• Samsun
  • Son Güncelleme 18:58
Şampiyon Samsun Büyükşehir Belediyesi... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

 

4’ncü Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali yarışmalar ardından sona erdi. Turnuvada yer alan  Samsun Büyükşehir Belediyesi Kürek Takımı şampiyonluk kupasını kazanan isim oldu.

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 4’üncüsü yapılan Uluslararası Rumkale Su Sporları Festivali, kıyasıya mücadeleye ev sahipliği yaptı. Su topu, dragon bot ve açık yüzme yarışmalarında 3 branşta yapılan yarışmalarda dereceye giren sporcular açıklandı. Turnuvada rakiplerini geride bırakan Samsun Büyükşehir Belediyesi Kürek Takımı birinci oldu. 

Kupa Samsun Büyükşehir'in

Yarışmalar sonucunda Samsun Büyükşehir Belediyesi Kürek Takımı birinci olurken ikinciliği Kaptan Demirbilek ve üçüncülüğü Golden Horn takımı kazandı. Su Topu Müsabakaları’nda ise 4 kadın ve 4 erkek takım katıldı. Kadınlar kategorisinde Şehitkamil Blediyesi birinci, Dolphin Spor Kulübü ikinci, Olimpik Kulaçlar ise müsabakaları 3’üncü olarak tamamladı. Erkekler Kategorisinde ise Şehitkamil Belediyesi birincilik kupasını kaldırırken, ikinci Olimpik Kulaçlar oldu. Dolphin Spor Kulübü ise festivalin bu branşını üçüncü olarak tamamladı.

 

 

 

0 Yorum

Yorum Yap