• Samsun
  • Son Güncelleme 00:36
Almazbekov ve Leo Dubois Samsun Yolcusu Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Kırmızı-beyazlılarda Başkan Yüksel Yıldırım, Galatasaray’dan 2 önemli ismi kiralamak için düğmeye bastı. Yıldırım, Galatasaray’dan Fransız sağ bek Beknaz Almazbekov ve kanat forvet Leo Dubois'i kiralama için Başkan Dursun Özbek’le görüştü.

 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Süper Lig’de güçlü bir takım yaratmak için kararlı. Kırmızı-beyazlılarda Başkan Yüksel Yıldırım, Galatasaray’dan 2 önemli ismi kiralamak için düğmeye bastı. Yıldırım, Galatasaray’dan Fransız sağ bek Beknaz Almazbekov ve kanat forvet Leo Dubois'i kiralama için Başkan Dursun Özbek’le görüştü.

 

Teknik Direktör Okan Buruk’tan “Olur” yanıtını alan Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Yüksel Yıldırım’a bu iki oyuncun kiralanması konusunda hiçbir sıkıntı olmadığını belirtti. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Youssef Ait Bennacer ve kaleci Jakub Szumski’yi ya göndererek ya da lisans çıkarmayarak yabancı kontenjanında iki oyuncuya yer açılmasını sağlayacak. Bu arada Samsunspor, Beşiktaş’ta kadroda düşünülmeyen Umut Meraş’ın da transferini bitirme konusunda sona yaklaştı.

0 Yorum

Yorum Yap