• Samsun
  • Son Güncelleme 23:00
Samsunspor'a şok! Paco transferine aile engeli Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor yıldız forvet Paco Alcacer transferlerinde sona yaklaşmıştı. Kırmızı-beyazlıların bu hafta içinde oyuncuyla sözleşme imzalaması beklenirken, Alcacer ailevi sebeplerden dolayı teklifi kabul etmediğini ve kulübünde kalmak istediğini iletti

 

Trendyol Süper Lig’in ilk haftalarında istediğini alamayan Yılport Samsunspor, transferde atağa geçmişti. Üst üste yaptığı transferlerle ses getiren kırmızı-beyazlılar dünya yıldızı bir forveti kadrosuna katmak için çabaladı. Samsun temsilcisi, Barcelona ve Dortmund formaları da giymiş ve şu anda Birleşik Arap Emirlikleri takımlarından Sharjah’ta oynayan 30 yaşındaki golcü Paco Alcacer’in transferinde sona doğru yaklaşmıştı.

SON ANDA VAZGEÇTİ

Alcacer ile yaklaşık 2.5 milyon Euro karşılığında anlaşmaya varıldığı iddia öne sürülmüştü. Kulübü ile yapılan görüşmelerde küçük pürüzler kaldığı ve giderildiği takdirde bu hafta içinde imzaların atılması beklenirken şok bir cevap geldi. İspanyol yıldızın imza atması beklenirken, ailevi sebeplerden dolayı teklifi kabul etmediği ileterek, eski kulübünde kalmak istediğini belirtti.

0 Yorum

Yorum Yap