• Samsun
  • Son Güncelleme 01:00
Büyükşehir evindeki son maçı kazandı Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü, Bölgesel Amatör Lig’in 25.haftasında sahasında Safranbolu Spor’u konuk etti.

Karşılaşma Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün 3-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Müsabakanın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü’nün gollerini 22 ve 29.dakikalarda Gökhan Demir kaydetti. Tecrübeli forvet 22.dakikada savunma arkasına koşu yaparak kalecinin üzerinden aşırtma vuruşuyla topu filelere gönderdi. Gökhan Demir’in ikinci golü ise penaltıdan geldi.

İkinci yarıya da iyi başlayan yine Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü oldu. 46.dakika da sağ kanattan savunma arkasına koşu yapan Eren Kaya zor pozisyonda topu filelere gönderdi ve skoru 3-0’a getirdi.

Karşılaşmanın bu dakikasından sonra da ataklarını sıklaştıran Samsun ekibi girdiği pozisyonları değerlendiremedi.

Dakikalar 65’i gösterdiğinde Safranbolu Spor penaltı kazandı. Penaltı da topun başına geçen Ömer Faruk Kalfa takımın ilk golünü kaydetti.

70.dakika da sağ kanattan kontra atağa çıkan Safranbolu topu ceza sahasında Doğuş Koçaklı’yla buluşturdu. Doğuş topu filelere gönderdi ve durumu 3-2’e getirdi.

Karşılaşma da başka gol olmadı ve Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü konuk ettiği Safranbolu Spor’u 3-2 mağlup etti.

Samsun Büyükşehir Belediye Spor Kulübü evinde oynadığı bu karşılaşma da galibiyet alarak puanını 55’e yükselti. Safranbolu Spor ise 35 puan da kaldı.

Samsun temsilcisi sezonun son maçında Çankırı Saray Spor konuk olacak.

0 Yorum

Yorum Yap