SON DAKİKA HABERLERİ
  • Samsun
  • Son Güncelleme 00:59

Adından başarıyla söz ettiren Yab-Pa Akademi, her yaş kategorisinde çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Ali Akyüz, "Geleceğin yıldız oyuncuları inşallah buradan yetişecek" dedi

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun amatörünün başarılı kulüplerinden biri olan Yab-Pa Akademi, yeni sezon hazırlıklarını aralıksız sürdürüyor. Tesislerde hem yarışmacı gruplarda hemde spor okullarında faaliyetlerine devam eden Kırmızı-Beyazlı kulüp, yaklaşık 800 sporcuyu bünyesinde barındırıyor.

 


Samsun'u temsil ediyoruz

Kadın futbolunda da Samsun'u temsil eden Yab-Pa Akademi, Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray gibi takımlar ile karşı karşıya gelecek. Yarışmacı ve spor okulları kategorisinde en iyi şekilde eğitimlerin gerçekleştiğini söyleyen Başkan Ali Akyüz, "Samsun'u öncelikle kadın futbolunda temsil etmenin haklı gururunu yaşıyor ve iş insanlarımızdan destekler bekliyoruz. Yaklaşık 800 sporcumuz bünyemizde yer alıyor. Biz devletin yükünü almaya çalışıyoruz, sivil toplum kuruluşları olarak toplumda çocuklarımıza sahip çıkıyoruz. Bizim gibi nice insanlar var, onlarada teşekkür ediyoruz. Amacımız evlatlarımızı kötü alışkanlıklardan öncelikli olarak korumak. Bir diğer hedefimizde geleceğin yıldız adaylarını aramızdan çıkarmak. Bunun için geniş bir antrenör kadromuz ile hizmet veriyoruz" dedi.

.  

0 Yorum

Yorum Yap