• Samsun
  • Son Güncelleme 20:21
Bakan Yumaklı, Başkan Demir’i ziyaret etti Görseli
SAMSUN

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Samsun Büyükşehir Belediyesi’ni ziyaret ederek Başkan Mustafa Demir ile görüştü.


Samsun’da bulunan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir’i ziyaret etti. Ziyarette Bakan Yumaklı’ya Samsun Valisi Orhan Tavlı, Eski Ticaret Bakanı, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı ve AK Parti Samsun Milletvekili Mehmet Muş, AK Parti Samsun Milletvekili Ersan Aksu, AK Parti Samsun Milletvekili Orhan Kırcalı, AK Parti İl Başkanı Mehmet Köse de eşlik etti. Ziyarette ayrıca Büyükşehir Belediyesi bürokratları da bulundu.

Ziyarette konuşan Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı, Samsun’un her alanda önemli bir kent olduğunu söyleyerek “Samsun Milli Mücadelenin başlangıç noktası. Birçok alanda hem bölgesinin hem de Türkiye’nin incisi. Bugün buradaki ziyaretlerimizde elbette bunlara gün içerisinde temas etmiş olacağız ama en önemli konu Mert Irmağı ile ilgili konuydu. Taşkın konusu, iklim değişikliği sebebiyle bundan sonraki en önemli gündemlerimizden biri olacak. Bizler de bugün 2 milyar lira bütçeli Mert Irmağı Islah Projesi’nin temellerini atmış olduk. Samsunumuza hayırlı olsun. Aynı zamanda Vezirköprü Ovası Sulama projesini de yılsonuna kadar bitirmeyi planlıyoruz. Bunun da buradan müjdesini vermiş olduk. Bakanlığımıza dair birçok husus, birçok faaliyet var. Onları da burada gün içerisinde arkadaşlarla birlikte hem izlemiş hem de onların fikirlerini almış olacağız” diye konuştu.



Başkan Demir, ziyaret sırasında kentte gerçekleştirilen çalışmalarla ve hayata geçirilen projelerle ilgili Bakan Yumaklı’ya bilgi verdi. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Demir, “Samsun, Türkiye’nin hem kuruluşunda hem istikbalinde çok önemli rol oynamış bir şehir. Bölgenin merkezi olan şehrimizde Sayın Bakanımızı ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz” dedi.

Bakan Yumaklı ise başarılı çalışmalarından dolayı Başkan Demir’i tebrik etti. Hediye takdiminin ardından ziyaret sona erdi.

 

0 Yorum

Yorum Yap