SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 01:10
Yılport Samsunspor hata yapmak istemiyor Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Yılport Samsunspor, yarın (16 Ekim) karşılaşacağı Menemenspor önünde hata yapmak istemiyor.

TFF 1.Lig’de milli aranın ardından İzmir deplasmanına çıkacak olan Yılport Samsunspor, hazırlıklarını tamamladı. Geçen sezon şampiyonluk yolunda ciddi bir yara aldığı Menemenspor karşısında bu sezon hata yapmak istemeyen Kırmızı-Beyazlılar üç puana kilitlendi.

6 oyuncu yok


Saviceviç, Gökhan Karadeniz, Alen Melinoviç, Mehmet Akyüz, Recep Burak Burak Yılmaz ve Melih Altıkulaç’tan yoksun İzmir’e giden Kırmızı-Beyazlı ekip, üç puana odaklandı. 

Saat 19.00’da başlayacak karşılaşma TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak. Maçı Kadir Sağlam yönetecek.



Menemenspor ile 4. randevu

TFF 1. Lig’de karşı karşıya gelen iki takım 4. randevusuna çıkacak. Resmi müsabakalarda iki takım, daha önce toplam 3 kez birbirlerine rakip oldu. Bu karşılaşmalarda Yılport Samsunspor hiç galibiyet alamadı. Menemenspor ise bir kez galibiyete uzandı. İki takım arasında oynanan 2 maç ise beraberlikle sonuçlandı.



Mehmet Altıparmak : 5 maçlık bir seri var

Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, "Ligin mayıs ayında bittiğini bilenlerdeniz. Uzun bir süreç var. Bu süreçte galip geçeğiz, mağlup olacağız, berabere de kalacağız. Önemli olan bir oyun sistemi ve düzen. Önümüzde Menemenspor maçı ile başlayan 5 maçlık bir seri var. Bu 5 maçta hep rakiplerimizle oynayacağız. 10 günlük sürede de çok iyi bir çalışma ortamımız oldu. İnşallah Menemenspor maçında başlayacak seriye hem moral motivasyon olarak hem de takım oyunu olarak çok iyi giriyoruz. Bunun semeresini de ilk maçta alacağız” ifadelerini kullandı.

 

0 Yorum

Yorum Yap