• Samsun
  • Son Güncelleme 10:28
Salim YILDIZ Görseli

Salim YILDIZ

Köşe Yazarı

Şampiyonluk bize yakın...

Rize'yi geçtik şimdi Sakarya deplasmanı var.  Oradan en kötü ihtimalle 1 puanla dönmek gerekir...

Kaybetmiyoruz...

Evimizde Altay'a karşı aldığımız galibiyet paha biçilemez. Nedenini ilerleyen dönemlerde daha iyi anlayacağız.

Sabırsızlanıyoruz...

Sabırsızlanıyoruz... Heyecanlı ve umutluyuz. Yıllardır hasret çektiğimiz ucunda hayal ettiğimiz bir amaç uğruna savaşıyoruz çünkü.

Vay halimize...

VAR kime göre neye göre var? Soner Gönül ve Tangue'nin pozisyonları net penaltı değil mi? Bir penaltı daha nasıl olmalı? Hakem performansları masaya yatırılmalı.

Güzel günler yakın...

Bu sezon yönetimi, teknik heyeti, basını ve taraftarı. Herkes üzerine düşen görevi en iyi şekilde yapmalı ve ait olduğumuz yere yani Süper Lig'e dönmeliyiz.

Şen ola Samsun...

İşte inanmışlık ve ruh budur... İnşallah bu yolun sonu Süper Lig olacak. Artık kurtulmamız gerekiyor bu ligden. Bu sene o sene olsun diyoruz...

Gurur Tablomuz

Yıldırım sözünü tutuyor... Ortaya çıkan 'Gurur Tablomuz' için Başkan Yıldırım'a, Teknik Direktör Eroğlu'na ve Uyar'a teşekkür ediyoruz...

Hesaplarınız tutmayacak...

Göztepe galibiyeti ile uzun bir süreden sonra 2'de 2'lik seri yakaladı. Bundan bile rahatsız olanlar var. Ama size inat, bu takım hak ettiği yerlere gelecek.

Ne umduk ne bulduk...

Bazı isimlerin istenilen performansı verememesi işleri zora sokuyor. Özellikle beklentimizin yüksek olduğu Boldrin gibi.. Altınordu bu maça iyi konsantre olmuş, sonuç olarak haklı bir galibiyet aldılar.

Beceremedik...

Harris'in direkte patlayan topu, Tangue'nin penaltıdan yararlanamaması... Adına ister şanssızlık diyelim ister beceriksizlik. Kazabilirdik ama olmadı...

Sayfa 1 / 5