• Samsun
  • Son Güncelleme 17:38
Şener Aydın, "Yaralarımızı birlikte saracağız" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu 500 bin TL ile depreme yardım kampanyası başlattı. Başkan Vekili ve Samsun Şube Başkanı Şener Aydın da destek çağrısında bulundu. 

Tüm Türkiye yaşanılan deprem felaketinin ardından yaraları sarmaya çalışıyor. Türkiye Amatör Spor Kulüpleri Konfederasyonu da yardım kampanyası başlatarak depremzedelerimizin yanında olmaya çalışıyor. İlk etapta 500 bin TL'lik yardım kampanyası başlatan TASKK, 'Gün tek yürek olma günüdür' diyerek dayanışma birlikteliği gösterdi. 

TASKK Genel Başkan Vekili ve Samsun ASKF Şube Başkanı Şener Aydın, "Konfederasyonumuz milli yas ilan edilerek dalgalanan şanlı bayrağımızın yarıya çekildiği bu zor dönemde 'gün tek yürek olma günüdür' diyerek yardım kampanyası başlattı. Son zamanlarda karşılaştığımız en büyük felaketlerden biri olan bu depremin yaralarını birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde hep birlikte saracağımıza inanıyorum" dedi. 

Aydın ayrıca, "AFAD Başkanlığınca koordine edilen aşağıda belirtilen hesaba TASKK olarak 500 Bin TL bağış yaparak yardım kampanyamızı başlatıyoruz. ASKF'ler ve kulüplerimizin tüm mensuplarını, kulüp Başkanlarımızı halkımızın bu elim gününde depremzedelerimizin yanında durmaya ve başlattığımız kampanyaya nakdi olarak destek olmaya davet ediyoruz" diye konuştu. 


 

0 Yorum

Yorum Yap