• Samsun
  • Son Güncelleme 16:49
Yılport Samsunspor’un golcü ismi Ercan Kara, Trabzonspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Trendyol Süper Lig mücadele eden Yılport Samsunspor'un futbolcusu Ercan Kara, Trabzonspor maçı öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

Yılport Samsunspor Futbolcusu Ercan Kara, Nuri Asan Tesisleri'nde antrenman öncesinde yaptığı açıklamada VavaCars Fatih Karagümrük maçından 3 puanla ayrıldıkları için mutlu olduğunu söyledi.

Yılport Samsunspor'un hedefinin her maçta galibiyet olduğuna dilegetiren Ercan Kara, "Önümüzdeki maçlardan da galibiyetle ayrılarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Trabzonspor maçı, bizim için önemli bir karşılaşma. Taraftarımızla oraya gidip güzel bir galibiyetle dönmek istiyoruz. Elimizden ne geliyorsa sahada göstermemiz lazım. İyi performans sergilememiz gerekiyor. Moralimiz iyi. Trabzonspor'a karşı çok iyi hazırlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

Transfer yasağıyla ilgili sorulan soruya Kara şöyle yanıt verdi.

"Transfer yasağı bizi çok etkilemedi, kulübün başarısı için ne gerekiyorsa yapmaya hazırız. Bu dönemde her futbolcuya ihtiyaç olduğunu bilerek çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takım olarak önümüzdeki maçları almak istiyoruz. Ocak ayında 7 maçımız var. Her futbolcuya ihtiyaç olacak. Bu bağlamda herkesin kendini hazır tutması gerekiyor. Samsunspor'da bir aileyiz, hepimiz kulübün başarısı için elimizden ne geliyorsa yapmaya hazırız."

 

0 Yorum

Yorum Yap