• Samsun
  • Son Güncelleme 20:43
Samsunspor göze geldi... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor, İzmir deplasmanında Göztepe'ye 1-0 mağlup oldu. Kırmızı-Beyazlı ekip bu sonuçla ligde liderliğini sürdürmeye devam etti. 

Spor Toto Birinci Ligi'nde şampiyonluk için gün sayan Samsunspor, İzmir deplasmanında Göztepe'ye konuk oldu. Gürsel Aksel Stadı'nda oynanan maça kontrollü başlayan kırmızı beyazlılar, rakibin ilk dakikalardaki baskısını başarıyla savuşturmayı başardı. Karşılaşmada dakikalar 9'u gösterdiğinde Samsunspor kalesinde golü gördü ancak gol ofsayt gerekçesiyle VAR'dan geri döndü. Kalan dakikalarda kırmızı beyazlı ekibin, hücumsal anlamda istediğini yapamayınca devre golsüz sonuçlandı.  

Kırmızı beyazlılar, ikinci devreye Cihan'ın yerine Yusuf Emre Gültekin değişikliği ile başladı. Orta sahada üstünlüğü eline geçirmeyi isteyen Samsunspor, bu amacında başarılı olamadı. Galibiyet golü için rakip kaleye yüklenmeye başlayan kırmızı beyazlılar, dakikalar 51'i gösterdiğinde Mamah ile galibiyet golüne ulaştı. Kalan dakikalarda teknik direktör Hüseyin Eroğlu, Tomane ve Osman Çelik hamlesi yapsa da skoru değiştiremedi. Samsunspor, İzmir'den 20 maçlık yenilmeme serisini de son vermiş oldu. 

0 Yorum

Yorum Yap