• Samsun
  • Son Güncelleme 16:14
Bugün günlerden şampiyo... Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Şampiyonluk yolunda son viraja giren Samsunspor, bu akşam Göztepe'ye konuk olacak. Kırmızı-Beyazlılar, bu maçtan galibiyetle ayrılıp Tuzla maçında şampiyonluğunu ilan etmek istiyor. 

Spor Toto TFF 1. Lig 31'inci haftasında Yılport Samsunspor, deplasmanda Göztepe ile karşı karşıya gelecek. Gürsel Aksel Stadyumu'nda saat 20.30'da oynanacak karşılaşmayı hakem Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. 

Bu dev mücadele ise TRT Spor ekranlarından naklen yayınlanacak. Kırmızı-Beyazlı ekip, Göztepe'yi devirip Süper Lig yolunda rakipleri arasındaki puan farkını açarak, şampiyonluğu erken kutlamayı hedefliyor. 

38'İNCİ RANDEVU 
İki takım ligde daha önce 37 kez karşı karşıya geldi. Samsunspor, Göztepe'yi 11 kez mağlup etmeyi başarırken 7 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Göztepe'nin ise 19 galibiyeti bulunmakta. 

Kırmızı Beyazlılar, ligin liderliğinde 63 puanı bulunurken, Göztepe'nin ise 44 puan ile 9’uncu sırada yer almakta. Yılport Samsunspor - Göztepe arasında gerçekleşen son karşılaşma ise Kırmızı Beyazlıların üstünlüğü ile sonuçlandı.
 

0 Yorum

Yorum Yap