• Samsun
  • Son Güncelleme 18:44
OKAF'ta Büyükşehir'e yoğun ilgi Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde, 8 üniversitenin paydaşlığında düzenlenen “Orta Karadeniz Kariyer Fuarı” (OKAF’24) yoğun katılımla gerçekleşiyor. 2 gün boyunca sürecek ve yoğun ziyaretçi trafiği yaşayan fuarda, Samsun Büyükşehir Belediyesi standı, en çok ilgi gören stantlardan biri oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, tüm gençleri fuara katılmaya davet etti.

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi’nin koordinasyonunda Samsun Üniversitesi ev sahipliğinde, 8 üniversitenin paydaşlığında, Samsun Valiliği, Samsun Büyükşehir Belediyesi, Samsun Ticaret ve Sanayi Odası onursal sponsorluğunda ki Orta Karadeniz Kariyer Fuarı” (OKAF’24) yoğun katılımla sürüyor. Öğrencilerle mezunları, sektör liderleri, Türkiye’nin önde gelen kamu kurum ve kuruluşları, medya ve meslek örgütleriyle bir araya getirerek, niteliklerine ve kariyer planlarına uygun fırsatlar sunmayı hedefleyen fuara Samsun Büyükşehir Belediyesi’ de açtığı stantla katıldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği Stantta, Büyükşehir Belediyesi’nin iş olanakları, kariyer fırsatları, staj imkanları, İstihdam ve Kariyer Merkezi’nin çalışmaları anlatılırken gerçekleştirilen projelerle ilgili de bilgi verildi.

GENÇLERE DAVET

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Bu fuarı çok önemsiyoruz. Öğrencilerimizin, gençlerimizin mutlaka gelip bu fuarı ziyaret etmesini istiyoruz.

Çünkü bu fuar, katılımcılara bilinçli kariyer hedefleri oluşturma, niteliklerini geliştirme, sektör beklentilerine uygun donanıma sahip olma ve başarılı girişimci ve liderler ile temas kurma fırsatı veriyor. Yine bu fuar firmalar içinde büyük bir fırsat. Çünkü bu fuar sayesinde firmalar, nitelikli öğrenci ve mezunlarla doğrudan iletişim kurarak, iş ve staj ihtiyaçlarına yönelik adayları bulma imkanı buluyor” dedi

 

 

0 Yorum

Yorum Yap