• Samsun
  • Son Güncelleme 17:23
‘Kadın hakları’ ile ilgili bilgi verildi Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Samsun Büyükşehir Belediyesi Sadi Tekkesi Ve Kuva-i Milliye Ruhu Müzesi’nde düzenlenen ‘Sadi Tekkesi’nde Yaşama Dair’ projesi kapsamında ‘Kadın Hakları’ konusunda söyleşi programı düzenlendi.
 

Samsun Büyükşehir Belediyesi toplumun her kesimine yönelik eğitim ve farkındalık etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor.

‘Sadi Tekkesi’nde Yaşama Dair’ projesi kapsamında ‘Kadın Hakları’ konusunda söyleşi programı düzenlendi. Avukat Zeynep Kondakçı ve Avukat İpek Yanıköz’ün konuşmacı olarak katıldığı söyleşide katılımcılara kadın hakları, eşitlik, istihdam olanakları, kadınların güçlenmesi gibi konularda bilgiler verildi.



Bu tür bilgilendirme programlarının çok önemli olduğunu belirten Avukat Zeynep Kondakçı, “Kadınların hayatına dokunmada, onların düşünce dünyalarına bir katkı sunmada benim de bir katkım olması beni çok mutlu etti. Kadınlara seçme seçilme hakkının Batı’dan da önce verildiği bir ülkenin bir kadını, hukukçusu olmaktan gurur duyuyorum. Kadınlar çok değerli her zaman kadınlarımızın yüceltildiği bir ülkede yaşayalım” şeklinde konuştu.


‘KADINLARLA İLGİLİ HER ÇALIŞMA HER ZAMAN ÖNCELİĞİMİZ’

Sosyal belediyecilik alanındaki çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, “Kadınlara yönelik olarak birçok program düzenliyor yeni projeleri hayata geçiriyoruz. Bu kapsamda Aile Yaşam Merkezlerimizde kadınlara özel olarak bir dizi etkinlikler, eğitim çalışmaları yapılıyor. Bunların yanı sıra ‘Sadi Tekkesi’nde Yaşama Dair’ projesi de bizim çok önem verdiğimiz çalışmalardan birisi.

Belirlenen periyotlarda belirli konularda kadınlarımıza bilgilendirme etkinlikleri düzenlemeye devam ediyoruz. Kadınlarımızla ilgili her çalışma her zaman önceliğimizdir” dedi.

 

0 Yorum

Yorum Yap