• Samsun
  • Son Güncelleme 05:15
Samsunspor'da 'Altıparmak' plan yapıyor... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, Denizlispor ve Bereket Sigorta Ümraniyespor maçları öncesi yıkım planını hazırlıyor.

Samsunspor'da gözler artık tamamen 27 Eylül Pazartesi günü deplasmanda oynanacak Denizlispor maçına çevrildi. Bursaspor ve Gençlerbirliği karşısında istediği sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlılar'da Teknik Direktör Mehmet Altıparmak yıkım planı hazırlıyor.

Gözler o maçlara çevrildi

TFF 1. Lig 7. hafta maçında Denizlispor ile deplasmanda kozlarını paylaşacak olan Yılport Samsunspor'da hazırlıklar sürüyor. Nuri Asan Tesisleri'nde Teknik Direktör Mehmet Altıparmak nezaretinde çalışmalarını sürdüren Samsunspor'da gözler artık tamamen zorlu 90 dakikaya çevrildi. Bursaspor ve Gençlerbirliği maçında umduğu sonuçları alamayan Kırmızı-Beyazlılar, Denizlispor ve Bereket Sigorta Ümraniyespor 2'de 2 yapmayı planlıyor.

Altıparmak arayış içerisinde

Teknik Direktör Mehmet Altıparmak'ta geride kalan haftalarda alınan olumsuz sonuçları bu iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak unutturmak istiyor. Sakat olan ve tedavileri tamamlanan oyuncularında dönmesiyle kadro alternatifi artan Kırmızı-Beyazlılar'ın Denizlispor maçına nasıl bir 11 ile çıkacağı şimdiden merak konusu oldu.

0 Yorum

Yorum Yap