• Samsun
  • Son Güncelleme 23:54
Başkan Yıldırım  'Sizi anlamakta zorluk çekiyorum' Görseli
SPOR

Başkan Yıldırım 'Sizi anlamakta zorluk çekiyorum'

Başkan Yüksel Yıldırım, "Djedje'yi getirdiğimde beni yerden yere vurdunuz. Şimdi de gönderirken aynısını yapıyorsunuz. Sizleri anlamakta zorluk çekiyorum. Ben kulübümüz için doğru olanı yapıyorum" dedi

Aztopal : Brice Dja Djedje ayrılmak istiyor Görseli
SPOR

Aztopal : Brice Dja Djedje ayrılmak istiyor

Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Djedje, genel olarak ailesel nedenleri ön planda tutarak Samsunspor’dan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi" dedi.

Samsunspor'da indirim zamanı Görseli
SPOR

Samsunspor'da indirim zamanı

Yeni sezonda ekonomik anlamda daha az bütçe oluşturan ve mevcut bazı oyunculardan indirim talep eden Samsunspor'un bu çağrısına 2 isimden olumlu yanıt geldi.

O isimler Samsunspor'da kalacaklar mı?  İşte cevabı... Görseli
SPOR

O isimler Samsunspor'da kalacaklar mı? İşte cevabı...

Kırmızı-Beyazlılar'da transfer harekatı sürerken bir yandan da mevcut oyuncularla görüşmeler tüm hızıyla sürüyor. Geleceği en çok merak edilen Djedje'nin ise Samsunspor'da kalacağı öğrenildi

Hamroun ve Djedje kalacak mı? Görseli
SPOR

Hamroun ve Djedje kalacak mı?

Yılport Samsunspor'un devre arası transferlerinden Brice Da Djedje ve Jugurta Hamroun'un takımda kalmaya sıcak baktıkları öğrenildi.

Djedje :; Süper Lig bize yakışır Görseli
SPOR

Djedje :; Süper Lig bize yakışır

Kırmızı-Beyazlı ekibin 'kara boğası' ilk kez konuştu...Brice Dja Djedje, "Süper Lig'de şanlı formayı giymek isterim. Samsun'un yeri benim için çok özel. Tek aşk Samsunspor" dedi.