SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:25
Samsunspor seni bekliyor... Haydi 19 Mayıs'a. Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, bu akşam taraftarı önünde Bandırmaspor'u konuk ediyor. 19 Mayıs Stadı'nda saat 20'de başlayacak kritik müsabakada parola 3 puan. 

Spor Toto TFF 1. Lig'de Yılport Samsunspor, şampiyonluk yolunda bu akşam Bandırmaspor ile çok kritik bir karşılaşmaya çıkıyor. Samsun 19 Mayıs Stadı'nda saat 20.00 da başlayacak zorlu puan mücadelesini hakem Kutluhan Bilgiç yönetecek. 

Son haftalarda aldığı üst üste başarılı sonuçlarla dikkatleri üzerine çeken kırmızı beyazlılar, bugün de sahadan galibiyetle ayrılarak yoluna kayıpsız bir şekilde devam etmek istiyor.  

Teknik direktör Hüseyin Eroğlu, artık son sözün oyuncularında olduğunu ve şampiyonluk hedefleri adına bu akşam sahadan mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi. İki takım daha önce 11 kez karşı karşıya geldi. Yılport Samsunspor, Bandırmaspor'u 2 kez mağlup etmeyi başarırken 5 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Bandırmaspor'un ise 4 galibiyeti bulunmakta. Kırmızı Beyazlılar, ikinci sırada 48 puanı bulunurken, Bandırmaspor'un ise 11’inci sırada 34 puanı bulunmakta.
 

0 Yorum

Yorum Yap