• Samsun
  • Son Güncelleme 16:21
Büyükşehir Belediyespor son dakikalarda kalesinde gördüğü gollerle kaybetti Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Şehrimizi Bölgesel Amatör Lig’de temsil eden takımlardan Samsun Büyükşehir Belediyespor kendi saha ve seyircisi önünde Ordu temsilcisi Perşembe Spor Kulübü’nü konuk etti.

Karşılaşmayı Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Süleyman Demirtaş’ta yakından takip etti.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Samsun’un bir diğer temsilcisi Çarşambaspor’u 1-0 mağlup eden Samsun Büyükşehir Belediyespor, Perşembe Spor Kulübü maçına da mutlak galibiyet parolasıyla başladı.

İlk yarı da sürekli olarak ataklarıyla rakip saha da mücadele eden Samsun Büyükşehir Belediyespor istediği golü bir türlü bulamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi.


Samsun Büyükşehir Belediyespor Kulübü Teknik Direktörü Recep Sermet Boyar

İkinci yarının başlamasıyla birlikte taraftar desteğini arkasına alan Samsun Büyükşehir Belediyespor, yakaladığı birçok pozisyonu gole çeviremedi.

Samsun Büyükşehir Belediyespor, karşılaşmanın sonuna 7 dakika eklenmesinin ardından rakip kale de pozisyonlarını sıklaştırsa da istediğini elde edemedi.

Dakikalar 90+3’ü gösterdiğinde Perşembe Spor Kulübü’nde frikikte topun başına geçen Hakan Yüce barajın üzerinden meşin yuvarlağı filelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi.

Golü kalesinde gören Samsun Büyükşehir Belediyespor, başlama vuruşuyla birlikte rakip kale de gol bulmak isterken kontra atağa çıkan Perşembe Spor Kulübü 90+4’te farkı ikiye çıkardı ve müsabaka bu skorla sona erdi.

Ligdeki ilk mağlubiyetini alan 29 Ekim Pazar günü Alaçamspor’a konuk olacak.

0 Yorum

Yorum Yap