• Samsun
  • Son Güncelleme 14:35
Samsun'da Bu Hafta Görseli
ETKİNLİKLER

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Etkinlikler…

 

 

On Yıl Sonra

Tür: Tiyatro

2022 yılında DAN diye kurulan Tiyatro DAN, yeni oyunu On Yıl Sonra ile ikinci sezonunda da sahnelerde seyircisiyle buluşuyor.

Ekranların ve sahnelerin sevilen isimleri Rüştü Onur Atilla, Özgün Bayraktar ve Doğan Akdoğan ‘ın rol aldığı bu romantik komediyi başarılı yönetmen Mert Öner yönetiyor.

Yılların su gibi akıp geçtiği On Yıl Sonra; seyircisini geçmiş ve gelecek arasında kahkahalı bir zaman yolculuğuna çıkarırken zaman zaman bu yolculukta duygusal molalar da veriyor.

On yıl öncesine gidebilseniz neyi değiştirirsiniz?

Peki ya on yıl sonrası için hayaliniz ne?

Mutluluk ne? Sadece mutsuz olmamak mı?

Bir akşam yemeği. Bir çift ve eski bir dost. 10 yıl sonra bir ilk buluşma. Rollerin sürekli yer değiştirdiği, geçmiş, şimdi ve gelecek arasında gezinen bir kovalamaca.

Aşkın, ilişkilerin, dostluğun, egoların, kendi elimizle kendimizi rutinlere hapsedişimizin ve mutluğun peşinde bir komedi.

Bu garip, şaşırtıcı, cazibeli akşam yemeği masasına bir sandalye de siz çekip tatlıya kadar kendi hikayenizin izini sürmeye var mısınız?

26 Ocak 2024 Cuma – 20:00

Bilet Al

 

 

Afacanlar Sirki  

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Afacanlar Sirki çocuk tiyatrosu sizlerle... (Palyaço, Dans ve İllüzyon) 
Zamanın birinde Afacanlar Sirki adında dünyanın en eğlenceli bir sirki varmış. Muhteşem gösteri ile izleyenleri hem kahkahaya hemde hayrete düşürürmüş. Lakin ilerleyen günlerde artık eski seyirci kitlesine ulaşamayan Afacanlar Sirki kapanma eşiğine kadar gelmiş. Sirk sahibi Medrona sirkte çalışan herkesi evlerine göndermiş. Bu durumdan üzülen sirkin sevimli palyaçoları Kuku ve Kiki kardeşler sirkin tekrar eskisi gibi olması için elinden geleni yapmaya koyulmuşlar.

27 Ocak 2024 Cumartesi – 18:00

Bilet Al

 

 

Paris’te Aşk-ı Derun  

Tür: Tiyatro

Türkiye'nin her yerinde GELENEKSEL TÜRK TİYATROSU 
"KANTO-MÜZİKAL-FASIL"
PARİS’TE AŞK-I DERÛN 
Osmanlı Fransa elçiliğinde memure ve ressam olan Paşazade Leyla Hanım ile Osmanlı Fransa askeri ataşeliğinde paşa yaveri olan Üstteğmen Narçın Bey birbirlerine aşık olup evlenmişler ancak bu evliliği ailelerine bildirmemişlerdir. Mutlu evliliklerinde bir de çocuk sahibi olan genç çift durumu ailelerine bildirirler.
Birbirinden nefret eden Şaheste Hanım ve Hicabi Bey, Ölü taklidi yapan Cabbar Paşa ve komik Apti Efendi aynı evde buluşunca işler olabildiğince karışır. 

27 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Mızıkacılar Bremen’de

Tür: Çocuk Oyunu

Yaş Sınırı: 3+

Süre: 45 Dakika

Dört yaşlı müzisyenin Bremen’de konser vermek gibi bir hayalleri vardır. Konserden kazandıkları ile de kendileri gibi sokağa bırakılan hayvan dostlarına barınaklar yaptırmak istiyorlardır. Bunun için Bremen’e doğru yola çıkarlar. Yolda karşılaştıkları bir oyuncakçı onlara enstrüman hediye eder, dost olurlar. Oyuncakçı ve dört kafadar birlikte Bremen’e giderler. Her şey tam istedikleri gibi ilerlerken büyük bir engelle karşılaşırlar. En sonunda Bremen Mızıkacıları şarkılar söyleyip, dans ederek sanatın gücüyle bütün engelleri aşarlar. Hayallerine ve hedeflerine ulaşmak için her şey tamamdır. Dört kafadar ve oyuncakçı oyunun sonunda bunu bir konserle kutlarlar.

27 Ocak 2024 Cumartesi – 14:00 / 16:00

Bilet Al

 

 

Afacanlar Sirki Noel Macerası  

Tür: Çocuk Tiyatrosu

Yaş Sınırı: 2+

Süre: 50 Dakika

Noel heyecanı tüm ülkeyi sarmaya başladı, herkes çok mutlu tabii bu mutluluğa afacanlar sirki de dahil oluyor. Birbirinden keyifli karakterler, illüzyon, dans ve Noel Baba gösterileri ile afacanlar sirki sizlerle olacak, sakın kaçırmayın, iyi seyirler dileriz. 

27 Ocak 2024 Cumartesi – 18:00

Bilet Al

 

 

İyi Ki Doğdun Mozart

Tür: Opera

"İyi Ki Doğdun Mozart"

27 Ocak 2024 Cumartesi – 20:00

Bilet Al

 

 

Yirmibironbeş Treni

Tür: Büyük Oyunu

Büyük Oyunu 8+

1 Perde - 1 saat 10 dakika

Yazan: Toygun Orbay

Rejisör: Burcu Aksakal                                                  

OYUNUN KONUSU

Yaşam, sona odaklanmayı bırakıp süreçten keyif aldığımızda, süreci yaşayabildiğimizde akmaya başlar. Ancak o zaman beklediğimiz fırsatlarla buluşabilir, kendi dünyamızın içinde boğuşmak yerine farklı dünyaları keşfe çıkabilir, kendi dünyamızı yeniden yaratabiliriz. Belki herkesin beklediği bir 21.15 treni vardır, beklemeyi bırakıp yaşamdan keyif aldığında…

30 / 31 Ocak 2024 – 20:00

Bilet Al

 

 

 

Sinemalar…

 

 

Lohusa

Tür: Komedi

Lohusa, bir anne ve babanın, doğumdan sonra yaşadıkları ilk 40 gün ve bu süre içinde başlarına gelen komik olayları anlatıyor.

Yönetmen: Kıvanç Baruönü
Oyuncular: Gupse Özay, Onur Gürçay, Hazal Türesan

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Kardeş Takımı  

Tür: Komedi

Sıradan bir okul sabahına uyandığını zanneden 4 kardeş Deniz, Derya, Ali ve Yaz; anne babalarının aslında birer gizli ajan olduklarını öğrenirler. Anne babaları, olağanüstü teknolojilerin korunduğu TeknoStar için çalışmaktadırlar ancak bu teknolojileri ele geçirmek isteyen kötü güçler tarafından kaçırılmışlardır. TeknoStar, Dünya’nın geleceğine yön veren yüzlerce teknolojik icat ve yazılımın saklandığı önemli bir merkezdir. Evlerindeki gizli bir bölmede saklanan süper bilgisayar TA-OZ 4000 nam-ı diğer TAKOZ’un da yardımlarıyla hem anne ve babalarını hem de Dünya’nın geleceğini kurtarmak için maceraya atılan 4 kardeş; bu zorlu yolculukta gerçek bir Kardeş Takımı’na dönüşeceklerdir.

Yönetmen: Mustafa Kotan
Oyuncular: Çağan Efe Ak, Fırat Albayram, Ceyda Kasabalı

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Ördeklerin Göçü  

Tür: Animasyon

Yeşilbaş ailesi biraz tekdüzedir. Baba Mack, ailesini güvende tutmak için New England göleti üzerinde sonsuza dek kanat çırpmaktan memnundur. Anne Page, bir şeyleri değiştirmek ve özellikle genç oğulları Dax ile yavru kızları Gwen’e tüm dünyayı göstermek ister. Göçmen bir ördek ailesinin uzak diyarların heyecanlı hikayeleriyle göletlerine inmesinden sonra Pam, Mack’i New York üzerinden tropikal Jamaika’ya gidecekleri bir aile yolculuğuna çıkmaya ikna eder. Yeşilbaşlar kış için güneye doğru yol alırken sağlam planları kısa sürede ters gider. Deneyimleri; ufuklarını genişletmeleri, kendilerini yeni arkadaşlara açmaları ve düşündüklerinin çok ötesini başarmaları için ilham verirken kendileri ve birbirleri hakkında hayallerindekilerin çok ötesini öğrenmelerini sağlayacaktır.

Yönetmen: Benjamin Renner

Bilet Al

 

 

Afacanlar Kampta

Tür: Komedi

Babasının çalıştığı AVM’yi hırsızlardan kurtarmış olan Emirhan büyümüş, o günlerde tattığı dostluk ve macera ruhunun yerini büyümenin getirdiği hayat rutini ve sorumluluklar almıştır. Dedesi Saffet’in şehir dışında işlettiği çocuk kampında çalışmak için geldiği o yaz, hayatında bir dönüm noktası olacaktır. Kampın daha ilk gününde tanıştığı, orada yaz tatilini geçirmeye gelmiş 25 çocuk arasında öne çıkan Arda, Esila ve Ömer, Emirhan’a kendi maceracı hallerini hatırlatır. Kampın bulunduğu beldenin muhtarı Nuri, kamp çocuklarına yemek servisi yaparken, muhtarın kızı Sedef ise kısa sürede çocuklarla kaynaşmayı başarır. Bir gün beldeye camping için gelen Amerikalı belgesel ekibinin ilgisini kampın içindeki botanik alanı çeker. Yönetici Saffet dede şaibeli bir şekilde ayağını kırıp hastaneye düşünce kampın tüm sorumluluğu Emirhan ve kamp çocuklarına kalır. Kısa sürede belgeselcilerin özel bir bitki olan Zinya çiçeğini çalmaya gelen ajanlar olduğu anlaşılacak ve iki taraf arasında bir macera başlayacaktır.

Yönetmen: Enes Ateş
Oyuncular: Berat Efe Parlar, Talha Tosun, Bülent Polat

Bilet Al

 

 

Hayvan Krallığı

Tür: Macera

Bazı insanların başka hayvan türlerine dönüşmeye başladığı bir dünyada, bir baba ile oğlu arasında geçen bir macera.

Yönetmen: Thomas Cailley
Oyuncular: Adéle Exarchopoulos, Tom Mercier, Romain Duris

Bilet Al

 

 

3391 Kilometre  

Tür: Aşk

Beyza Alkoç'un aynı isimli kitabından uyarlanan film, bir uzak mesafe aşkının hikâyesini anlatıyor. İzmir, 18 yaşında; ismini aldığı güzide şehrimiz İzmir’de yaşayan bir genç... Bir gece aldığı bir mesajla hayatına Ege girer ve her şey bir anda değişir.

Yönetmen: Deniz Enyüksek
Oyuncular: Ahmet Haktan Zavlak, Derya Pınar Ak, Cavit Çetin Güner

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Arıcı: Ölüm Kovanı

Tür: Gerilim

Eski bir ajan olan Adam Clay, değer verdiği insanların bir dolandırıcılık planına kurban gitmesi üzerine intikam almaya karar verir. Dolandırıcıların daha büyük bir amaca hizmet ettiğini öğrenen Clay, bu işin kökünü kazımadan asla durmayacaktır. Fakat dolandırıcıların bilmediği şey, Adam Clay’in eski bir “Beekeeper” ajanı olduğu ve amacına ulaşana kadar kimsenin onu durduramayacağıdır.

Yönetmen: David Ayer
Oyuncular: Josh Hutcherson, Jason Statham, Jeremy Irons

Bilet Al

 

 

Kolpaçino 4 4’lük

Tür: Komedi

Özgür ve Sabri aralarındaki husumete son verebilmek ve hesaplaşabilmek için bir mekanda toplanırlar. Tayfun nişanlanmadan son bir kumar gecesi organize eder . Özgür’ü de bu özel gecede kendisine eşlik etmesi için davet eder. Vural ve adamlarının mekâna gelmesi işleri değiştirecektir.

Yönetmen: Kamil Çetin
Oyuncular: Serkan Şengül, Aydemir Akbaş, Şafak Sezer

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Narsistle Aşk

Tür: Dram

Blanche, Grégoire ile tanıştığında ideal eşini bulduğunu düşünür. Tutkuyla birbirlerine bağlanırlar, aynı eve çıkar, birlikte Blanche’ın ailesinden uzağa taşınırlar; artık yeni bir hayata başlamışlardır. Ama zaman geçtikçe Blanche kendini bu son derece sahiplenici ve tehlikeli adamın pençelerinde bulur. Grégoire’ın görünüşteki sakinliğinin altında hasta ruhlu, karanlık, her şeyi kontrol ettiğini düşünen bir canavar yatmaktadır.

Yönetmen: Valérie Donzelli
Oyuncular: Dominique Reymond, Virginie Efira, Melvil Poupaud

Bilet Al

 

 

3310’dan Tüm Birimlere

Tür: Dram

Diyarbakır’a atanan emniyet müdürü bir süre halkın içinde gizlenip şehri tanımaya başlar. Her geçen gün halkı daha çok sevip, halkın da gücünü arkasına alır. Ama bu durum bazılarının işine gelmediği için bütün okların müdüre yöneltmesine sebep olur ve bir anda kendini büyük bir savaşın içinde bulur.

Yönetmen: Mazlum Yiğit
Oyuncular: Ayhan Taş, Hakan Meriçliler, Hülya Diken

Bilet Al

 

 

Atatürk 1881-1919 (2.Film)

Tür: Dram

Mustafa Kemal, 1915 yılında Gelibolu cephesinde büyük bir sınav vermiştir. Ancak onun önünde başka savaşlar da vardır. Doğu Cephesi’nde Ruslara, Suriye cephesinde ise İngilizlere karşı büyük bir mücadele verecek olan Mustafa Kemal sonunda 1. Dünya Savaşı’nda Savaşı’nı kaybetmeyen tek Osmanlı Subayı olarak tarihe geçecektir. Ancak cephelerde verdiği bu büyük başarıların ardından İstanbul'a dödüğünde Mustafa Kemal'i kötü bir sürpriz bekler.

Yönetmen: Mehmet Ada Öztekin
Oyuncular: Sarp Akkaya, Songül Öden, Aras Bulut İynemli

Bilet Al

 

 

Rafadan Tayfa 4: Hayrimotör

Tür: Animasyon

Uzaya çıkan en genç insan olan Hayri, oldukça meşhur olmuş; üstün zekâlı öğrencilerin alındığı bir bilim teknik okuluna kabul edilmiştir. Artık mahallede çok az vakit geçiriyor, vaktinin çoğunu kendi tabiri ile “Yüz Yılın İcadı” olan dev robot Hayrimatör’e harcıyordur. Hayri, bir mühendislik harikası olarak tasarladığı halde Hayrimatör’ü çalıştıracak güç kaynağını bir türlü elde edememiştir. Hayri, uzaylı kahramanımız Zobi’nin desteğiyle Hayrimatör'ü çalıştırmayı başarır; ancak kötüler icadın peşine düşer.

Yönetmen: İsmail Fidan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Mutluyuz

Tür: Komedi

Mutluyuz, boşanma aşamasında olan bir çiftin hayatına odaklanıyor. Yakın arkadaş olan Ferhat ve Aslı, sevgilileri tarafından talihsiz bir şekilde terk edildikten sonra beraber olmaları gerektiğini anlarlar. Evliliklerinin üçüncü yılında ise ilişkileri adına işler artık yolunda gitmemektedir. Ferhat, Aslı’ya tatile çıktıklarını söyleyerek, ilişkilerine iyi gelmesi umuduyla Aslı’yı çift terapisi yapılan bir otele götürür. Aslı ile Ferhat’ın başka çiftler ile katıldıkları bu terapi, komik ve eğlenceli bir maceraya dönüşecektir.

Yönetmen: İbrahim Büyükak
Oyuncular: Yasemin Sakallıoğlu, İbrahim Büyükak, Anıl İlter

Bilet Al

 

 

Aquaman ve Kayıp Krallık

Tür: Macera

Aquaman'i ilk seferinde yenmeyi başaramayan Black Manta, babasının intikamını alma arzusuyla Aquaman'i sonsuza dek alt etme konusunda engel tanımayacaktır. Black Manta bu kez her zamankinden daha dişli bir düşmandır; elinde ise kadim ve kötücül bir gücü açığa çıkaran efsanevi Black Trident vardır. Aquaman bu güçlü düşmanı yenmek için, Atlantis'in eski Kralı olan hapisteki kardeşi Orm ile beklenmedik bir ittifak kurmayı seçer. Krallıklarını korumak ve Aquaman'in ailesini ve dünyayı geri dönüşü olmayan bir yıkımdan kurtarmak için iki üvey kardeşin anlaşmazlıklarını bir kenara bırakmaları gerekecektir.

Yönetmen: James Wan
Oyuncular: Yahya Abdul-Mateen II, Patrick Wilson, Jason Momoa

Bilet Al

 

 

Wonka  

Tür: Macera

Roald Dahl imzalı tüm zamanların en çok satan çocuk kitaplarından biri olan Charlie'nin Çikolata Fabrikası'nın ikonik karakterini merkezine alan film, mucit ve çikolata üreticisi Willy Wonka'nın gençliğine odaklanıyor.

Yönetmen: Paul King
Oyuncular: Olivia Colman, Rowan Atkinson, Timothée Chalamet

Bilet Al

 

 

*Büyük Macera 2: Sürpriz Misafir

Tür: Animasyon

Mic Mic, tavşan Oscar, panda ve leylek Karl ile birlikte, küçük bir ayı yavrusunu uzaklardaki bir ormanda ailesine teslim etmek için sürprizlerle dolu bir yolculuğa çıkarlar.

Yönetmen: Natalya Nilova, Vasiliy Rovenskiy

Bilet Al

 

 

*Cem Karaca’nın Gözyaşları  

Tür: Biyografi

Film, gerek müzik kariyeri gerek hayatıyla ilham veren isimlerden olan Cem Karaca'nın yaşamını konu ediniyor.

Yönetmen: Yüksel Aksu
Oyuncular: Fikret Kuşkan, İsmail Hacıoğlu, Yasemin Yalçın

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

Çıkış Yok

Tür: Macera

Farklı geçmişlere sahip bir grup insan, seyahat ettikleri uçağın Pasifik Okyanusu'na düşmesiyle büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalır. Hava kaynağının tükenmesi ve tehlikelerin her taraftan yaklaşmasıyla kabus gibi bir hayatta kalma mücadelesi başlar.

Yönetmen: Claudio Fäh
Oyuncular: Phyllis Logan, James Carroll Jordan, Colm Meaney

Bilet Al

 

 

*Rüya Senaryo  

Tür: Gerilim

Film, bir hayli sıradan bir hayatı olan Paul'un, bir anda tanımadığı yüzlerce insanın rüyalarına girmesi sonrası başından geçenleri anlatıyor.

Yönetmen: Kristoffer Borgli
Oyuncular: Julianne Nicholson, Nicolas Cage, Lily Bird

Bilet Al

 

 

*Haydi Tut Elimi

Tür: Aile

Dans tutkunu iki genç yetenek Duygu ve Kaan, yurtdışındaki dans okulunda eğitim alabilmek için seçmelere katılacaktır. Seçmelere katılmanın yoluysa “bir şarkının hikayesini” bulmaktan geçer. Duygu ve Kaan, en yakın arkadaşlarını da yanlarına alarak “malum şarkının hikayesi” için müthiş bir maceraya çıkar. Kimi zaman hüzün, kimi zaman da kahkaha dolu anlar yaşayacak olan gençlerimiz, macera dolu bu yolculukta; aile bağları ve arkadaşlık ilişkilerine ayna tutacak.

Yönetmen: Tuğçe Soysop
Oyuncular: Nil Özdemir, Ali Kerem Çömez, Zeynep Erdoğan

Bilet Al

Bilet Al

Bilet Al

 

 

*Kaptan Benim

Tür: Dram

Io Capitano, Avrupa'ya ulaşmak için Dakar'dan ayrılan iki gencin hikayesini konu ediyor. Seydou ve Moussa, Dakar’dan ayrılıp Avrupa’ya gitmeye karar veren kardeşlerdir. Yolculukları boyunca onlar, çölün tuzakları, Libya'daki gözaltı merkezlerinin dehşeti ve denizin tehlikeleri gibi bir dizi zorlukla karşı karşıya kalır.

Yönetmen: Matteo Garrone
Oyuncular: Seydou Sarr

Bilet Al

 

 

 

*Ruhlar Bölgesi: Karanlık Taraf  

Tür: Korku

Gizli Bilgelik Tarikatının kurucusu olan Doktor Joseph Cawl nedeni anlaşılmayan bir yangında ölür. Bu ölümün arkasındaki sır perdesi henüz çözülememiştir. Ancak doktorun ölümünden sorumlu tutulan beş tarikat üyesi olayın ardındaki gerçeği ortaya çıkarmak ister. Bu amaçla paranormal araştırmacı Amara Rowan ile iletişime geçerler.

Yönetmen: Mike Sargent
Oyuncular: Selena Anduze, Keith David, Bruce Davison

Bilet Al

 

 

*İnadıyla Şampiyon

Tür: Belgesel

"İnadıyla Şampiyon" belgeselinin yönetmen koltuğunda daha önce "Kim Bu Aile?", "Bayi Toplantısı", "Yol Arkadaşım", "Küçük Esnaf" gibi filmleri de yöneten Bedran Güzel oturuyor.

Yönetmen: Bedran Güzel

Bilet Al

 

 

 

*Şeytan 1

Tür: Korku

Film, bir fotoğrafçının çektiği karelerin arkasındaki karanlık gerçeği konu ediniyor.

Yönetmen: Özlem Yiğit
Oyuncular: Fatih Tazeoğlu, Emine Söyler, Çağla Kirlibal

Bilet Al

 

0 Yorum

Yorum Yap