• Samsun
  • Son Güncelleme 16:37
Bayram Bektaş : Samsun'a galibiyetle döneceğiz Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsunspor Teknik Direktörü Bayram Bektaş, Altay’ı yenerek lige çok iyi bir başlangıç yapmak istediklerini söyledi.

Ligin açılış maçında deplasmanda Altay ile karşılaşacak Karadeniz temsilcisi Samsunspor, Altay hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri'nde yaptığı antrenman ile devam etti. Antrenman sonrası takımın son durumu hakkında bilgi veren Bayram Bektaş, Altay maçındaki tek hedeflerinin maçtan galibiyetle dönmek olduğunu ifade ederek açıklamalarda bulundu.

Samsunspor

Altay maçının son hazırlıklarını yaptıklarına dikkat çeken Teknik Direktör Bayram Bektaş, “Son hazırlıklarımızı yapıyoruz. Rakibin de oynadığı hazırlık maçlarında iyice analiz ettik. Rakibin durumu ortada ancak, bizim asıl sahada ne yapmamız gerektiğini bilmemiz gerekiyor.

Bununda bilincindeyiz. Buna yönelik çalışıyoruz. Transferlerimiz geldi. Sağ bek Zeki, geldi. O da yıllarca Süper Lig forması giyen, takım kaptanıydı. Çok deneyimli bize mutlaka artı katacaktır.

Bir de forvetimiz geldi. Ancak onun antrenman eksikliği durumundan dolayı, ilk maç kadrosuna dahil edemeyeceğiz. Daha sonraki maçlarda forma giyecektir” dedi.

 Görseli Brezilyalı golcü Douglas Samsunspor’da

 Görseli Samsunspor 17. transferini açıkladı

“Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz”

Deplasmanda oynayacakları Altay maçından mutlak galibiyetle dönmek istediklerinin altını çizen Bektaş, “Son hazırlıklarımız maçı kazanabileceğimiz bütün parametreleri, detayları düşünerek, çalışmalarımız devam ediyor.

Çocuklarda istekli ve arzulu. Çok iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. Mutlak galibiyet beklentisi olan şehir ve taraftarımız var. Bizde en iyi şekilde, güzel bir oyunla Samsun'a galibiyetle döneceğimizi düşünüyorum. İnşallah öyle olur” diye konuştu.

0 Yorum

Yorum Yap