• Samsun
  • Son Güncelleme 18:08
Yasak gelirse Fofana ile Bennasser yatar Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Karadeniz ekibine geçen sezonki futbolcu fesihlerinden dolayı transfer yasağı geleceği iddiaları Kocaelispor camiasını da endişeye soktu. Yasak kararı çıkarsa Samsunspor Fofana ve Bennasser’i vermekten vazgeçebilir.

 

İKİ DÖNEM TRANSFER YASAĞI ALDIĞI İDDİASI

Yılport Samsunspor’un, transferde gaza bastığı bu günlerde dün gece transfer yasağı ile ilgili ortaya atılan iddia Karadeniz ekibinde can sıktı. Kırmızı-beyazlıların, TFF 1. Ligi’nde oynarken kadrosuna kattığı Dja Djadje, Kevin Boli, Melunoviç, Çinari, Novikovas transferlerindeki oyuncu fesihlerinden dolayı UEFA tarafından iki dönem transfer yasağı aldığı öne sürüldü. Samsunspor avukatlarının konuyu CAS’a taşıdığı ve CAS’ın ise davayı ret ettiği iddia edildi.

 

FOFANA İLE BENNASSER TRANSFERLERİ YATABİLİR

Yılport Samsunspor Başkanvekili ve İcra Kurulu Üyesi Veysel Bilen, kendilerine bu konuyla ilgili herhangi bir bilgi gelmediğini ve şu anda transfer yasağının söz konusu olmadığını belirtti. Samsunspor’a transfer yasağı gelmesi Kocaelispor’u etkileyecek. Karadeniz ekibi böyle bir karar çıkması durumunda elindeki futbolcuların gitmesine izin vermeyecek, Kocaelispor’un kadrosuna katmayı düşündüğü Fofana ve Bennasser transferleri yatacak.

0 Yorum

Yorum Yap