• Samsun
  • Son Güncelleme 08:45
Küçük dev adamlarda çeyrek finaller nefes kesti Görseli
SPOR

Türkiye'de ilk kez Samsun'da düzenlenen 'Küçük Dev Adam Futbol Şenliği'nde çeyrek final heyecanı yaşandı. Kazanan takımlar yarı finale adını yazdırarak büyük mutluluk yaşadı.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun'da TFF İl Temsilciliği ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen 'Küçük Dev Adamlar Futbol Turnuvası' nefesleri kesmeye devam ediyor. İlkadım Baruthane suni çim sahada düzenlenen turnuvada sahadan galibiyetle ayrılan takımlar büyük sevinç yaşarken kaybeden takımlar sahayı üzgün terk etti.

Kazananları penaltılar belirledi

Çeyrek final maçlarının oynandığı turnuvada İlkadım Yab-Pa Okul ile Çatalarmut A Genç takımı karşı karşıya geldi. Normal süresi 2-2 berabere biten maçın penaltı atışlarından Çatalarmut takımı 2-0 galip ayrıldı.

Bafra 23 Nisan ile yine İlkadım Belediye Yab-Pa takımı takımı kozlarını paylaştı ve Yab-Pa ekibi penaltı atışları sonucu sahadan 4-3 galip ayrıldı.

Samsun İdman Yurdu ile karşılaşan Atakum Belediyespor rakibini bulduğu tek golle 1-0 mağlup etti. Günün iddialı maçlarından olan Kadıköyspor-Kurupelit Belediyespor maçı da 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Atılan penaltı atışları sonucu Kadıköyspor sahadan 5-4 galip ayrıldı.

0 Yorum

Yorum Yap