• Samsun
  • Son Güncelleme 19:37
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’in 19 Eylül Gaziler Günü mesajı Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Ülkemizin her karış toprağında, vatanını bayrağını ve kutsal değerlerini korumak ve savunmak için en güç koşullar altında canlarını ortaya koymaktan çekinmeyen gazilerimiz, milletimizin medarıiftiharı, vatanseverliğin ve kahramanlığın yaşayan abideleridir.

Gazilerimizin, vatan sevgisiyle dolu yürekleri ve gösterdikleri büyük fedakarlıklar, ülkemizin her bir köşesinde gurur ve minnetle anılmaktadır. Ülkemizin her daim güvencesi olmuş kıymetli gazilerimizin azim, cesaret ve fedakarlıkları bizlere ilham kaynağı olmuştur. Bu kutsal vatan toprakları bizlere şehit ve gazilerimizin emanetidir. Bizler bu emaneti en yükseğe taşımak için hiç durmadan çalışacağız ve bu emaneti onurlu bir şeklide gelecek nesillere teslim edeceğiz. Gazilerimiz, tarihin altın sayfalarına yazdıkları kahramanlık destanları ile hepimizin hafızasında sonsuza kadar yaşayacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere, devletimiz ve milletimizin geleceği için canını hiçe sayarak bu toprakları bizlere vatan kılan tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimizin 19 Eylül Gaziler Günü’nü tebrik ediyor, aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir ömür diliyorum.

0 Yorum

Yorum Yap