• Samsun
  • Son Güncelleme 07:25
Samsunspor'da Altıparmak umutlu konuştu... Görseli
SPOR

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, "Çok verimli iki kampı geride bıraktık. Güzel bir pozitif hava yakaladık, inşallah bu hava bizi şampiyonluğa taşıyacak"dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Yılport Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Erciyes ve Gerede kamplarının her yönüyle çok faydalı geçtiğini söyledi. İlk kamp çalışmalarında fizik güç ve kuvvet çalışmalarına ağırlık verdiklerini dile getiren Altıparmak, "Bolu Gerede'de ise teknik taktik ve hazırlık maçları üzerine çalıştık. Şu ana kadar yaptığımız antrenrmanların meyvelerini hazırlık maçlarında gördük" dedi. 

 
Aile ortamını yakaladık 

Takım ve kulübün içinde şu an inanılmaz bir enerji ve sinerji oluştuğunu ifade eden Altıparmak, "Çok güzel bir aile ortamı yakaladık. Bu pozitif havayı yakalarken içimizden bir kaç kişi eksilttik. Bu anlamda yollarımızı ayırmak mecburiyetinde olduğumuz arkadaşlarımız oldu. Takımda çok karakterli ağabeylerin olması genç oyuncularımız için büyük şans. Bu aile ortamı içinde Hasan Kılıç, Yasin Öztekin, Gökhan Karadeniz ve Boli bana en çok yardım eden isimler oldular. Karakter ve kişilik anlamında gerçekten süper bir takım olduk" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap