• Samsun
  • Son Güncelleme 13:49
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

 

Grup Abdal

Tür: Müzik

Özgün müziğin şüphesiz en sevilen isimlerinden Grup Abdal, sevenleriyle buluşuyor

15 Mart 2024 Cuma – 21:00

Bilet Al

 

 

Fırat Tanış İle Gelin Tanış Olalım

Tür: Sahne

Semih Çelenk’in yazdığı ve yönettiği “Gelin Tanış Olalım”da Fırat Tanış’ bir Abdal hikayesi ile sahneye çıkıyor.

Oyuncunun olağanüstü olarak tanımlanan performansına sahnede Cem Erdost İleri, Mehmet Taylan Ünal, Sitar Sertaç Şanlı ve Mesut Ulusan enstrümanlarıyla eşlik ediyor. Donkişot Tiyatro Tarık Güvenç’in yapımcılığında sahneye taşınan oyunun ses mühendisliğini Metin Bozkurt ve Alper Antmen yapıyor. Işık Tasarımı ve Uygulaması ise Abdullah Uysal’a ait.

“Gelin Tanış Olalım” hikâyeye türkülerin, deyişlerin eşlik ettiği türkülü bir seyirlik; bir türkü müzikali… “Gelin Tanış Olalım” seyirciyi kadim ozanların sesleriyle, sözleriyle kavrayan toplu bir ritüel…

“Gelin Tanış Olalım” bir Abdal hikâyesidir.
Bugünden bir Abdal anlatır hikâyeyi...
Bu hikâye, her şeyin ateş ve kül olduğu, rüzgarların külleri savurduğu,
avuçlarımızın bomboş kaldığı bir kâbusun ortasında
sıçrayıp uyandığımızda anlatıldı.
Türkülerin yollarından geçerek, 
ezgilerin izlerini sürerek, aşktan ve hayattan, ayrılıktan ve vuslattan,
sıla ve gurbetten, haktan ve hakikatten, dağların başından,
suların kıyısından, ekinlerin içinden geçerek anlatıldı bu hikâye...
Tanışalım, bakışalım, konuşalım, gönülden söyleşelim diye.
Türkü söyleyelim, salınalım, oynayalım diye...
Kavilleşelim, yolda buluşalım, suyu ekmeği paylaşalım diye..."

Türkülere içten geldiği gibi eşlik edebileceğiniz toplu bir terapi, iç dünyanıza yapacağınız bir yolculuk… Fırat Tanış, sesiyle sözüyle bu yolculukta rehberiniz, kılavuzunuz olacak.

“Gelin Tanış Olalım” sevgiyi, dostluğu, paylaşmayı, dünya hısımlığını ve kardeşliğini yeniden gündeme getirecek, ayrılığı gayrılığı silecek bir hikâye..."

20 Mart 2024 Çarşamba – 20:30

Bilet Al

 

 

Korona Günlerinde Aşk  

Tür: Tiyatro

Oyun İstanbul'da Pandeminin son günlerinde Levantenlerin de yaşadı SOLE Apartmanında geçer. Apartmanın renkli kişiliklerinin terası bir yaşam alanına dönüştürmeye karar vermesi ile gelişen traji-komik olaylar ve filizlenen bir aşk hikayesini anlatır. Oyunun önermesi ise Korona ile gördüğümüz

" Biz küçük ve ölümlü canlılarız, bize verilen nimetlerin farkına varıp hayatı daha güzel yaşamak gerekir" şeklindedir.
Yazan: Murat Can Kibiroğlu Yöneten: Cem Kaynar. Komedi Tek Perde.

22 Mart 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

İstiklal Marşı’nın Kabulü ve Çanakkale Şehitlerini Anma Konseri

Tür: Konser

Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu

Şef: Özge ALTINTAŞ

15 Mart 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Zorba Kovan Çocuk Oyunu

Tür: Çocuk Oyunu

Yaş Sınırı: 3+
Süre: 45 Dakika

Psikolojik danışman Oya Çörekçioğlu Çilingir'in yazdığı; Fatoş İpekdal Özbenli'nin yönettiği, "Zorba Kovan" adlı tiyatro oyunu çocuklarla buluşuyor. Samsun Küçükeller Sahne Tiyatro ekibinin 27 Ocak tarihinde Bulvar AVM'de prömiyerini yaptığı çocuk oyunu Zorba Kovan, akran zorbalığı konusunu işlemektedir. Bir davranışın akran zorbalığı olarak tanımlanabilmesi için; davranışın kasıtlı olarak yapılması, tekrarlanarak sürekli olması ve çocuklar arasında güç dengesizliğinin (fiziksel, zihinsel, sosyal gibi) olması gerekir. Okul öncesi dönemden itibaren gözlemlenen akran zorbalığı eğitimin her kademesinde yaygındır. Okul öncesi ve ilkokul çağı çocuklarına yönelik olan "Zorba Kovan" oyunu, erken yaşlardaki çocuklara zorbalıkla nasıl baş edebilecekleri konusunda rehberlik etmektedir.  Oyun; mahalleye yeni taşınan bir çocuğa uygulanan zorbalığın zorba kovan yöntemlerle nasıl sonlandırılacağını konu almaktadır. Oyunda, zorba davranışlar gösteren kadar o zorbalığa sessiz kalıp sadece izleyen ya da zorbanın yaptıklarına gülen çocukların, yapılan zorbalıkta ne kadar önemli bir rolü olduğuna vurgu yapılmaktadır. Sessiz izleyicilerin ve zorbayı gülerek cesaretlendirenlerin değişiminin zorbalık karşısındaki gücünü titizlikle işleyip sahneye koyan ekibi şimdiden tebrik ediyoruz. Zorbalık karşısında birlik olma cesareti verirken eğlendirip düşündürten "Zorba Kovan" oyunu siz değerli izleyicilerini beklemektedir.

16 Mart 2024 Cumartesi – 13:00

Bilet Al

 

 

Antigone

Tür: Tiyatro

Süre: 55 Dakika / Tek Perde

Antigone, Antik çağ oyun yazarı Sophokles tarafından M.Ö. 440’larda yazılmış tek perdelik tragedyadır. Hakan Alkan’ın rejisiyle sahneye taşınan “Antigone” tanrı’ların yasaları mı geçerlidir?

Yoksa kralın (kanun koyucunun) yasaları mı geçerlidir? sorularıyla insanı düşünmeye iter.

16 Mart 2024 Cumartesi – 16:00

Bilet Al

 

 

Saraydan Kız Kaçırma  

Tür: Tiyatro

Opera (2 Perde)

Bir İspanyol soylusu olan Belmonte, korsanlar tarafından kaçırılarak uşağı Pedrillo ve hizmetçisi Blondchen ile birlikte Osmanlılara satılan sevgilisi Konstanze’yi aramak ve kurtarmak üzere Osmanlı topraklarına, Selim Paşa’nın köşküne gelmiştir. Selim Paşa, Belmonte’den ve vatanından koparıldığı için mutsuz olan Konstanze’ye asil ve özel bir ilgi göstermekte, Konstanze ise Paşa'dan hem çekinmekte hem de ona saygı duymaktadır. Pedrillo’nun nişanlısı Blondchen'da gözü olan Paşa’nın uşağı Osmin, eserin sonuna dek bu iki genç çiftin kaçış planlarını alt üst etmeye çalışacak, ancak tam amacına ulaştığını düşündüğünde Paşanın âlicenap davranışı sonucu gençler birbirine kavuşacak, Osmin ise bu sonuca katlanmak zorunda kalacaktır.

16 Mart 2024 Cumartesi – 20:30

Bilet Al

 

 

Gökhan Ünver Stand-Up

Tür: Stand-Up

Yaş Sınırı: 15+
Süre: 120 Dakika

Sahneye adım attıktan sonra reklamcılığı bırakan Gökhan Ünver; sosyal medya, kültür çatışmaları, evliliğin zor yanları, ebeveynlik gibi A’dan Z’ye bütün esprilerini açık yüreklilikle sahneye taşıyor.

16 Mart 2024 Cumartesi – 21:00

Bilet Al

 

 

Keloğlan ile Uzaylılar

Tür: Çocuk Oyunu

Keloğlan ile Uzaylılar Samsun DOB

19 Mart 2024 Salı – 10:30

Bilet Al

 

 

Hiç Kimsenin Öyküsü

Tür: Tiyatro

Büyük Oyunu 13+
1 Perde - 1 saat 10 dakika

Yazan Baki Erdi Mamikoğlu
Yöneten Levent Aras

OYUNUN KONUSU

Karşıt taraflarda savaşmış iki asker, barış ilan edilip evlerine dönerlerken bir tren vagonunda karşılaşırlar.
Aralarında büyük bir çatışma ve hesaplaşma baslar. Bu sert çatışma ve hesaplaşmanın sonu nereye varacaktır?

19 Mart 2024 Salı – 20:30

Bilet Al

 

 

Memurin Faslı

Tür: Tiyatro

Yaş sınırı bulunmamaktadır.
Süre:
 70 Dakika / Tek Perde

Geleneksel orta oyunu tipleri ile günümüzün modern insanını birleştirdiğimiz, 6 hiciv sunuyoruz sizlere! Hayal ile gerçek arasındaki bağını yitirmiş bir memur, ömrünü eşeklikle heba etmiş bir hayalet, hakları için debelenen bir grup işçi, sahibinin sesi bir dalkavuk, tetikte bir kalabalık ve barınağa terkedilmiş rus tazısı İvan'ın hikayesi. Al gözüm seyreyle! Geleneksel orta oyunu tipleri ile günümüzün modern insanını birleştirdiğimiz, 6 hiciv sunuyoruz sizlere! Hayal ile gerçek arasındaki bağını yitirmiş bir memur, ömrünü eşeklikle heba etmiş bir hayalet, hakları için debelenen bir grup işçi, sahibinin sesi bir dalkavuk, tetikte bir kalabalık ve barınağa terkedilmiş rus tazısı İvan'ın hikayesi. Al gözüm seyreyle!

21 Mart 2024 Perşembe – 20:30

Bilet Al

 

 

Hisseli Harikalar Kumpanyası

Tür: Müzikal

Anadolu'da turne yapan bir çadır tiyatrosunun assolisti başka bir gazinoya transfer olur. Kumpanyanın assolist arayışı ve bir köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.

21 Mart 2024 Perşembe – 20:30

Bilet Al

 

 

Bu Vatan Bizim

Tür: Konser

Samsun Devlet Opera ve Balesi Orkestra ve Korosu

18 Mart 2024 Pazartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Sinemalar…

 

 

Ölümcül Oyunlar

Tür: Gerilim

Ann, George ve oğulları Georgie kısa bir tatil için göl kenarındaki yazlık evlerine giderler. Vardıklarında komşuları Fred ve Eva’da bir gariplik sezerler. Ertesi sabah golf oynamak üzere sözleşirler. George ve Georgie yelkenli teknelerini tamir ederken Ann de yemek yapmaya koyulur. Bu sırada Eva’ların misafiri olarak tanıştıkları genç ve kibar görünümlü Peter, Ann’den yumurta istemeye gelir. Birden, Peter’ın içeriye nasıl girdiği konusunda şüpheye düşen Ann yumurtaları vermekte tereddüt yaşar ve bu, aile için gerilim dolu saatlerin başlangıcı olur.

Yönetmen: Michael Haneke
Oyuncular: Susanne Lothar, Arno Frisch, Ulrich Mühe

Bilet Al

 

 

Geride Kalanlar

Tür: Komedi

Amerika’nın prestijli yatılı okullarından birinde tarih öğretmeni olan Paul Hunham'ı ne çalışma arkadaşları de öğrencileri sever. Bu nedenle 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilinde, okulda nöbetçi öğretmen olarak kalacak kişi seçildiğinde buna kimse şaşırmaz. Paul görevi gereği okulda kalan öğrencilere nezaret etmesi gerekir, ama öğrencilerin hepsi bir yerlere kaçınca zeki ama disiplinden uzak öğrencisi Paul’le baş başa kalırlar. Onlara baş aşçı Mary de eşlik eder. Sinir bozucu bir öğretmen, yas tutan bir aşçı ve ailevi problemleri olan bir öğrenci 2 haftalık tatili birlikte geçirmek zorundadırlar.

Yönetmen: Alexander Payne
Oyuncular: Paul Giamatti, Dominic Sessa, Da'Vine Joy Randolph

Bilet Al

 

 

 

Hayali  

Tür: Korku

Imaginary, doğup, büyüdüğü eve geri dönen ve orada beklenmedik durumlarla karşılaşan bir kadının yaşadıklarını konu ediyor. Bir kadın, aradan geçen yılların ardından çocukluğunun geçtiği eve geri döner. Burada çocukluğunda arkasında bıraktığı hayali arkadaşının çok gerçek olduğunu ve gittiğinden beri çok mutsuz olduğunu keşfeder.

Yönetmen: Jeff Wadlow
Oyuncular: Veronica Falcon, Betty Buckley, Matthew Sato

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Süper Kahramanlar: Sihirli Dünya

Tür: Animasyon

Çılgın süper kahraman Kwai Boo yanlışlıkla kendini boyutlar arası bir evrende bulur. Fakat bu bilinmez sihirli Dünya’da efsanevi Shu’nun altın asasını kaybeder. Bu nedenle o ve arkadaşları altın asayı tekrar bulmalıdır. Süper Kahramanlar geçmişin derinliklerinden yavaş yavaş yüzeye çıkan sihirli ve çılgın bir hazine avının peşinde sürüklenmeye başlarlar. Eninde sonunda sihirli altın asa bulunmalı ve ait olduğu müzeye iade edilmelidir. Asanın gücü çılgın süper kahraman Kwai Boo’nun da kendi hazinesini keşfetmesini sağlayacaktır.

Yönetmen: Yunfei Wang

Bilet Al

 

 

Tetikçi  

Tür: Aksiyon

İki önemli Hollywood yıldızı; John Cena ve Alison Brie, aksiyon-komedi türündeki filmin başrolünde! Özel kuvvetler askeri olan Mason (Cena), ordudan emekli olmuştur fakat sivil hayatın rutinini çok sıkıcı bulmaktadır. Tam bu dönemde bir Güney Amerika ülkesinin devlet başkanıyla röportaj yapmaya gidecek ünlü gazeteci Claire’in (Brie) güvenliğini sağlaması teklif edilir. Fakat ikili röportaj için oradayken ülkede bir ayaklanma çıkar. Bir eski asker, bir gazeteci ve acımasız bir ülke lideri, hayatta kalmak ve bu karmaşayı sonlandırmak için güçlerini birleştirip zoraki bir ekip olurlar! 300 milyon $ gişe yapan unutulmaz aksiyon Taken’ın yönetmeni Pierre Morel’in yönettiği sürükleyici ve eğlenceli filmin senaristi ise uzun yıllar Jimmy Kimmel Live’ın yazarlığını yapan Jacob Lentz… Film Non-Stop, The Matrix Reloaded, The Book of Eli, Peppermint, Sound of Freedom ve Come Away’in yapımcılarının imzasını taşıyor.

Yönetmen: Pierre Morel
Oyuncular: Alison Brie, Alice Eve, John Cena

Bilet Al

 

 

Hatır

Tür: Dram

Brooklyn’de yaşayan sosyal hizmet görevlisi, sade bir hayat sürdüren ve iyileşmekte olan bir alkolik olan Sylvia, kız kardeşi Olivia’nın ısrarıyla lise mezunlar buluşmasına katılır. Ancak buluşmada Saul’un onu evine kadar takip etmesiyle her şey değişir. Bu beklenmedik karşılaşma ikisini de derinden etkiler ve geçmişin kapısını aralar.

Yönetmen: Michel Franco
Oyuncular: Brooke Timber, Jessica Chastain, Peter Sarsgaard

Bilet Al

 

 

Minik Fare ve Sevimli Ayının Maceraları

Tür: Animasyon

Ernest ve Célestine, kırılan kemanını tamir ettirmek için Ernest'in ülkesine döner. Müziğin ülke çapında yasak olduğunu öğrenirler. Ayı Ernest ülkelerine neşe getirmek için müzikal maceralarıyla keyifli anlar yaşatırlar.

Yönetmen: Jean-Christophe Roger, Julien Chheng

Bilet Al

 

 

 

Rahha

Tür: Korku

Film, bin yıldır bir büyünün altında kalan bir kral ile kraliçenin üzerindeki bu büyünün kalkmasını konu ediniyor.

Yönetmen: İlker Çavga
Oyuncular: Günce Ateş, Ayça Çataltaş, Ulukan Ağdaş

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Emanet  

Tür: Aksiyon

Film, geçmişi sırlarla dolu oto tamircisi Orhan Usta’nın ve dağılmak üzere olan ailesinin, kendilerine ait olmayan bir “emaneti” korumak pahasına, her şeylerini kaybettikleri ama birbirlerini yeniden buldukları yirmi dört saatlik süreci anlatıyor.

Yönetmen: Ali İlhan
Oyuncular: Mustafa Üstündağ, Tuvana Türkay, Turgay Tanülkü

Bilet Al

 

 

Hayatımız Roman

Tür: Komedi

Aslı ve Öykü polisten kaçarken bir tesadüf sonucu yolları Roman mahallesine düşer. Belli bir süre burada barınmak zorunda kalırlar. Suçsuz olduklarını ispatlamaları gerek ama bunu ancak mahallenin önde gelen abisi Veli onlara yardım eder ve suçsuz olduklarını ispatlar. Daha sonra Öykü ve Nihat arasında aşk çoktan başlamıştır.

Yönetmen: Savaş Sancak
Oyuncular: Anıl Altan, Cem Belevi, Aslı Bekiroğlu

Bilet Al

 

 

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

Tür: Macera

Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya .

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Şaşkın Damat

Tür: Komedi

İlginç bir kişiliğe sahip çocuk doktoru Ali, güzel nişanlısı Dalia ile evlenmek üzeredir. Düğün günü eski bir dolandırıcı olan gelinin babası Daoud'un hapisten çıkmasıyla beklenmedik olaylar yaşanır. Ali kendisini bir anda bir çetenin intikam savaşının ortasında bulur; bu durum, düğün gününü ve heyecanla beklediği balayını mahveder.

Yönetmen: Rami Imam

Bilet Al

 

 

Altın Gaga ve Macera Çetesi  

Tür: Animasyon

Tavuklar arasında büyüyen küçük sevimli kartal Altıngaga, artık birdaha uçamayacağını düşünüyor ya da en azından ona böyle söylenmiş. Tanınmak için istekli olan Altıngaga, uçmayı öğrenir ve kız kardeşiyle birlikte bazı sırları çözmek için Kuşlar Şehri'ne gitmeye karar verirler. Altıngaga ve ekibi Kuşlar Şehri’ne geldiklerinde karşılarında yardıma ihtiyacı olan bir şehir bulurlar. Artık bu şehri kurtarmak Altıngaga ve arkadaşlarının görevi olur.

Yönetmen: Dong Long, Nigel W. Tierney

Bilet Al

 

 

Erdal ile Ece

Tür: Komedi

Oto sanayide kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece uzun yıllardır birlikte olan evli bir çifttir. Film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan birbirinden komik ve eğlenceli olayları birbirini seven bu ikilinin gözünden ayrı ayrı anlatıyor.

Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Seda Türkmen

Bilet Al

Bilet Al

 

 

İlgi Alanı

Tür: Dram

Auschwitz’in komutanı Rudolf Höss ve eşi Hedwig, kampın bitişiğindeki bir ev ve bahçede çocukları ve hizmetkârlarıyla rüya gibi bir hayat kurmuştur. Ölüm kampının duvarlarına bakan muhteşem evleri, tam da tren raylarıyla gaz odaları arasındadır. Martin Amis’in aynı adlı romanından uyarlanan, edebiyat-sinema buluşmasının parlak bir örneği olan film, kötülüğün ve zulmün sıradanlığını, ailenin günlük hayatında gizlenen detaylarla gözler önüne seriyor.

Yönetmen: Jonathan Glazer
Oyuncular: Sandra Hüller, Ralph Herforth, Christian Friedel

Bilet Al

 

 

Oyuncaklar Firarda

Tür: Animasyon

Hayalperest kukla Don’un tek isteği bir kez olsun soytarı değil kahraman olmaktır. Arkadaşlarından ayrılarak Central Park’ta yeni macera arayışlarına girdiğinde karşısına rap söyleyen oyuncak köpek DJ Doggy Dog çıkar. Birbirine tamamen zıt olan bu iki karakter bir şekilde anlaşmayı başarıp ortadan gizemli bir şekilde kaybolan oyuncakları kurtarabilecekler midir?

Yönetmen: Jeremy Degruson

Bilet Al

 

 

C Takımı

Tür: Komedi

Film, 1990'lı yıllarda lisede arkadaş olan bir grubun 30 yıl sonra yaşadığı komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Bora Onur
Oyuncular: Sera Tokdemir, Toygan Avanoğlu, Murat Akkoyunlu

Bilet Al

 

 

Kral Şakir: Devler Uyandı

Tür: Animasyon

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi ise, hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu, Berk Tokay
Oyuncular: Mustafa Oral, Atilla Şendil, Didem Atlıhan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Zaferin Rengi

Tür: Dram

Film, Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının arifesinde, hâlâ işgal altında olan İstanbul'da Harington Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı zafer elde eden Fenerbahçe'nin bu galibiyetini, istiklâl mücadelesinde yer alan dönemin önemli isimleri eşliğinde anlatıyor.

Yönetmen: Abdullah Oğuz
Oyuncular: Gülper Özdemir, Nejat İşler, Kubilay Aka

Bilet Al

 

 

Zavallılar

Tür: Bilim Kurgu

Poor Things, bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Oyuncular: Willem Dafoe, Emma Stone, Mark Ruffalo

Bilet Al

 

 

Efsane

Tür: Komedi

Çorum’da yaşayan Sadık ve ailesi binlerce yıllık aile geleneği olarak yoğurtçuluk yapmakta, yoğurtlarının lezzeti ve şifasıyla bilinmektedirler. Bu efsane yoğurdun sırrı ise ailenin en büyüğü olan Dede tarafından saklanmakta ve yoğurtları o yapmaktadır. Ancak bir yaz günü dedenin evinin çatısına kar yağması her şeyi değiştirecektir… Efsaneye göre sırra sahip olanın çatısına yaz günü kar yağarsa o sır başkasına aktarılmalı, aileden başka birine el verilmelidir. Eğer verilmezse, ailenin başına büyük felaketler gelecek ve helak olacaklardır. Bir an önce el verilmesi için Yoğurtçuoğlu ailesinin tüm fertleri bir araya gelmelidir. Buna Sadık’ın İstanbul’da yaşayan ve ailesiyle görüşmeyen ikiz kardeşi Özgür’de dahildir. İkiz kardeşler Sadık ve Özgür binlerce yıldır nesilden nesile aktarılan efsane yoğurdun sırrını Dede’lerinden alabilmek için amansız bir mücadeleye girişeceklerdir.

Yönetmen: Selçuk Aydemir
Oyuncular: Cemile Canyurt, Cengiz Bozkurt, Ahmet Kural

Bilet Al

 

 

Lohusa

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Tür: Animasyon

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

 

*Gece Yüzüşü

Tür: Korku

Filmde, dejeneratif bir hastalık nedeniyle erken emekliliğe zorlanan eski bir birinci lig beyzbol oyuncusu olan Ray Waller, endişeli eşi Eve, genç kızı Izzy ve küçük oğlu Elliot ile yeni bir eve taşınır. Her şeye rağmen gizlice profesyonel spor hayatına dönmeyi ümit eden Ray, Eve'i yeni evin arka bahçesindeki ışıltılı yüzme havuzunun çocuklar için eğlenceli olacağına ve onun fizik tedavisine katkı sağlayacağına ikna eder. Ancak evin geçmişindeki karanlık bir sır, aileyi kaçınılmaz dehşetin derinliklerine sürükleyecek, kötü niyetli bir gücü açığa çıkaracaktır.

Yönetmen: Bryce McGuire
Oyuncular: Amélie Hoeferle, Wyatt Russell, Kerry Condon

Bilet Al

 

 

*Oppenheimer

Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon

Bilet Al

 

 

*Aile Çıkmazı

Tür: Komedi

Perihan başarılı bir arkeologdur. Mısır'da görevli olduğu bir kazıya kardeşi Fedai'yi de kendisine yardımcı olması için götürür. Fedai, ablasından habersiz yakın arkadaşı Ali Kemal'i de yanına alınca Mısır'ın kıymetli hazinelerinin akıbeti de bir anlamda bu ikilinin insafına kalmıştır. Perihan gibi arkeolog olan Şevket aynı kazı alanında görevlidir. Ve tanışmalarıyla aşkları da başlar. Kazının baş lideri Cemil hocadır. Cemil hoca bu hazinelerin bulunmasını yıllardır beklemektedir. Kazıda bulunan eserlerin içinden birisi diğerlerinden daha değerlidir. Bulunan eserler Cemil Hoca kontrolünde Mısır müze yetkililerine verilir. Mısırdan günümüze Perihan ve Şevket'in evliliği taşınır. Çiftin iki çocuğu olur. Zaman içinde evliliklerinde sorun yaşamaya başlayan Perihan ve Şevket bir süre evlerini ayırır. Tüm bunlar devam ederken; Mısır müze müdürü El Sayed'den, Perihan'a bir telefon gelir. Yıllar önce Mısır kazısında bulunan eserlerden en kıymetlisinin sahte olduğu ortaya çıkınca ailenin hayatı tamamen değişir.

Yönetmen: Emre Bahadır Çırakoğlu
Oyuncular: Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven, Ferit Aktuğ

Bilet Al

 

 

*Adaletin Eli

Tür: Aksiyon

Kasabayı ve geriye kalan tek ailesini korumak için her şeyi yapabileceğini, hatta öldürmeyi bile göze alabileceğini öğrenen Cash için yolculuk gitgide zorlaşır, iyi ve kötü arasındaki çizgiler bulanıklaşır ve genç adam bir kâbusun içine çekilir.

Yönetmen: Eshom Nelms, Ian Nelms
Oyuncular: Garret Dillahunt, Orlando Bloom, Andie MacDowell

Bilet Al

 

 

*Dedektif Conan: Siyah Demir Denizaltı

Tür: Anime

Dünya genelindeki tüm mühendisler; dünya genelindeki tüm polis güçlerine ait güvenlik kameralarını bağlama operasyonu için bir deniz üstü tesis olan Pasifik Boyu’nda bir araya geldiler. Bu sırada Conan, Sonoko'nun davetiyle Dedektif Çocuklar ile Hachijo-jima'yı ziyaret eder ve FBI ajanı Shuichi Akai'nin kendilerine Black Organization'dan Gin tarafından Almanya'da bir Europol çalışanının öldürüldüğünü bildiren bir telefon alır. Huzursuz olan Conan, tesisin içine sızar ve bir kadın mühendisin Black Organization tarafından kaçırıldığını keşfeder.

Yönetmen: Yuzuru Tachikawa

Bilet Al

 

 

 

*Kara Cin Laneti

Tür: Korku

İnci geçmişte yaşadıklarından ötürü intikam almak için planlar yapar. Tüm bu olaylar sırasında yaşanan esrarengiz ve karanlık durumu fark edip İnci’nin peşine düşen Ahmet ve Mercan Hoca ise gerçekleri ortaya çıkarmak ve laneti çözmek için iş birliği yapar.

Yönetmen: Mustafa Özer
Oyuncular: Berkant Aksoy, Melike Akdağ, Mehmet Kancar

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Neandria

Tür: Dram

Bir ekolojik olarak sürdürülebilir film yapım girişimi olan Neandria, antik kentin yakınlarındaki yoksul bir köyde, annesiyle birlikte yaşayan ve atletizm yarışlarına hazırlanan Suna adlı bir genç kadını odağına alıyor.

Yönetmen: Reha Erdem
Oyuncular: İzzy İsmail, Ahmet Rıfat Şungar, Deniz İlhan

Bilet Al

 

 

*Bana Beni Anlat

Tür: Komedi

Bana Beni Anlat, geçirdiği kaza sonucu unutkanlık hastalığına yakalanan genç bir adamın hikayesini konu ediyor. 30’lu yaşlarının başında olan Çınar’ın hayatı geçirdiği trafik kazası sonrası alt üst olur. Aldığı darbeler nedeniyle Çınar, demans hastalığının bir türüne yakalanır. Hastalığın etkisiyle Çınar, okuduğu ya da izlediği şeylerin bilinç altına yerleşmesiyle her gün farklı bir mesleğe ilgi duyar. Bir gün itfaiyeci olmak isterken başka bir gün imam olmayı planlar. Kazada ailesini kaybedince amcası ile birlikte yaşamaya başlayan Çınar'ın bu sürecinde destek olması için bir yardımcı aranır. En büyük hayali oyuncu olmak olan ancak bir türlü hayallerine ulaşamayan hemşire Öykü, işi kabul etmek zorunda kalır. İkisi arasında çok geçmeden bambaşka bir bağ oluşacaktır.

Yönetmen: Fuat Yılmaz
Oyuncular: Hande Arısoy, Eren Pekgöz, Cem Belevi

Bilet Al

 

 

*Mükemmel Aile

Tür: Komedi

Her biri kendi dünyasında yaşayan aile; oyunculukla aklını bozmuş bir anne, boks maçlarında ringe çıkarak dayak yiyen ve bunu bağımlılık yapmış bir baba, ilaçların yan etkilerini görmek için çeşitli ilaçlar içen takıntılı bir dayı, ölmek isteyen karamsar bir kardeş ve yaptığı işe tövbe edip çıka gelen kiralık katil teyze… Bir gün yıllardır kendilerinden uzakta yaşayan kızları Zeynep’in doğum yapacağını öğrendikleri video ile İstanbul’dan Antalya’ya yola çıkarlar.

Yönetmen: Hakan Eser
Oyuncular: Şahin Irmak, Didem Balçın, Güven Kıraç

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Nisan

Tür: Dram

Film, kapısının önünde bir yavru köpeği bulmasıyla hayatı değişen Tamer'in hayatını konu ediniyor.

Yönetmen: İbrahim Bülbül
Oyuncular: Canan Nezirova, Erhan Ufak, Reşhat Kesemenli

Bilet Al

 

 

*Tay 2: Ebabil Takımı

Tür: Animasyon

Tay, annesi ve Jabal; Kudüs’te Halifenin hizmetinde, gönlü Mekke’ye bağlı, devlet için ulaklara hizmet edebilecek binek hayvanları yetiştiren Hasan'ın çiftliğinde yaşar. Bir gün çiftliğe Komutan Ziya gelir, Kudüs’ten Mekke’ye gizli bir haber iletilmelidir; halifenin ordusundaki casusların listesi...

Yönetmen: Nurullah Yenihan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap