SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:34
Samsunspor'dan 'Sağlam' açıklaması... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Kulübü, son günlerde Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile ilgili ortaya atılan iddialar hakkında resmi açıklamada bulundu.

Yılport Samsunspor Kulübü, Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile ilgili son günlerde ortaya atılan iddialar hakkında resmi bir açıklama yaptı. Sağlam'ın Samsunspor'dan 22 milyon TL alacağı olduğu ve hukuki sürecin sürdüğü iddialarına Kırmızı-Beyazlı ekip şu açıklamalarda cevap verdi. 

Yanlış bilgilere itibar etmeyin

Samsunspor Kulübü, "Samsunspor Futbol Takımımızın eski teknik sorumlusu Sayın Ertuğrul Sağlam ile kulübümüz arasında devam etmekte olan hukuki süreç hakkında medyada paylaşılan ifadeler maalesef doğruları yansıtmamaktadır. Söz konusu süreçle hiçbir şekilde ilgisi olmayan üçüncü şahısların, kamuoyu algısını çarpıtmak üzere yaydıkları yanlış bilgilere itibar edilmemesini, büyük Samsunspor camiasından rica ediyoruz.

Asılsız ve vahim bir iftiradır

Samsunspor kulüp çalışanlarının Sayın Ertuğrul Sağlam’a karşı ayartıldığı iddiası, asılsız ve vahim bir iftiradır. Sportmenliği ve centilmenliği ana ilke edinmiş Samsunsporumuzun ne köklü geleneklerinde ne de bürünmüş olduğu kurumsal yapıda bu gibi usulsüz faaliyetlere yer yoktur.

Hukuki süreç sürüyor

Üçüncü şahısların, kulübümüze yönelik iftiralarına karşı hukuki haklarımızı saklı tutmaktayız. Sayın Ertuğrul Sağlam ve Samsunspor Futbol Kulübü A.Ş. arasında devam etmekte olan hukuki süreç sonuçlandığında, gerekli açıklamalar, kulübümüzün resmi duyuru kanallarından kamuoyu ile paylaşılacaktır. Kamuoyuna saygıyla duyururuz" ifadelerine yer verildi.

 

 

0 Yorum

Yorum Yap