SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 05:47
Genel Menajer Emre Ekim, "Bütçeye uygun transfer yapacağız" Görseli
SAMSUNSPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Genel Menajer Emre Ekim, "Transferde Avrupa ve Amerika pazarını inceliyoruz. Bizim bütçemize uygun hem de bu şehrin aidiyetine uygun, karakterli sporcular almaya çalışıyoruz" dedi. 

Samsunspor Basketbol takımı ve transfer çalışmaları hakkında bilgi veren Samsunspor Kulübü Basketbol Şubesi Genel Menajeri Emre Ekim, “3 senedir büyük bir emeğin karşılığında şuanda Süper Lig’de olmanın gururunu yaşıyoruz. Futbol takımıyla beraber Atatürklü armayı önümüzdeki sene Süper Lig’de hem futbolda hem de basketbolda Cumhuriyetimizin 100’üncü yılında bu keyfi yaşayacağız.   

Bu sürece gelmemizde başkanımız Yüksel Yıldırım önderliğinde, dernek yöneticilerimiz, komitemiz, taraftarlarımız ile bütünleşerek geldiğimiz bir süreç bu. Süper Lig’de 5 yabancılı sistemle oynanıyor. Kendi bütçemiz doğrultusunda yapabileceğimiz en iyi kadroyu yapmaya çalışacağız. Play-Off oynadığımız için 25 Haziran’da sezonumuz bitti. Süper Lig’de bütçemize göre bir takım kurup, yarışmacı bir takım kurmak istiyoruz. Amacımız ligde kalıcı olmak. Şehrimizin bütün dinamikleri ile birlik olursak bence bunu başarabileceğimizi düşünüyorum. 

İlk sene çok önemli. Bunun temellerini iyi atmamız gerekiyor. Biz önümüzdeki sezonlarda da Basketbol Süper Lig’inde olmak istiyoruz. Biz şuanda transferler hakkında geniş bir çalışma yapıyoruz. Hem Avrupa’dan hem de Amerika’dan bakıyoruz. Genelde dünyada Amerikalı oyuncu çok fazla. O yüzden oradaki Pazar daha fazla. Hem bizim bütçemize uygun hem de bu şehrin aidiyetine uygun, karakterli sporcular almaya çalışıyoruz. Şuanda çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap