimse transfer açıklaması yapamıyor. Piyasa çok yüksek. Birde bunun üzerine Suudi Arabistan’ın 15 milyar avroluk transfer bütçesi darmadağın etti ortalığı. Biz bayram sonrası işlerin normale döneceğini düşünüyoruz" dedi.

 

Denk bir bütçe ile yola çıkmaya çalıştıklarına değinen Yıldırım, “Çok titiz davranıyorum. Ama taraftarımızda sabır yok. Tek istedikleri transfer açıklamak. Geçmişte transferleri açıkladık, bayağı bir hata yaptık. Bizim o hatalarımız pahalı bir ders oldu. Şimdi o hataları minimuma indiriyoruz. Transferde yüzde 50’yi tuttursan bu bir başarı diyorlar. Bunun üzerine çıkarsan mükemmel oluyor. İyi transfer yapacağız gibi gözüküyor. Çalışıyoruz. İnanılmaz bir oyuncu havuzumuz var” diye konuştu.

Yıldırım, "Samsunspor olarak benim ve Hüseyin hocamızın ilk Süper Lig tecrübesi olacak. Biz çok heyecanlıyız. İyi bir takımla başlamak istiyoruz. Hedefimizi açıkladık. Mütevazi birtakım olarak ilk 10 içerisinde olmak. Daha iyi bir derece yaparsak, mutlu oluruz. Biz kesinlikle düşmeyecek bir kadro yapacağız. Artık kalıcı olmak zorundayız. Bunun içinde ne gerekiyorsa yapacağım. Ama bu sabır işi. Beklentileri karşılayacağız. Ama sabır önemli" ifadelerini kullandı. 

0 Yorum

Yorum Yap