• Samsun
  • Son Güncelleme 04:17

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

İsim isim değerlendirmek gerekirse geçen sezonlara göre bu sezon daha akılcı ve doğru isimlerin tercih edildiğini söyleyebiliriz.

Yurt içinden alınan yerli ve yabancı oyunculara itiraz etmemiz söz konusu değil. Çünkü bildiğimiz, daha önce izlediğimiz oyuncular.

Teknik Direktör Bayram Bektaş konusunda da ön yargılı değilim kesinlikle. Ben zaman ve fırsat verildiğinde uzun vadede başarılı olabilecek bir teknik adam potansiyeli görüyorum kendisinde.

Şimdi buraya kadar her şey iyi görünüyor. Asıl önemli konu bundan sonrası…

Bir kültür oluşturabilmek için paradan fazlasına ihtiyaç var. Paramız, iyi oyuncularımız ve müthiş ekipmanlarımız olabilir. Ama iyi bir takım olabilmek için sabır lazım.

Bu sabrı gösterebilecek miyiz? İşte bütün mesele bu.

Hazırlık maçları üzerinden bir takım değerlendirmelerde bulunup peşin hüküm vermek ne kadar doğru bilemiyorum.

Daha önceki sezonlarda oyun ve skor olarak çok iyi görüntüler verilen hazırlık maçları sonrası ligde hayal kırıklığına uğranılan sezonları hafızam hatırlatıyor bana.

O nedenle skordan bağımsız olarak, eksikleri, hataları, aksayan bölgeleri görmek için daha önemli bu tarz maçlar.

Elbette herkes iyi futbol ve bol gollü galibiyetler görmek ister takımından. Ama bunlar kısa sürede olabilecek şeyler değil.

Ayrıca bu kadar iyi futbolculardan bir takım oluşturabilmek de sadece teknik adamın değil, başkanından yönetimine, profesyonel çalışanlarından en alt birimdeki insanlara kadar herkesin sorumluluğunda.

Sözün özü; lig başlamadan peşin hükümlü olmaya gerek yok. Sabır ve güven başarıyı getirecektir.

0 Yorum

Yorum Yap