SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:27
O isimler Samsunspor'da kalacaklar mı?  İşte cevabı... Görseli
SPOR

Kırmızı-Beyazlılar'da transfer harekatı sürerken bir yandan da mevcut oyuncularla görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Geleceği en çok merak edilen Djedje'nin ise Samsunspor'da kalacağı öğrenildi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Yılport Samsunspor'da transfer harekatı tüm hızıyla sürüyor. Şu ana kadar bazı isimler ile görüşen Kırmızı-Beyazlılar, titizlik içerisinde hareket ediyor. Öte yandan Başkan Yüksel Yıldırım İstanbul'da Brice Da Djedje, Jugurta Hamroun, Mathias Coureur ve Kevin Boli ile özel görüşme yaptı. 

Djedje kalacak
Toplantıdan çıkan bilgiye göre Samsunspor, yeni sezonda taraftarın gönlünde taht kuran Djedje ve Kevin Boli ile yola devam edecek. 5 aylık sözleşmesi bulunan Hamroun ile de yollar ayrılacak. Mathias'ın ise henüz Kırmızı-Beyazlılar'daki geleceğinin net olmadığı gelen bilgiler arasında. Mathias'ın Samsunspor ile 30 Haziran 2022'ye kadar sözleşmesi devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte sergilediği performans ile yıldızını parlatan Djedje'ye Katar ve Arabistan takımlarından da teklif olduğu iddia edildi. 

  

Mathias Görseli

Mathias

Boli Görseli

Boli

Hamroun Görseli

Hamroun

0 Yorum

Yorum Yap