• Samsun
  • Son Güncelleme 10:44
Yılport Samsunspor sahasında Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup etti Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Trendyol Süper Lig'in 15. haftasında Yılport Samsunspor sahasında Kasımpaşa’yı konuk etti.

Kırmızı-beyazlılar Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda konuk ettiği Kasımpaşa’yı 4-2 mağlup etti ve ligdeki 4.galibiyetini elde etti.

10. dakikada savunmanın uzun topunda ceza sahası çizgisi üzerinde topla buluşan Moundilmadji, şık bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu ve Yılport Samsunspor’u 1-0 öne geçirdi. Dakikalar 22’yi gösterdiğinde Soner Gönül'ün sol çaprazdan ceza sahası içine ortasına iyi yükselen Moundilmadji, kafayla topu ağlara gönderdi. Moundilmadji takımın ve kendisinin 2. golünü kaydetti.

Yılport Samsunspor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı.

Kırmızı-beyazlılar ikinci yarıda da oyunda gösterdiği üstünlüğü devam ettirdi. 60.dakika da Taylan’ın pasını iyi değerlendiren Emre Kılınç ceza sahası içerisinde attığı bir çalımın ardından sağ ayağıyla topu filelere gönderdi ve durumu 3-0’a getirdi.

75.dakika da maçın başından bu yana iyi futbol sergileyen Olivier Ntcham meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve 4-0 yaptı.

Karşılaşmaya 4 dakika uzatma verildi. 90+2.dakika da kullanılan kornerde topu önünde bulan Kasımpaşalı futbolcu Yasin Özcan durumu 4-1’e getirdi.

Müsabakanın 90+5.dakikasında Da Costa ceza sahasına girdi ve attığı çalımların ardından savunmanın içinden şutunu çekti ve skoru 4-2 yaptı.

Müsabaka da başka gol olmadı ve Yılport Samsunspor ligde ilk kez gol atarak karşılaşmayı 4-2 kazandı.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap