• Samsun
  • Son Güncelleme 04:49
Yıldırım'dan 'Bilet' açıklaması Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Başkan Yüksel Yıldırım, "Ben hep söyledim bir gün herkes Samsunsporlu olacak diye. Yarın Süper Lig’de de aynısı olacak. Kimsenin elinden bilet alacak halimiz yok" dedi.

yILSamsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, şampiyonluk maçı öncesi yaşanan bilet krizine yanıt verdi. Biletler satışa çıktığında ise kriz yaşandı. Passolig tüm takımlara sistemi açtı, Samsunspor logolu çok sayıda taraftar bilet alamadı. Karaborsa iddiaları gündeme geldi, sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüdü. 1.500 kişilik misafir tribünü sadece Samsunspor logolu Passolig kartlara açılacağı duyuruldu. Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ise; şampiyonluk turunun atılacağı Keçiörengücü maçı öncesinde yaşanan "Passolig" uygulamasına Kırmızı-Beyazlı taraftarların gösterdiği tepkiye tokat gibi cevap verdi.

 

Başkan Yıldırım, "Ben Samsunspor Kulübü'ne kimse sahip çıkmazken ve sahipsizken geldiğimde bana "kulüp yok oldu" dediler, "yeniden kurarız" dedim; "para yok" dediler, "buluruz" dedim. "Düşmanımız çok" dediler, "farketmez hepsini tek tek yeneriz" dedim. Ve işte şimdi de "bütün dediklerimin hepsi oldu" diyorum" ifadelerini kullandı. Yıldırım, "Bana güvenenlere ve başından beri yanımda olan herkese gönülden teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. 

Yıldırım, "Millet kombine almayı öğrenecek. Yapacak bir şey yok! Biz millete yalvardık gelin diye. Kombine alın diye. Biz insanların aklı başına yeni mi geldi? Bu saatte müdahale etme şansımız yok. Gerçek Samsunsporlular zaten şikayet etmiyorlar. Onlar her zaman bizleydiler. Yeni uyananlara yapacak bir şeyim yok. Ben şu anda uçaktayım ve Tokyo'ya gidiyorum. Bu herkese ders olsun" sözlerini kullandı. 

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım şöyle konuştu; “Biz yalvardık maça gelin diye, kombine alın diye. Maça gelirsin gelmezsin önemli değil. Sezon sonuna kadar bize kimse inanmadı. Sahip çıkmadı. Samsunspor’a destek çıkacaksınız, sahip olacaksınız. Ben bu şehre ve takıma sahip çıkıyorum. Siz de destekleyin. Sahip çıkanlar zaten her maça geliyor. Herkes şuan Samsunsporlu olmuş. Ben hep söyledim bir gün herkes Samsunsporlu olacak diye. Bugün de o gün. Yarın Süper Lig’de de aynısı olacak. Kimsenin elinden bilet alacak halimiz yok.
 

0 Yorum

Yorum Yap