SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 08:29
Kadıköyspor'dan Hekimoğlu Doğanspor'a... Görseli
SPOR

Sayısız yıldız oyuncu yetiştiren Kadıköyspor, bir oyuncusunu daha transfer etmenin mutluluğunu yaşıyor. Kırmızı-Beyazlı ekipte son olarak Muhammet Seymen Aslan, Trabzon Hekimoğlu Doğanspor’a transfer oldu.

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!


Samsun amatörünün başarılı ekibi Kadıköyspor, bünyesinde yıldız oyuncuları yetiştirmeye devam ediyor. Kırmızı-Beyazlı ekip son olarak Muhammet Seymen Aslan'ı, TFF 2. Lig Kırmızı Grupta boy gösterecek olan Trabzon Hekimoğlu Doğanspor’a transfer etti.10 numara pozisyonunda oynayan başarılı oyuncu uzun zamandır dikkatleri üzerine çekiyordu. Genç futbolcu kendisini bu güne hazırlayan herkese teşekkür etti. 

Rizespor ile hazırlıkta karşılaşacak

Bu arada yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Kadıköyspor, yarın Çaykur Rizespor ile hazırlık maçında karşı karşıya gelecek. Saat 13.00'da başlayacak maçta Samsun ekibi eksikliklerini görme fırsatı bulacak. Kadıköyspor Kulübü Direktörü Hakkı Yeşilyurt, "Çaykur Rizespor ile yarın bir hazırlık karşılaşması oynayacağız. Bu tür maçlar ile oyuncuların bakış açılarını geliştirmek istiyoruz" dedi. 

0 Yorum

Yorum Yap