• Samsun
  • Son Güncelleme 00:16
Samsun'da Bu Hafta! Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Spor ve Kültür Buluşması!

Açık Hava Spor Şenliği

18-26 Ağustos tarihleri arasında 19.00-22.00 saatleri arasında Çobalı İskelesi’nde izleyebileceğiniz açık hava spor şenlikleri, farklı spor dalları ve halk oyunlarıyla karşınızda olacak.

Sokak Basketbolu 18-20 Ağustos
Taekwondo 22 Ağustos
Halk Oyunları Capoerira 23 Ağustos
Boks 24 Ağustos
Muay-Thai 25 Ağustos
Kick Boks 26 Ağustos

18-26 Ağustos 2023 / 19.00 - 22.00
Çobanlı İskelesi - Atakum
ücretsiz

Uçurtmanın Kuyruğu

Çocukluğundan beri disiplinle yetiştirilmiş ve disiplini saplantıya dönüş bir adam intihar etmeye karar verir. Veda mektubunu bitirdiğinde kapı çalar. Karşısında hiç tanımadığı başka bir adam vardır ve bu bilinmeyen misafir, adam hakkında pek çok şey bilmektedir. Misafiriyle konuşurken adam iç hesaplaşmasını da yapar.

23 Ağustos 2023 Çarşamba / 20.00
Hayal Atölyesi Tiyatrosu Sahnesi

Bilet Al

Sinemalarda Bu Hafta!

Blue Beetle
Tür: Aksiyon

Blue Beetle, üniversiteden yeni mezun olup evine dönen Jaime Reyes’in (Xolo Maridueña) beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesine dönüşmesini konu alıyor. Jaime Reyes geleceği için özlem dolu bir şekilde evine döner ancak evinin tam olarak bıraktığı gibi olmadığını fark eder. Jaime dünyadaki amacını ararken, kendisini beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesine, yani Scarab'a sahip olarak bulur. Scarab, simbiyotik taşıyıcı olarak Jaime'yi seçtiğinde, ona olağanüstü ve öngörülemeyen güçlere sahip inanılmaz bir zırh verir. Ve Jamie Süper Kahraman Blue Beetle hâline gelirken de kaderi sonsuza dek değişir.

Yönetmen: Angel Manuel Soto
Oyuncular: Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Susan Sarandon
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas 
- Bafra Kristal Sineması

Kahraman Yarışçılar
(Rally Road Racers)
Tür: Animasyon

Tatlı bir pigme lemur olan Zhi’nin en büyük hayali bir gün başarılı bir yarışçı olabilmektir. Bunun için büyükannesinin yanından ayrılan Zhi, içlerinde denizatı, tavus kuşu ve kurdun de yer aldığı dünyanın dört bir yanından gelen hayvanlara karşı kazanmak için “İpek Yolu” rallisine katılır. Ona en büyük desteği ise keçi dostu Gnash verir. Engellerle ve mücadelelerle dolu bu yarışı acaba Zhi kazanabilecek midir?

Yönetmen: Ross Venokur
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Bataklık
(Quicksand)
Tür: Gerilim

Boşanmak üzere olan bir çift, Kolombiya’nın yağmur ormanlarında yürüyüş yaparken bir bataklığa saplanır. Kapana kısıldıkları bataklıktan kurtulmak için ormandaki canlı ya da cansız her şeyle mücadele etmeli ve bunu da beraber yapmak zorundadırlar.

Yönetmen: Andres Beltran
Oyuncular: Carolina Gaitan, Sebastian Eslava, Allan Hawco
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Suikastçılar
(The Collective)
Tür: Aksiyon

Suikastçı teşkilatına üye olan genç bir adam, kendisini ilk görevinde tehlikeli bir insan kaçakçıları grubunun izini sürerken bulur.

Yönetmen: Tom DeNucci
Oyuncular: Ruby Rose, Don Johnson, Lucas Till
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Suna
Tür: Dram

Suna, ellili yaşlarında, hiç geliri olmayan yalnız ve yoksul bir kadındır. Yaşlı, dul Veysel ile evlenerek kalacak bir yer bulur. Veysel, eşini yıllar önce kaybetmiş yetmişli yaşlarında bir tersane işçisidir. Karadeniz kıyısında sakin bir köyde tek başına yaşamaktadır. Suna, Veysel ile sevişmekten nefret eder. Huzursuzdur, hiçbir yerde kimseyle mutlu değildir. Veysel’den habersiz gizlice içki içmeye başlar. Gittiği barda tecavüze uğrar. Tesadüfen tanıştığı bir gazeteciyle arkadaş olur ve ona aşık olur. Suna’nın aşkı ve evliliği sadece bir kış sezonu sürecektir.

Yönetmen: Çiğdem Sezgin
Oyuncular: Nurcan Eren, Fırat Tanış, Tarık Papuçcuoğlu
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Perili Köşk
(Haunted Mansion)
Tür: Komedi

Perili Köşk, yeni taşındıkları evde kendilerini beklenmedik durumların içinde bulan bir anne ve oğlunun hikayesini konu ediyor. Oğlu ile birlikte yaşayan bekar bir anne olan Gabbie, ürkütücü bir malikane satın alır. Oğlu ile birlirkte yeni evlerine yerleşen Gabbie, çok geçmeden yaşadıkların yerin hayaletler ve hortlaklar tarafından mesken tutulduğunu keşfeder. Gabie, davetsiz misafirlerini evden kovmak için bir tur rehberi, bir medyum, bir rahip ve bir tarihçiden yardım ister.

Yönetmen: Justin Simien
Oyuncular: Owen Wilson, Rosario Dawson, Lakeith Stanfield
Bilet Al:
Samsun CineGold

Ninja Kaplumbağalar: Mutant Kargaşası
(TMNT: Mutant Mayhem)
Tür: Animasyon

Yıllarca insanların dünyasından korunan Kaplumbağa kardeşler, kahramanca davranışlarla New Yorkluların kalbini kazanmak ve normal gençler olarak kabul edilmek için yola çıkarlar. Yeni arkadaşları April O'Neil, gizemli bir suç örgütünü alt etmelerine yardım eder, ancak çok geçmeden üzerlerine bir mutant ordusu salındığında başlarından büyük işlere kalkışırlar.

Yönetmen: Kyler Spears, Jeff Rowe
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold

Meg 2: Çukur
(Meg 2: The Trench)
Tür: Aksiyon

Kötü niyetli bir maden operasyonu sebebi ile görevleri tehdit edilen ve zora giren ekibin yolculukları kaosa sürüklenir. Hayatta kalmak için yüksek riskli bir savaşın içine giren araştırma ekibi, zamana karşı nabız gibi atan bir yarışta acımasız yırtıcıları zekâlarıyla alt etmeye ve onları geride bırakmaya çalışır.

Yönetmen: Ben Wheatley
Oyuncular: Jason Statham, Sienna Guillory, Cliff Curtis
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Bafra Kristal Sineması

Barbie
Tür: Komedi

Barbie Diyarı'nda yaşamak, mükemmel bir yerde mükemmel bir varlık olmak demektir. Tabii tam bir varoluşsal kriziniz varsa veya bir Ken'seniz durum farklı… 1990’lardan bu yana dünyanın en çok satan oyuncaklarından olan Barbie, beyazperdede seyirciyle buluşmaya hazırlanıyor.

Yönetmen: Greta Gerwig
Oyuncular: Margot Robbie, Ryan Gosling
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Oppenheimer
Tür: Biyografi

Oppenheimer, Amerikalı fizikçi Julius Robert Oppenheimer'ın hayatına odaklanıyor. Filmde Julius Robert Oppenheimer’ın, İkinci Dünya Savaşı sırasında atom bombasının geliştirilme sürecindeki rolü gözler önüne seriliyor.

Yönetmen: Christopher Nolan
Oyuncular: Cillian Murphy, Emily Blunt, Matt Damon
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Samsun CineGold - Çarşamba Cinemas - Bafra Kristal Sineması

Bulmaca Kulesi 2: Eve Dönüş
Tür: Animasyon

Mert, Aslı ve Can bir kaza sonucu Bulmaca Kulesi'ne düşer. Eve dönebilmeleri için kayıp kitapları bulmaları gerekir. Bu üç yakın dost, zorlu bulmacaları çözerek tüm kayıp kitapları bulur. Eve dönmeye hazırlanırken, Bulmaca Kulesi'nin muhafızı Lugaz Usta'yı kurtarmak için orijinal planlarından vazgeçip yeni bir strateji oluştururlar. Mert, Lugaz Usta'yı kurtarmak için ekipten ayrılır, fakat hazine odasına ulaşmak için takım halinde çalışarak bir bulmacayı çözmeleri gerekmektedir.

Yönetmen: Ahmet Erdal, Ahmet Ercan
Bilet Al:
Paribu Cineverse - Çarşamba Cinemas 
- Bafra Kristal Sineması

Galaksinin Koruyucuları 3
(Guardians of the Galaxy Vol. 3)
Tür: Aksiyon

Gamora’nın yokluğuyla başa çıkmaya çalışan Peter Quill’in hem ekibi hem de gezegeni korumak için herkesi bir araya getirme çabasına odaklanan filmde, bu görevin başarıyla tamamlanmaması Guardian’ların kaderini belirleyecek.

Yönetmen: James Gunn
Oyuncular: Dave Bautista, Chris Pratt, Zoe Saldana
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Hızlı ve Öfkeli 10
(Fast X)
Tür: Aksiyon

Hızlı ve Öfkeli 10, Dom Torretto’dan intikam almak için onu sevdiklerini hedef alan bir kötüye karşı zorlu bir mücadeleye girişen Dom ve ekibinin hikayesini konu ediyor. Yıllarca karşılarına çıkan onca düşmanı zekice, hızlı sürüşleriyle arkalarında bırakan Dom Toretto ve ailesi, bu defa bu zamana kadarki en ölümcül rakipleriyle karşı karşıyadır. Geçmişten gelen bu tehlikeli düşmanın en büyük amacı Dom Toretto’dan intikam almaktır. Bu amaçla da gözünü Dom’un sevdiklerine diker ve onları sonsuza dek yok etmek için harekete geçer.

Yönetmen: Louis Leterrier
Oyuncular: Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Jason Momoa, Vin Diesel, Jason Statham
Bilet Al:
Paribu Cineverse

Havas İlm-i Cin
Tür: Korku

Ali, geceleri sık sık paranormal olaylar ve kabuslar yaşamaktadır, gece yarısı ansızın korku ve panik içinde uyanmaktadır. Ali’nin yaşadığı paranormal olaylar nişanlısı Sinem’i de tesiri altına alır. Çiftin yaşadığı olaylar üzerlerinde daha kötü sonuçlar doğurmaya başlar.

Yönetmen: Hasan Gökalp
Oyuncular: Elif Çapkın, Selçuk Kılıç, Fırat Kahraman
Bilet Al:
Paribu Cineverse

İfrit-i Musallat
Tür: Korku

Mazoşist bir otel sahibi Atilla üç Cin genine sahip olduktan sonra ölümsüz olacağına inanır, yakaladığı cinleri otelindeki müşterilerine yedirip, onların cine dönüşüp birbirlerini yemelerini, odalara kurduğu gizli güvenlik kameralarından izler. Son kurbanları yeni evli olan Asiye ve Eray, tatil için gittikleri o otelde hapsedilerek çok büyük bir musallatın içine düşerler.

Yönetmen: Raziye Sultan
Oyuncular: Taylan Tekci, Emre Çelik, Alara Kuru
Bilet Al:
Çarşamba Cinemas

 

Ehl-i Cin: İntikam
Tür: Korku

Emre ve Murat kız arkadaşları Ceren ile Seda’ya verdikleri tatil sözlerini yerine getirmek için yola koyulurlar. Keyifli yolculukları terk edilmiş köyde bir engelle karşılaşır. Köyde ikamet etmekte olan Zaği bizimkileri bu tatil konusunda ikaz eder. Zaği’nin anlattığına göre köyde köylüler tarafından yakalanmış ve ormanın derinliklerine gömülerek mühürlenmiş bir cin bulunmaktaydı. Bizimkiler tarafından ciddiye bile alınmayan Zaği, gitmeleri konusundaki ısrarlarından asla vazgeçmeyecektir.

Yönetmen: Batuhan Çelik
Oyuncular: Kerem Can Karaoğlu, Beyza Nur Önispir, Merve Erçel
Bilet Al:
Bafra Kristal Sineması

0 Yorum

Yorum Yap