• Samsun
  • Son Güncelleme 17:08
Hüseyin Eroğlu, "Transferler kampa yetişecektir" Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Transferde her bölgeye alternatifli isimleri yönetimimize sunduk. Görüşmeler sürüyor, Erzurum kampına bazı yeni transferler katılacaktır" dedi. 

Yılport Samsunspor'da 'Süper Lig' hazırlığı sürüyor. Kamp programı netleşen ve transferde görüşmelerini sürdüren Kırmızı-Beyazlılar, 23 Haziran'da Samsun'da toplanacak. 

İç ve dış transferde hareketli günler yaşayan Samsunspor, önce 3-14 Temmuz'da Erzurum ve 18-29 Temmuz'da ise Bolu Gerede'de kampa girecek.   

Transferi zora sokuyor 
Samsunsehirgazetesi.com'a özel açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hüseyin Eroğlu, "Transferde her bölgeye alternatifli isimlerini yönetimimize sunduk. Görüşmeler sürüyor. Başkanımız ve icra kurulumuz Süper Lig'e en iyi şekilde hazırlanıyor. Piyasalarda yaşanılan grafik değişiklikleri bazı noktalarda transferi zora sokuyor. Gereken çalışmalar yapılıyor. İsim vermek şu an için doğru değil. Taraftarımızın gönlü rahat olsun" dedi. 

Yönetim açıklayacaktır 
Eroğlu ayrıca, "Anlaşmalar kadar ayrılıklarda doğal. Aramızdan ayrılacak oyuncular olacak. Bunları yönetimimiz zamanı geldiğinde açıklayacaktır. Erzurum kampında 1 veya 2, Bolu kampında ise 3 hazırlık maçı oynamayı planlıyoruz" diye konuştu.  


 

0 Yorum

Yorum Yap