• Samsun
  • Son Güncelleme 12:43
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

Tahsin Hasoğlu

Tür: Stand-Up

Tahsin Hasoğlu, şehrine geliyor...

29 Mart 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Bir Garip Orhan Veli

Tür: Tiyatro

Reha Özcan Kumpanyası'nın sahnelediği Bir Garip Orhan Veli, seyircisiyle buluşmaya devam ediyor.

Orhan Veli her gün bir başka rengini görüyordu hayatın...bazen hırçın dalgalar...bazen güneşli yağmurlar…evi bazen sığınak bazen zindan...bir gariplik vardı bu işte...önündeki çukuru göremezdi çünkü aklı başka yerdeydi...

Bir Garip Orhan Veli’de yaşama sevincini, umudunu, tutkularını, İstanbul sevdasını kusursuz bir dille bize aktaran ölümsüz şair Orhan Veli’nin dizeleri usta yazar Murathan Mungan'ın kalemiyle, Reha Özcan’ın etkileyici oyunculuğu ve yönetmen Murat Sarı ve Ayşegül Hardeyn in modern yorumuyla sanatseverlerle yeniden buluşuyor. Bir Garip Orhan Veli oyununda teknolojinin ve müziğin harmanlandığı görüntülerle çarpıcı bir sahne dili kullanılıyor.

Bir Garip Orhan Veli - Reha Özcan Kumpanyası
Yazan: Murathan Mungan
Yöneten: Murat Sarı-Aysegul Hardern

1 Nisan 2024 Pazartesi – 21:00

Bilet Al

 

 

Bana Bunu Yapma

Tür: Tiyatro

Bana Bunu Yapma Komedi Oyunu Samsun Büyükşehir Belediyesi Sanat Merkezi'nde sevenleriyle buluşuyor...

Tarık Papuççuoğlu'nun 15 yıl sonra özel tiyatroya geri döndüğü ve Şahnaz Çakıralp ile birlikte sahneleyeceği Bana Bunu Yapma, Tiyatro Yeditepe ve BAM Yapım prodüksiyonuyla seyirciyle buluşuyor.

‘’Niyazi evlilikleri süresince yaptıkları ile karısı Şermin’i hayatından bezdirmiştir. Niyazi’yi evden kovan Şermin’in onu affetmesi için birtakım şartları vardır! Niyazi'nin ise Şermin ile barışmak için yapmayacağı şey yoktur!

Bu gönüllü alışveriş, kadın ve erkeğin hayata karşı duruşundaki temel farklılıkları mizahi bir açıdan ele alırken, görmek, duymak ve bilmek istemediklerimizi, reddettiğimiz kimi gerçeklikleri, hayatımızı biçimleyen seçimlerimizi ve çoğu zaman da ödediğimiz bedelleri bizlere bir kahkaha tufanı icerisinde sunuyor.

Evli bir çiftin günlük, küçük ve sıradan gibi görünen hikayesi gittikçe bir trajikomik bir kaosa dönüşürken izleyicilere de bu kahkaha tufanına eşlik etmek kalıyor.’’

Oyunun Kadrosu:

Oyuncu: Tarık Papuççuoğlu & Şahnaz Çakıralp

Yapımcı: Ali Temiz & Batuhan Mümünoğlu

Yazar: Mine Artu

2 Nisan 2024 Salı – 21:00

Bilet Al

 

 

Nilgün Belgün ile Aşk ve Komedi

Tür: Gösteri

Nilgün Belgün’ün hayat hikayesinden ve anılarından yola çıkarak sahnelediği "Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi" isimli müzikli danslı gösterisi izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor...

Nilgün Belgün'ün büyük ilgi gören İçimdeki Kadın Aşk ve Komedi isimli kitabından sahneye uyarlanan Nilgün Belgün’le Aşk ve Komedi isimli müzikli danslı gösteride, sanatçı, hayatını, anılarını, yaşadıklarını, şarkılar ve danslarla kimi zaman hüzünlü kimi zaman kahkahalar eşliğinde anlatarak seyircileri ile buluşuyor.

3 Nisan 2024 Çarşamba – 21:00

Bilet Al

 

 

Çimen Show Bizbize: Cem İşçiler & Fazlı Polat

Tür: TalkShow

Çimen Show BİZBİZE: Cem İşçiler & Fazlı Polat,Samsun B.B Sanat Merki'nde sizlerle...

4 Nisan 2024 Perşembe – 21:00

Bilet Al

 

 

19 Mayıs Akşamların Konserleri  

Tür: Konser

Gençlerle Türk Müziği Konseri

Proje Danışmanı Bahar ÇALIK

29 Mart 2024 Cuma – 20:30

Bilet Al

 

 

Muhteşem Süleyman  

Tür: Opera

30 Mart temsili prömiyerdir. 

30 Mart 2024 Cumartesi – 20:30

Bilet Al

 

 

Havada Yüzmek

Tür: Büyük Oyunu

Yazan Charlotte Jones
Çeviren Seçil Honeywill
Rejisör Yunus Emre Bozdoğan

Oyun, İngiltere’de yaşamış iki kadının 1920’li yıllarda başlayıp 1970’li yıllara dek uzanan gerçek yaşam hikâyesini anlatır. Bu iki kadın, erkek egemen, baskıcı bir toplumda, toplumun ahlak kurallarına aykırı oldukları gerekçesi ile henüz 20’li yaşlarındayken dönemin Sabıkalı Akıl Hastalıkları Hastanesine kapatılırlar. Hiç kimsenin umursamadığı hatta kapatıldıkları yerde unutulan bu iki kadın, hiçlik ve terk edilmişlik karşısında zamanın ve mekânın önemini yitirdiği bambaşka bir dünya yaratırlar kendilerine…

2 Nisan 2024 Salı – 20:30

Bilet Al

 

 

Keloğlan ile Uzaylılar

Tür: Çocuk Oyunu

Keloğlan ile Uzaylılar Samsun DOB

3 Nisan 2024 Çarşamba – 10:30

Bilet Al

 

 

Hisseli Harikalar Kumpanyası

Tür: Müzikal

Anadolu'da turne yapan bir çadır tiyatrosunun assolisti başka bir gazinoya transfer olur. Kumpanyanın assolist arayışı ve bir köy ağasının yeni assoliste aşık olmasıyla gelişen olaylar konu ediliyor.

4 Nisan 2024 Perşembe – 20:30

Bilet Al

 

 

Akın Aslan

Tür: Stand-Up

Stand-Up sahnelerinden, Uykusuz Dergisi için yazdığı yazılardan veya Youtube’da yayınladığı ‘İYİ HUYLU’ isimli tek kişilik gösterisinden tanıdığınız başarılı komedyen Akın Aslan, hazırladığı yeni tek kişilik gösterisi ile 30 Mart Cumartesi 20.30’da Samsun Cool Chicken’s’ta!

30 Mart 2024 Cumartesi – 20:30

Bilet Al

 

 

Sinemalar…

 

Köpek Dişi

Tür: Dram

CGV Arthouse salonlarında! Yorgos Lanthimos'un prömiyeri 2009 yılında Toronto Film Festivali'nde gerçekleşen ve Yunanistan'ın En İyi Yabancı Dilde Film dalında Oscar adaylığına layık görülen filmi Köpek Dişi (Kynodontas), anne ve babalarının sıkı gözetimi altında, dış dünyayla bağlantısı koparılarak bir evde yaşamaya zorlanan ergenlik çağındaki üç kardeşin, ebeveynlerinin kurduğu bu düzen içerisindeki yaşantısını ele alıyor.

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Oyuncular: Angeliki Papoulia, Michele Valley, Christos Stergioglou

Bilet Al

 

 

Cesur Balina Katak

Tür: Animasyon

Halkı yok olma tehlikesiyle karşı karşıyayken, korkunç bir katil balina tarafından avlanan küçük bir beyaz balina olan Katak, son günlerinin şafağında olan büyükannesinin büyük aşkını bulmaya çalışır.

Yönetmen: Nicola Lemay, Christine Dallaire-Dupont

Bilet Al

 

 

Demir Pençe

Tür: Spor

Kendisi çok başarılı bir güreşçi olan baba Fritz Von Erich, oğullarını da 1 numaraya taşımak için despot bir biçimde, zalimce yöntemler uygulamaktadır. Şampiyon kardeşler sporda zirveye doğru tırmanırken, tüm aile çalkantılı olaylara, büyük güçlüklere göğüs germek zorunda kalır.

Yönetmen: Sean Durkin
Oyuncular: Jeremy Allen White, Zac Efron, Harris Dickinson

Bilet Al

 

 

 

Evie  

Tür: Korku

Genç kız Evie, deniz kenarında lanetli bir kolye bulduğunda, onunla bağlantılı kötü varlığın farkına varmaz. Gücü onu ele geçirirken, kendisini ve sevdiklerini ele geçirmek isteyen ölümcül bir su iblisini serbest bırakır.

Yönetmen: Jamie Lundy, Dominic Brunt
Oyuncular: Jay Taylor, Holli Dempsey, Michael Smiley

Bilet Al

 

 

 

Hüddam 4: Ahmer

Tür: Korku

Film, uzun süredir istemelerine rağmen çocuk sahibi olamayan Erdem ve Gonca çiftinin, bir hocaya danıştıktan sonra yaşadıklarını konu ediniyor.

Yönetmen: Utku Uçar
Oyuncular: Alperen Aktaş, Eser Ağçalı, Tuğba Sükmen

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Ölümcül Sır

Tür: Aksiyon

CIA'e yapılan şantajlar kontrol edilemez bir hale gelince, teşkilatın en iyi ajanı Vail (Aaron Eckhart) emekliliğini bir kenara bırakıp mecburen işinin başına döner. Ancak olaylar sıra dışı bir hal alınca, uluslararası bir komployla karşı karşıya oldukları ortaya çıkar. Vail ekibiyle birlikte olayları çözmeye çalışırken, hayatta kalma mücadelesi verecek ve geçmişten gelen sırlar da çözülmeye başlayacaktır.

Yönetmen: Renny Harlin
Oyuncular: Nina Dobrev, Aaron Eckhart, Clifton Collins Jr.

Bilet Al

 

 

Sevmek Yüzünden  

Tür: Romantik

Bir aşk hikayesinin doğuşunun aktarıldığı filmde, beklenmedik bir anda geçmişiyle yüzleşmek zorunda kalan ve bu süreçte hemcinsi için mücadele eden güçlü bir kadının hikayesi anlatılıyor. Ayça Ayşin Turan, sürekli anlatılan beyaz atlı prens hikayelerinden bıkıp, kendi hayatına yön vermeye çalışan İdil’i canlandırırken, Serhat Teoman ise yaşadığı kaybın ardından kendi kabuğuna çekilen Ömer’e hayat veriyor.

Yönetmen: Ahmet Kapucu
Oyuncular: Serhat Teoman, Ayça Ayşin Turan, Ali Gözüşirin

Bilet Al

 

 

BTOB TIME: Be Together the Movie  

Tür: Gösteri

Film, BTOB'un verdiği 10. yıl özel konserini ve konserde yaşananları gözler önüne seriyor.

Yönetmen: Kim Jin-Chul

Bilet Al

 

 

Eflatun

Tür: Dram

Beş yaşında görme yetisini yitiren Eflâtun, babasının gözetiminde gölge ve ses oyunlarıyla hayata tutunmasını bilmiştir. Eflâtun, baba mesleği saat tamirciliğine babasından kalan dükkanda devam eder. Sesine âşık olduğu ve tanımadığı bir adamı bekler. Bir gün aradığı sesin sahibi olduğunu düşündüğü adam saat dükkanına gelir.

Yönetmen: Cüneyt Karakuş
Oyuncular: İrem Helvacıoğlu, Nazan Diper, Kerem Bürsin

Bilet Al

 

 

Köylüler  

Tür: Dram

Zamanla Jagna, köylülerin kıskançlık ve nefret nesnesi haline gelir ve bağımsızlığını korumak için savaşmak zorunda kalır. 19. ve 20. Yüzyıl Polonya kırsalında geçen hikayenin dramatik kırılmaları, değişen mevsimlere, tarlalardaki ağır işlere ve geleneksel bayramlara bağlanıyor.

Yönetmen: DK Welchman, Hugh Welchman
Oyuncular: Robert Gulaczyk, Kamila Urzedowska, Miroslaw Baka

Bilet Al

 

 

 

Queenn Mary’nin Laneti

Tür: Korku

Film, bir ailenin 1938'de Cadılar Bayramı gecesi yaptığı yolculuğu çevreleyen gizemli ve şiddetli olayları ve günümüzde kötü şöhretli okyanus gemisindeki başka bir aileyle iç içe geçmiş kaderlerini araştırıyor.

Yönetmen: Gary Shore
Oyuncular: Alice Eve, Wesley Alfvin, Joel Fry

Bilet Al

Bilet Al

 

 

İki Yüzlü

Tür: Gerilim

Melisa, bir süredir erkek arkadaşı olduğunu ailesine söylediğinde, ailesi onu tanımak ister ve evlerine davet eder. Melisa’nın davetini geri çevirmeyen Sarp, eve gittiğinde davranışları ve zekasıyla kısa sürede ailenin gözüne girmeyi başarır. Ancak Sarp çok geçmeden karakterinin altında gizlediği kişiliğini ortaya çıkarır ve aileye dehşet dolu anlar yaşatmaya başlar. Kendilerini büyük bir kabusun içerisinde bulan ailenin kurtulması için bir mucize gerekmektedir. O mucize de hasta olduğu için üst kattaki yatağında bulunan Toprak olur. Toprak, ailesini bu kabustan kurtarmayı başarabilecek midir?

Yönetmen: Bülent Terzioğlu
Oyuncular: Levent Sülün, Gökçe Özyol, Aslıhan Karalar

Bilet Al

 

 

Öldüm Bittim

Tür: Komedi

Film, hastalık hastası biri olan Mehmet'in bir haftalık ömrü kaldığı yanılgısına kapıldıktan sonra gelişen olayları konu ediniyor.

Yönetmen: Ayhan Rüzgar
Oyuncular: Ayhan Taş, Burcu Özçelik, Arzu Yanardağ

Bilet Al

 

 

Sırrını Biliyorum

Tür: Dram

Hasta olan annesini iyileştirmek için gizemli bir adamla anlaşma yapan Nora’nın sıra dışı hikâyesi.

Yönetmen: Battal Karslıoğlu
Oyuncular: Beren Gençalp, Timur Acar, Didem Balçın

Bilet Al

 

 

 

Gece Yüzüşü

Tür: Korku

Filmde, dejeneratif bir hastalık nedeniyle erken emekliliğe zorlanan eski bir birinci lig beyzbol oyuncusu olan Ray Waller, endişeli eşi Eve, genç kızı Izzy ve küçük oğlu Elliot ile yeni bir eve taşınır. Her şeye rağmen gizlice profesyonel spor hayatına dönmeyi ümit eden Ray, Eve'i yeni evin arka bahçesindeki ışıltılı yüzme havuzunun çocuklar için eğlenceli olacağına ve onun fizik tedavisine katkı sağlayacağına ikna eder. Ancak evin geçmişindeki karanlık bir sır, aileyi kaçınılmaz dehşetin derinliklerine sürükleyecek, kötü niyetli bir gücü açığa çıkaracaktır.

Yönetmen: Bryce McGuire
Oyuncular: Amélie Hoeferle, Wyatt Russell, Kerry Condon

Bilet Al

 

 

Oppenheimer

Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon

Bilet Al

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimatör

Tür: Animasyon

Rafadan Tayfa serisinin dördüncü filminde; ekip bu defa, Ajan ve adamları tarafından kontrolden çıkarılmış olan Hayrimatör’ü kurtarmak için bir araya gelecektir.

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur.  Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer. 

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Aile Çıkmazı

Tür: Komedi

Perihan başarılı bir arkeologdur. Mısır'da görevli olduğu bir kazıya kardeşi Fedai'yi de kendisine yardımcı olması için götürür. Fedai, ablasından habersiz yakın arkadaşı Ali Kemal'i de yanına alınca Mısır'ın kıymetli hazinelerinin akıbeti de bir anlamda bu ikilinin insafına kalmıştır. Perihan gibi arkeolog olan Şevket aynı kazı alanında görevlidir. Ve tanışmalarıyla aşkları da başlar. Kazının baş lideri Cemil hocadır. Cemil hoca bu hazinelerin bulunmasını yıllardır beklemektedir. Kazıda bulunan eserlerin içinden birisi diğerlerinden daha değerlidir. Bulunan eserler Cemil Hoca kontrolünde Mısır müze yetkililerine verilir. Mısırdan günümüze Perihan ve Şevket'in evliliği taşınır. Çiftin iki çocuğu olur. Zaman içinde evliliklerinde sorun yaşamaya başlayan Perihan ve Şevket bir süre evlerini ayırır. Tüm bunlar devam ederken; Mısır müze müdürü El Sayed'den, Perihan'a bir telefon gelir. Yıllar önce Mısır kazısında bulunan eserlerden en kıymetlisinin sahte olduğu ortaya çıkınca ailenin hayatı tamamen değişir.

Yönetmen: Emre Bahadır Çırakoğlu
Oyuncular: Bihter Dinçel, Muharrem Türkseven, Ferit Aktuğ

Bilet Al

 

 

 

Kara Cin Laneti

Tür: Korku

İnci geçmişte yaşadıklarından ötürü intikam almak için planlar yapar. Tüm bu olaylar sırasında yaşanan esrarengiz ve karanlık durumu fark edip İnci’nin peşine düşen Ahmet ve Mercan Hoca ise gerçekleri ortaya çıkarmak ve laneti çözmek için iş birliği yapar.

Yönetmen: Mustafa Özer
Oyuncular: Berkant Aksoy, Melike Akdağ, Mehmet Kancar

Bilet Al

 

 

Tay 2: Ebabil Takımı

Tür: Animasyon

Tay, annesi ve Jabal; Kudüs’te Halifenin hizmetinde, gönlü Mekke’ye bağlı, devlet için ulaklara hizmet edebilecek binek hayvanları yetiştiren Hasan'ın çiftliğinde yaşar. Bir gün çiftliğe Komutan Ziya gelir, Kudüs’ten Mekke’ye gizli bir haber iletilmelidir; halifenin ordusundaki casusların listesi...

Yönetmen: Nurullah Yenihan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Geride Kalanlar

Tür: Komedi

Amerika’nın prestijli yatılı okullarından birinde tarih öğretmeni olan Paul Hunham'ı ne çalışma arkadaşları de öğrencileri sever. Bu nedenle 1970’i 1971’e bağlayan yılbaşı tatilinde, okulda nöbetçi öğretmen olarak kalacak kişi seçildiğinde buna kimse şaşırmaz. Paul görevi gereği okulda kalan öğrencilere nezaret etmesi gerekir, ama öğrencilerin hepsi bir yerlere kaçınca zeki ama disiplinden uzak öğrencisi Paul’le baş başa kalırlar. Onlara baş aşçı Mary de eşlik eder. Sinir bozucu bir öğretmen, yas tutan bir aşçı ve ailevi problemleri olan bir öğrenci 2 haftalık tatili birlikte geçirmek zorundadırlar.

Yönetmen: Alexander Payne
Oyuncular: Paul Giamatti, Dominic Sessa, Da'Vine Joy Randolph

Bilet Al

 

 

Dune: Çöl Gezegeni Bölüm İki

Tür: Macera

Ailesini yok eden komploculara karşı başlattığı intikam savaşında Chani ve Fremen'lerle birleşen Paul Atreides'in yolculuğu anlatan Dune: Part Two'da, Paul hayatının aşkıyla, bilinen evrenin kaderi arasında bir seçim yapma durumunda kalırken, yalnızca kendisinin öngörebileceği korkunç bir geleceği engellemeye çalışır.

Yönetmen: Denis Villeneuve
Oyuncular: Rebecca Ferguson, Timothée Chalamet, Zendaya.

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Erdal ile Ece

Tür: Komedi

Oto sanayide kuzeni Oğuz ile birlikte araç kaplama ve modifiye işleriyle uğraşan Erdal ile kurumsal bir şirkette yönetici olarak çalışan Ece uzun yıllardır birlikte olan evli bir çifttir. Film, günümüz evlilik ilişkilerinde sıkça karşılaşılan acı tatlı çatışmaları ve bu sırada ortaya çıkan birbirinden komik ve eğlenceli olayları birbirini seven bu ikilinin gözünden ayrı ayrı anlatıyor.

Yönetmen: Togan Gökbakar
Oyuncular: Şahan Gökbakar, Seda Türkmen

Bilet Al

 

 

Kral Şakir: Devler Uyandı

Tür: Animasyon

Ünlü bir teknoloji firması, elektronik cihazların mobil hale gelip, yapay zeka ile hareket edebildikleri bir sistem geliştirmiştir. Şakir ve ailesi de bu firmanın yaptığı ürünlere hayranlık beslemektedir. Fakat Şirket’in sahibi Harun adındaki yatırımcı, geçmişte Şakir’in babaannesi olan arkeolog Seniha'nın önderliğinde keşif gezileri düzenlemiş ve tarihler öncesine ait bir taşı ortaya çıkarmıştır. Bu taşın içine hapsolmuş, kötü savaşçı ise, yüzyıllardır kilitli kaldığı bu taştan dışarı çıkar ve Harun’un içine girer. Harun, yarattığı teknolojik orduyu dünyayı ele geçirmek üzere harekete geçirir. Şakir ve ailesi ise, hem kayıp olan babaanne Seniha'yı bulmaya çalışacak, hem de dünyayı kötü niyetli savaşçıdan korumaya çalışacaklardır.

Yönetmen: Haluk Can Dizdaroğlu, Berk Tokay
Oyuncular: Mustafa Oral, Atilla Şendil, Didem Atlıhan

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Zaferin Rengi

Tür: Dram

Film, Milli Mücadele'nin zaferle sonuçlanmasının arifesinde, hâlâ işgal altında olan İstanbul'da Harington Kupası kapsamında karşı karşıya geldiği Birleşik Krallık işgal kuvvetleri karma futbol takımına karşı zafer elde eden Fenerbahçe'nin bu galibiyetini, istiklâl mücadelesinde yer alan dönemin önemli isimleri eşliğinde anlatıyor.

Yönetmen: Abdullah Oğuz
Oyuncular: Gülper Özdemir, Nejat İşler, Kubilay Aka

Bilet Al

 

 

Zavallılar

Tür: Bilim Kurgu

Poor Things, bir bilim insanı tarafından hayata döndürülen genç bir kadının hikayesini konu ediyor. Genç bir kadın olan Bella, trajik bir şekilde ölür. Ancak sıra dışı bir bilim insanı olan Dr. Godwin Baxter beynini, bir bebeğin beyni ile değiştirerek onu hayata döndürür. Bexter’ın koruması altında olan Bella, etrafındaki dünyayı keşfetmek için kendini keşfetme yolculuğuna çıkar. Bu sırada onun yolu, becerikli ve ahlaksız bir avukat olan Duncan Wedderburn ile kesişir ve ikisi kıtalar arası çılgın bir maceraya atılır.

Yönetmen: Yorgos Lanthimos
Oyuncular: Willem Dafoe, Emma Stone, Mark Ruffalo

Bilet Al

 

 

Lohusa

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

 

 

*Hayalet Avcıları: Ürperti

Tür: Komedi

Spengler ailesi, hayaletleri bir sonraki seviyeye taşımak için çok gizli bir araştırma laboratuvarı geliştiren asıl Hayalet Avcıları ile ekip oluşturmak için her şeyin başladığı yere, ikonik New York City itfaiyesine geri döner. Ancak eski bir eserin keşfi şeytani bir gücü serbest bıraktığında evlerini korumak ve dünyayı ikinci bir Buzul Çağı’ndan kurtarmak için yeni ve eski Hayalet Avcıları güçlerini birleştirmelidir.

Yönetmen: Gil Kenan
Oyuncular: Paul Rudd, Carrie Coon, Mckenna Grace

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Güneşi Söndürmem Gerek

Tür: Romantik

Umut’un mükemmele yakın hayatı, yaşadığı bir olay sonrasında değişir. Kendi içinde hesaplaşmaya çalışırken hiç de beklemediği bir gerçekle karşı karşıya kalır.

Yönetmen: Hande Türkel
Oyuncular: Gürberk Polat, Samet Kaan Kuyucu, Serra Arıtürk

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

 

*Winnie the Pooh: Kan ve Bal 2

Tür: Korku

Birçok kişi cinayetlerin Christopher tarafından işlendiğine inanır. Yaşanan dehşet üzerine terapiye başlayan genç adam geçmişiyle ilgili büyük sırlar olduğunu öğrenir. Bu arada intikam için geri dönme planları yapan Winnie ve Piglet bu kez Tigger ve Owl’u da yanında getirir. Büyük hesaplaşma için ormana dönen kahramanlar Christopher’ı öldürmek için her şeyi yapmaya hazırdır.

Yönetmen: Rhys Frake-Waterfield
Oyuncular: Tallulah Evans, Scott Chambers, Ryan Oliva

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Lassie: Yepyeni Bir Macera

Tür: Aile

Bir suç ekibi, son zamanlarda iyi para kazanmak için safkan köpekleri çalmaktadır. Bu durum üzerine Flo, dört ayaklı arkadaşı Lassie ve bir grup genç arkadaşının yardımıyla suçluların peşine düşer. Çocuklar, Lassie'nin yardımıyla hırsızları yakalamak ve çok geç olmadan küçük köpekleri kurtarmak için ellerinden gelen her şeyi yaparlar.

Yönetmen: Hanno Olderdissen
Oyuncular: Justus von Dohnányi, Priscilla Wittman, Pelle Staacken

Bilet Al

 

 

*Old Boy

Tür: Gerilim

Dae-su Oh adında bir adam, bir gün kaçırılır ve 15 yıl boyunca eski püskü bir hücrede tutuklu kalır. Hiçbir açıklama yapılmamıştır. Sonra bir gün serbest bırakılır. Eline, para, cep telefonu ve pahalı kıyafetler verilir. Bu adam başına gelen bu durumun nasıl ve neden olduğunu anlamak ve gereken intikamı almak konusunda kararlıdır. Bu sırada Dae-su Oh aslında kendisini kaçıranların daha da büyük bir planının olduğunu keşfeder. Ancak bu planın özü acı dolu bir yoldan geçmektedir. Gerçeği bulmak ise bu yolun ta kendisidir.

Yönetmen: Park Chan-Wook
Oyuncular: Yoo Ji-tae, Kang Hye-jeong

Bilet Al

 

 

*Riki Rhino: Kahraman Kanatlar

Tür: Animasyon

Riki adındaki genç bir Sumatra gergedanının boynuzu, korkunç kaçak avcı Bay Jak tarafından çalınır. Riki, boynuzunu geri almak için arkadaşı ördek Beni ile yağmur ormanlarında heyecan verici bir maceraya atılır. Yol boyunca Riki, başı dertte olan diğer hayvanlara yardım eder ve her yardım ettiğinde, arayışında ona yardımcı olacak yeni bir beceriyle ödüllendirilir.

Yönetmen: Erwin Budiono

Bilet Al

Bilet Al

 

 

 

*Sahipsiz

Tür: Korku

Gizemli bir şekilde hastalanan ve ailesinin yok olmasını engellemek için mücadele eden bekar bir anne ve hemşire Natalie'yi konu alıyor.

Yönetmen: David Willing
Oyuncular: Jane Badler, Kestie Morassi, Taysha Farrugia

Bilet Al

 

 

 

*Cin Günü

Tür: Korku

Ailesine musallat olmuş bir Cin kabilesi Burhan’ın da peşini bırakmaz. Burhan İlyas efendinin yardımıyla çocuk yaşta bu kabileden kurtulur fakat yıllar sonra kızı Yağmur annesinin yaptığı bir hata sonucu pusuda bekleyen bu kabilenin tuzağına düşer. Annesi Nermin onu ailenin kadim dostu Ak Ana’nın köyüne götürmek ister ama Burhan bunu istememektedir. Nermin eninde sonunda Yağmur’u Ak Anaya götürür. Yağmur ona musallat olanlardan kurtulmak için ızdıraplı bir yola girmek üzeredir.

Yönetmen: Ayhan Al
Oyuncular: Nuray Erkol, Seda Erman

Bilet Al

Bilet Al

0 Yorum

Yorum Yap