• Samsun
  • Son Güncelleme 12:58
Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Çalışan kazanır" Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Birçok kulüp maddi anlamda sıkıntılı. Kadro kaliteleri de belli. Strateji belirleyen, çalışan, kadrosunu verimli kullanan, takımını geliştirenlerin başarılı olacak” dedi.

Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, Erzurum kampında açıklamalarda bulundu. Samsun’u, 19 Mayıs Stadı’nı, Süper Lig’in en zor deplasmanlarından biri haline getirmek istediklerini söyleyen Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, taraftarların desteğine ihtiyaç duyacaklarını söyledi. 

Eroğlu, oyuncu üzerinden değil oyun üzerinden güç alan bir sistem takımı olacaklarını belirterek, "Sahada bir sistem takımı olacak. Tempolu oynayan, oyununu üstüne koyarak geliştiren, oyuncusunun da bireysel kapasitesini yükselten bir takım hedefliyoruz. Bunları yaparken günü değil geleceği, gelecek sezonları da kurtarmak istiyoruz" dedi.  

Tecrübeli çalıştırıcı ayrıca, "Birçok kulüp maddi anlamda sıkıntılı. Kadro kaliteleri de belli. Teknik direktörlerin performansı çok belirleyici olacak. Strateji belirleyen, çalışan, kadrosunu verimli kullanan, takımını geliştirenlerin başarılı olduğu bir sezon bekliyorum" diye konuştu. 

0 Yorum

Yorum Yap