• Samsun
  • Son Güncelleme 16:31
Yılport Samsunspor sahasında Fatih Karagümrük’ü mağlup etti Görseli
SPOR

Bu gönderiyi paylaşabilirsiniz!

Trendyol Süper Lig'in 19. haftasında Yılport Samsunpor, Yeni 19 Mayıs Stadyumu’nda VavaCars Fatih Karagümrük’ü konuk etti.

Karşılaşmaya Yılport Samsunspor, Okan Kocuk, Alim Öztürk, Benasser, Moundilmadji, Emre Kılınç, Dimata, Holse, Soner Gönül, Satka, Taylan Antalyalı, Haluk Mustafa Tan, VavaCars Fatih Karagümrük takımı ise Emre Bilgin, Biraschi, Dresevic, Rohden, Can Keleş, Eysseric, Güven Yalçın, Lasagna, Münir Levent Mercan, Ceccherini, Paoletti ilk 11’leri ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısında iki ekip adına birer kez atak gerçekleşti

22. dakika da Eysseric ceza sahası dışından yerden sert şut çıkarttı. Kaleci Okan Kocuk ise meşin yuvarlağı çizgi üzerinde kontrol etti. 26. dakikada ise Yılport Samsunspor adına ani gelişen atakta Haluk Mustafa Tan'ın sağdan ortasında ceza sahası içinde bulunan Emre Kılınç, kötü bir vuruşla topu dışarı gönderdi.

Ve karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

İkinci yarının başlamasının ardından iki takım adına maçın golsüz sonuçlanması beklenirken dakikalar 84’ü gösterdiğinde Yılport Samsunspor’da Ercan Kara galibiyeti getiren golü kaydetti.

İkinci yarı da oyuna dâhil olan oyuncuların organizasyonu kırmızı-beyazlılara maçı kazandırdı. Osman Çelik, orta sahanın sağ kanadından ters kanada topu gönderdi. Topu kontrol eden Moryke Fofana ceza sahası içinde topu Ercan Kara’yla buluşturdu ve Ercan kafa vuruşuyla Yılport Samsunspor’a galibiyeti getirdi.

Bu sonucun ardından Yılport Samsunspor puanını 18 yaptı ve 17.sıraya yükseldi.

0 Yorum

Yorum Yap