SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 13:52
Yılport Samsunspor’un takım kaptanı Osman Çelik: Bizim en büyük gücümüz taraftarımız Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor’un takım kaptanı Osman Çelik, TÜMOSAN Konyaspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Nuri Asan Tesisleri’nde antrenman öncesi gerçekleştirilen basın toplantısında lige verilen arayı, yükselen oyun grafiği değerlendirdi. Taraflara da mesaj bir mesaj verdi.

Yılport Samsunspor Takım Kaptanı Osman Çelik “ufak bir aramız oldu liglerle ilgili talihsiz bir olay yaşandı. Keşke yaşanmasaydı. Futbol sahalarında görmek istemediğimiz olaylardan birtanesiydi. Ama bizim için fark etmiyor bir ritim yakaladık ve içerde Konyaspor ile oynayacağız. Şuan puan cetveline baktığımız rakibimiz gibi görünüyor ama Samsunspor’un bulunduğu durum onlara rakip olacak seviyede değil bizim daha üst sıraları hak ettiğimizi düşünüyorum. O yüzden bu maçta da çıkışımızı devam ettirip 3 puan alıp yukarılara doğru tırmanışa devam edeceğiz.

Taraftarlarla ilgili açıklamalarda bulunan Çelik “taraftarlarımız bizi iç saha olsun dış saha olsun hiç yalnız bırakmıyorlar. Bizim en büyük gücümüz onlar, onlar olmadan biz hiç birşey başaramayız. Sağolsunlar her zaman yanımızdalar. Konyaspor maçıyla ilgili taraftarlarımızın bir sıkıntısı vardı. Bu konuyla ilgili kulübümüz mücarat yaptı ama olumsuz cevap geldi. Samsunspor taraftarları için saat, zaman ve yer fark etmez. Yine stadı doldurup bize destek vereceklerdir. Bizde onlara 3 puan alıp bir hediye vermek istiyoruz.

Oynadığımız sistem bizi geçen sezon şampiyon yapmıştı. Markus hoca geldikten sonra iyi bir çıkış yakaladık. Takım enerji, dinamizm ve fiziksel olarakta farklı bir seviyeye geldi. Gerçekten çok iyi çalışmalar yapıyoruz ve bunun karşılığını da alıyoruz. Gerçi iyi oynadığımız Pendik ve Beşiktaş maçlarında puanlar alamasakta sonrasındaki süreçte 2 maç galip gelerek istediğimiz sonuçları aldık ve bu devam edecek. Önümüzde başka bir maç vardı ama o başka bir tarihe ertelendi. Şimdi içerde Konyaspor ile oynayacağız burada da üç puan alıp yukarıya tırmanışımız son sürat devam edecek.

Süper Lige yeni çıkmış bir takım uzun yıllar sonra burada oynayan bir takım yeni bir oluşan kadro vardı. Burada insanların birbirini tanıma süreci saha içinde tanıma süreci sancılı geçti ama şuandaki ortam da gerçekten bir aile ortamını yakaladık diyebilirim. Hafta içi de burada ailelerimizle etkinlikte bir araya geldik. Hem saha içinde hem saha dışında güzel bir birlikte var. Zaten bu da oynadığımız futbola ve sonuca yansıyor. Samsunspor camiasının, kulübünün ve şehrininde böyle bir bütün halinde olmasını gerektiğini düşünüyorum. Bu bizi daha yukarılara taşıyacak” dedi.

0 Yorum

Yorum Yap